Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)
cooger - 15 Marca 2008, 20:50
Sheila napisał/a | cooger - fajnie było Was spotkać. Dobrze, że wypatrzyłam Cię z budki świetlika |
Was również Nie pytaj o której wylądowaliśmy w domu Ostatecznie wsiedliśmy do taksówki AC! zamiast ACI :/ - ale byłem tak zmęczony że nie chciało mi się kombinować i powiedziałem, że jedziemy bez zniżki... a to duża ujma na dumie poznaniaka
Sheila - 15 Marca 2008, 21:44
No mi też się nie udało wrócić wcześnie, strasznie dużo roboty było z kablami i sprzętem, potem na Starołękę trzeba było odwieźć, no i wróciliśmy do Bazyla na piwko. Przeciągnęło się masakrycznie. Swoją drogą dawno tylu dziwaków nie widziałam w jednym miejscu, a często tam bywam Powiedz, że pięknie sterowałam światłami, pooowiedz!
Chal-Chenet - 15 Marca 2008, 22:45
Na prośbę chwilowo niedysponowanego Orga Alfa informuję szanowne towarzystwo, że najbliższa edycja odbędzie się: w środę, 19 marca.
Zbiórka: Empik Megastore, godzina 16
Target: Valhalla lub Proletaryat.
Czekam na zapisy, listę będę uaktualniał w miarę czasu i możliwości w tym poście.
cooger - 15 Marca 2008, 23:41
Sheila napisał/a | Powiedz, że pięknie sterowałam światłami, pooowiedz! |
Pięknie sterowałaś światłami :>
A w ramach on-topic: nie mam pojęcia czy będę 19-stego. Raczej mniej niż bardziej w każdym razie. Byłoby też miło gdyby miejsce było znane z wyprzedzeniem i się nie zmieniło.
Adashi - 16 Marca 2008, 00:43
Chal-Chenet napisał/a | Na prośbę chwilowo niedysponowanego Orga Alfa informuję szanowne towarzystwo, że najbliższa edycja odbędzie się: w środę, 19 marca.
Zbiórka: Empik Megastore, godzina 16
Target: Valhalla lub Proletaryat.
Czekam na zapisy, listę będę uaktualniał w miarę czasu i możliwości w tym poście. |
Ok, net już działa, tak więc potwierdzam:
środa: 19.03.
godzina: 16:00
zbiórka: pod Empikiem
kierunek: słucham propozycji, można obstawiać
cherryen - 16 Marca 2008, 01:07
cooger napisał/a | Sheila napisał/a | Powiedz, że pięknie sterowałam światłami, pooowiedz! |
Pięknie sterowałaś światłami :> |
Sheila pięknie. pięknie
pozdrawiam i ja również się cieszę -> że mogłam poznać fankę mojego ziomboy'a.
Sheila - 16 Marca 2008, 11:00
cherryen napisał/a | cooger napisał/a | Sheila napisał/a | Powiedz, że pięknie sterowałam światłami, pooowiedz! |
Pięknie sterowałaś światłami :> |
Sheila pięknie. pięknie
pozdrawiam i ja również się cieszę -> że mogłam poznać fankę mojego ziomboy'a.
|
Ha! A tak się zastanawiałam, któż to do nas zawitał Ale super Czyli jednak Piwokon by wchodził w grę Fajnie Cię tu widzieć
W środę będę, ale mam korepetycje, mogę być w mieście najwcześniej o 17. Proponuję Kultową Żeby jakaś odmiana była. Albo Amsterdam, bo moja szwagierka akurat będzie w pracy. Piwko za 4 zł, romantyczny nastrój
Chal-Chenet - 16 Marca 2008, 22:18
Krasnola napisał/a | Ja mam zdjęcie Chala, ale pójdzie tutaj jak będę miała kasę na telefonie |
Jeszcze nie masz?
A tak w ogóle, zaczynamy zapisy na edycję najbliższą, czyli najbliższo-środową :
1. Speszal guest: Melfka
2. Speszal guest: banshee
3. Adashi AKA Org Alfa
4. Sheila (po 17)
5. Chal
Gwyn - odpadła niestety
6. Piotrek (po 17)
Czekam na resztę
Easy - 16 Marca 2008, 22:51
Może, ale wątpię.
