Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?
Dracena - 6 Października 2006, 20:59
Oj widzę, że bedzie miała Wiedźma z czego sałatki robić
Kto da więcej? Cały Romek, dwa ptaki, ciągłe branie prezentów... kto da więcej?
Wiedźma - 10 Października 2006, 20:37
Romek P. napisał/a | Wiedźma jest wredna, jak to wiedźmy miewają. Ale pewnie za te konkretną wiedźmę kawałek palca bym oddał. |
Daj Wiedźmie palec, weźmie całą rękę
Romek P. - 10 Października 2006, 20:43
Wiedźma:
Cytat | Daj Wiedźmie palec, weźmie całą rękę |
I tak mamy wierzbę płacz... to znaczy, wiedźmę marzącą. Gatunek podobno nie występujący w przyrodzie. A jednak
Romek P. - 12 Października 2006, 10:52
Nowy, genialny wprost cytat z Wiedźmy.
"Muzeum już zaliczyliśmy, teraz będziemy zaliczać zwierzęta".
Jechaliśmy akurat z muzeum Zofii Kossak do Parku Leśnego z muflonami, owcami, sarnami, a nawet ptakami drapieżnymi ale prawie byśmy nie dojechali, taki atak śmiechu nas opanował
Pako - 12 Października 2006, 17:44
Wiedźma... genialna jesteś
Wiedźma - 12 Października 2006, 22:25
Cytat |
Muzeum już zaliczyliśmy, teraz będziemy zaliczać zwierzęta. |
A miałam inny wybór?
Dracena - 13 Października 2006, 21:17
Romek P. napisał/a | Nowy, genialny wprost cytat z Wiedźmy.
Muzeum już zaliczyliśmy, teraz będziemy zaliczać zwierzęta. |
Z tego zdania wynika, że robiliście to razem
Wiedźma - 14 Października 2006, 21:12
No niezupełnie Romek zaliczał przedmioty, ja zwierzęta (człowiek to też zwierzątko )
Anonymous - 14 Października 2006, 21:40
A to chodzi chyba o takie co to wodę piją? Dareko! Wiedźma cię woła!
Romek P. - 15 Października 2006, 09:24
krisu:
Cytat | A to chodzi chyba o takie co to wodę piją? |
Ten muflon, co to go Wiedźma zaliczała, to raczej od wodopoju uciekał wolał suche życie niż mokrą śmierć
Dracena - 15 Października 2006, 14:15
Za to Romek z Wiedźmą jeden wspólny kufel grzańca zaliczali Nie był to tym razem grzaniec przygotowywany przez Wiedźmę, ale chyba moc jakąś miał?
dareko - 15 Października 2006, 14:44
Ktos mnie wolal?
Dracena - 15 Października 2006, 17:36
Wiedźma zawsze wszystkich wola
Kruk Siwy - 15 Października 2006, 20:15
Jeżeli wszystkich to i mnie. W pas się kłaniam. Opowieści o Wiedźmie przezacne. Tylko hm... raczej dla dorosłych. Hihihi
Selithira - 15 Października 2006, 22:40
To ja będę wredna i powiem, ze od początku podsłuchiwałam...
Wiedźma - 15 Października 2006, 23:28
Cytat | Kruk Siwy napisał/a | Jeżeli wszystkich to i mnie. W pas się kłaniam. |
Jak przystało na kruka, kruk zawsze powinien siedzieć wiedźmie na ramieniu
Cytat | Opowieści o Wiedźmie przezacne. Tylko hm... raczej dla dorosłych. Hihihi |
|
Przecież to wszystko bajki są o zwierzątkach A jak to w bajkach bywa: trochę prawdy, trochę fałszu
Romek P. - 16 Października 2006, 00:08
Wiedźma:
Cytat | Przecież to wszystko bajki są o zwierzątkach A jak to w bajkach bywa: trochę prawdy, trochę fałszu |
He he, teraz to się wykręcamy, co? a jak ten muflon uciekał przez siatkę, rycząc jakby go ktoś żywcem przerabiał na pemikan, to kto krzyczał: "- Ty mi tu muflon dyla nie dawaj!" Może ja, co?
Wiedźma - 16 Października 2006, 00:14
Cytat | He he, teraz to się wykręcamy, co? a jak ten muflon uciekał przez siatkę, rycząc jakby go ktoś żywcem przerabiał na pemikan, to kto krzyczał: - Ty mi tu muflon dyla nie dawaj! Może ja, co? |
Bajkopisarz Wiedźmy lubią bajki Ale o zdecydowanie lepszych zakończeniach Z przyjemnością poczytam więc Wasze bajki o wiedźmach
Dracena - 16 Października 2006, 00:32
Cytat | Romek P.