Chal-Chenet - 16 Marca 2008, 22:54
Nie gadaj, wbijaj chociaż na godzinkę
Adashi - 16 Marca 2008, 22:58
Easy napisał/a | Może, ale wątpię. |
Marszałek, dawaj dawaj!!!
Piotrek Rogoża - 16 Marca 2008, 23:44
Będę, ale na pewno nie od 16 - mam zajęcia na uczelni do 17, i muszę jeszcze coś zjeść, żeby nie zrobić jakiegoś show po dwóch piwach .
Gwynhwar - 16 Marca 2008, 23:46
Określam się w 99,99% pozytywnie
Niech wam będzie
edyta: Niestety poproszę o przy mnie...
Gwynhwar - 18 Marca 2008, 17:14
Ja niestety odpadam, przykro mi
Sheila - 18 Marca 2008, 18:04
Buuuuuu
Easy - 18 Marca 2008, 18:07
Ja też raczej odpadam.
mad - 18 Marca 2008, 20:14
Po raz kolejny nie dam rady. Cienko ostatnio ze mną
cooger - 18 Marca 2008, 22:27
Sami odpadacze (nie mylić z odpadkami). Które miejsce finalnie i do której zamierzacie tam przebywać ?
Adashi - 18 Marca 2008, 23:18
No cóż mówi się trudno...
cooger, jakby co to kom Będziemy w Proletariacie albo w Kultowej.
Sheila - 19 Marca 2008, 13:25
Będę ok 19, bo zapomniałam, że mam dziś egzamin!!! Do zobaczenia
Chal-Chenet - 19 Marca 2008, 13:27
Sheila, zawsze coś masz, o czym wcześniej nie pamiętałaś Ps. Weź aparat
Sheila - 19 Marca 2008, 14:07
Bo ja zakręcona jestem trochę. O egzaminie mi przed chwilą przypomnieli Zaraz się biorę za naukę
cooger - 20 Marca 2008, 09:39
Co tak cicho ? :> Opowiadajcie !
Nie żebym się tłumaczył ale najwcześniej z domu mógłbym wyjść o 20:30 więc niestety ODPADŁEM
Adashi - 20 Marca 2008, 09:56
Na ulicy śnieg a w Proletariacie grzane piwo ergo było fajnie Piwo i ciekawe dyskusje, jak zawsze. Dzięki wszystkim za przybycie oraz mile spędzony czas.
P.S. Pozdrowienia dla dziadów poznańskich tych od dartów
Piotrek Rogoża - 20 Marca 2008, 10:02
Dziady poznańskie te od darta - na Jaha, toż to z lekka hardkor był. Generalnie nie wiem, czy w ogóle liczyć tę edycję Pifffokonu. Skończyła się na dwóch piwach, o godzinie 21... Pół-piwokon?
Sheila - 20 Marca 2008, 11:18
Ej, oni byli fajni! Mi się dyskutowało z panem uderzająco podobnym do Balcerka, przesympatycznie. I kultura pełna "Wie pani, my komuniści nie pijemy, ale musiałbym gdzieś te pustą puszkę wyje**ć". Cudo
cooger - 20 Marca 2008, 15:29
Piotrek Rogoża napisał/a | Dziady poznańskie te od darta - na Jaha, toż to z lekka hardkor był. Generalnie nie wiem, czy w ogóle liczyć tę edycję Pifffokonu. Skończyła się na dwóch piwach, o godzinie 21... Pół-piwokon? |
O.... to ja bym przyjechał na 10 minut :/
Chal-Chenet - 21 Marca 2008, 20:30
Dzięki za spotkanie, było krótko, ale i tak zawsze chętnie się zjawię, nawet na godzinkę. Miło, że przyszliście, ludziska
Adashi - 21 Marca 2008, 23:18
Hej, ludkowie kiedy będą fotki?
Kasiek - 26 Marca 2008, 13:09
Czy będzie specjal edition z okazji Pyrkonu? Bo jeśli tak to zgłaszałabym jakieś 20 osób nocarsko-renegackich Z Ukrytym na czele zapewne
|
|
|