He he, teraz to się wykręcamy, co? a jak ten muflon uciekał przez siatkę, rycząc jakby go ktoś żywcem przerabiał na pemikan, to kto krzyczał: - Ty mi tu muflon dyla nie dawaj! Może ja, co? |
To ja wam opowiem bajkę:
Zły muflon uciekał, bo go dobry i waleczny Romek przegonił... I żyli długo i szczęśliwie
Kruk Siwy - 16 Października 2006, 09:31
Romek z muflonem?!!!!!!!!
Romek P. - 16 Października 2006, 10:16
Kruk Siwy:
Cytat | Romek z muflonem?!!!!!!!! |
Że zacytuję klasykę: "Dziecko, jak Ty nic nie rozumiesz..."
Przecież ten muflon prowadził stadko pań muflonowych ;P
A pisarz, mój drogi Kruku, musi wciąż doświadczać i doświadczać, aby to potem przenieść na te karty ksiąg mądrych
To ciężki i ryzykowny fach jest, prawie jak ten grabarski
Kruk Siwy - 16 Października 2006, 10:32
Romek P., gratuluję poświęcenia dla SPRAWY. I tu widać, żeś większym pisarzem ode mnie. Z muflonem? Niee! (Nawet samiczką)
Moi klienci przynajmniej spokojni są, i zwykle nie biorą mnie na rogi.
Wiedźmo, no nareszcie. Wiedziałem, że moje miejsce jest na Twoim ramieniu, ale nie śmiałem bez zaproszenia. Kraaa!
Wiedźma - 16 Października 2006, 12:13
Panowie, miała być baśń o wiedźmie, a Wy ciągle o zwierzątkach
Wiedźma - 16 Października 2006, 12:18
Cytat | Kruk Siwy napisał/a | Romek P., gratuluję poświęcenia dla SPRAWY. |
Największe poświęcenie Romek wykazał trzymając na patyku pstrąga
Cytat | Wiedźmo, no nareszcie. Wiedziałem, że moje miejsce jest na Twoim ramieniu, ale nie śmiałem bez zaproszenia. Kraaa! |
|
Wolisz siadać na ramię, keidy chcesz, czy być przywiązany i wypuszczany jak ćwiczone sokoły?
Kruk Siwy - 16 Października 2006, 12:24
Wiedźmo, okrutna. Jam stary Siwy Kruk. Wiązać mnie? Toć ja jestem Twoim mrocznym alter ego, cieniem nad Twymi wrogami, pomstą nad krzywdzicielami. Wsparciem - o ile wsparciem być może chrapliwe: nevermore!.
Uwiązany stałbym się ptaszyskim zwykłym robiącym kupę gdzie popadnie i dopraszającym się resztek Twych posiłków.
Więc sama zadecyduj...
Hm, gdyby to Romek był na patyku, ale pstrąg to dość normalne...
Wiedźma - 16 Października 2006, 12:58
Cytat | Kruk Siwy napisał/a | Wiedźmo, okrutna. Jam stary Siwy Kruk. Wiązać mnie? Toć ja jestem Twoim mrocznym alter ego, cieniem nad Twymi wrogami, pomstą nad krzywdzicielami. Wsparciem - o ile wsparciem być może chrapliwe: nevermore!.
Uwiązany stałbym się ptaszyskim zwykłym robiącym kupę gdzie popadnie i dopraszającym się resztek Twych posiłków.
Więc sama zadecyduj... |
Z czy mogę prosić o koło ratunkowe ze strony forumowiczów? Albo telefon do przyjaciela? Powtórzę pytanie: WIĄZAĆ KRUKA CZY NIE WIĄZAĆ?
Cytat | Hm, gdyby to Romek był na patyku, ale pstrąg to dość normalne... |
|
Mylisz się Kruku: Romek z piórem (współcześnie z klawiaturą) to jest normalny widok Romek z pstrągiem na patyku - to widok rzadki
Romek P. - 16 Października 2006, 13:03
Czy to takie dziwne, że wolę żywe stworzenia?
Wy nekrofilce jedne, ych!
Wiedźma - 16 Października 2006, 13:07
Cytat | Romek P. napisał/a | Czy to takie dziwne, że wolę żywe stworzenia?
Wy nekrofilce jedne, ych! |
|
Zawsze Cię podejrzewałam o to, że lubisz zjadać ludzi żywcem
Przypominam: miały być baśnie nie horrory:(
Pako - 16 Października 2006, 14:45
A Bracia Grimm to co ?
Hehe... cała nasza Wiedźma Wszystie et historie... ale po Romku.. no nie spodziewałem się
Dracena - 16 Października 2006, 20:03
Kruk Siwy napisał/a | Wiedźmo, okrutna. |
Chyba nie sądzisz naprawdę, że Wiedźma jest okrutna?
Powinieneś teraz wymyslić trzy przymiotniki na "o" sławiące Wiedźmę, żeby Cię nie dotknął zły czar
|
|
|