Blogowanie na ekranie - Foratorium
illianna - 25 Marca 2010, 21:53
Martva napisał/a | Bogowie indyjscy są fe. | ej, no co Ty, są cool, zwłaszcza Kali
Martva - 25 Marca 2010, 22:07
Kali jest jest boginią, to co innego
shenra - 25 Marca 2010, 22:10
illianna, znaczy sja podobało się?
illianna - 31 Marca 2010, 08:50
ludzie zejdźcie z drogi, idę jeździć autem
Ziuta - 31 Marca 2010, 09:47
Robisz prawko?
Kai - 31 Marca 2010, 09:50
Oj, przeczytałam początek Kombinacja "W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem" i "A uszy miał ogromne, muskularne..." Cudo po prostu.
Virgo C. - 31 Marca 2010, 11:20
illianna napisał/a | ludzie zejdźcie z drogi, idę jeździć autem |
o Ciebie się nie ma co bać. Co innego jakby Martva albo shenra miały robić
illianna - 31 Marca 2010, 14:26
Kai, dzięki
Ziuta napisał/a | Robisz prawko? | wstyd się przyznać już raz robiłam, 10 lat temu, ale po maksymalnym wku.. na egzaminie odpuściłam, w sumie może dobrze i tak nie miałam samochodu, teraz jakoś mi lepiej idzie, wprawdzie trzymam się za blisko lewej, czasem wciskam sprzęgło zamiast hamulca no i znaki widzę w porywach, ale nie było źle, dwie godziny w korkach po Krakowie, kilka super trudnych skrzyżowań, pod koniec poopowiadaliśmy sobie z panem skąd pochodzimy, czym się interesujemy, a nawet o psychiatrycznych przypadkach w L-kach , było miło
Ziemniak - 31 Marca 2010, 14:28
A w którym ośrodku robisz?
illianna - 31 Marca 2010, 14:29
na Bronowickiej u pana Pawła Korczyńskiego, super gość, bardzo wyluzowany
Agi - 31 Marca 2010, 18:11
illianna, to dobra wiadomość, trzymam kciuki za powodzenie.
Kai - 31 Marca 2010, 18:21
Mmm czuję, że jak dojdę do tego momentu, żeby robić prawko, to się zainteresuję bliżej.
Na razie nie wierzę, że jestem w stanie
Ja też oczywiście mocne kciuki.
hardgirl123 - 31 Marca 2010, 20:41
to może i ja kiedyś wrócę do robienia prawka
shenra - 31 Marca 2010, 20:55
illianna, hmm...mówili dzisiaj w radio, że centrum Krakowa sparaliżowane, 15 kraks. Mam nadzieję, że omijałaś je szerokim łukiem
Virgo C. napisał/a | Co innego jakby Martva albo shenra miały robić | Spójrz na siebie
Ozzborn - 31 Marca 2010, 23:03
illianna napisał/a | wstyd się przyznać już raz robiłam, 10 lat temu, ale po maksymalnym wku.. na egzaminie odpuściłam |
Siostro!
Tzn. może nie 10 a z pięć, ale za to odpuściłem po 2 egzaminie... i póki co nie zamierzam siadać za kółkiem tych wynalazków szatana. Niemniej podziwiam odwagę i trzymam kciuki za powodzenie misji!
joe_cool - 31 Marca 2010, 23:10
illianna napisał/a | wstyd się przyznać już raz robiłam, 10 lat temu, ale po maksymalnym wku.. na egzaminie odpuściłam |
O matko, a myślałam, że tylko ja tak mam W tzw. międzyczasie (ze dwa lata temu) próbowałam po raz kolejny, ale zżarł mnie stres egzaminacyjny. Kurczę, samochód już właściwie na mnie czeka, więc wypadałoby się wreszcie wziąć i zrobić.
illianna - 1 Kwietnia 2010, 12:11
czuje się wzruszona i podbudowana, ja tez myślałam, że tylko ja jestem dziwna i cały czas to mi siedziało na sumieniu, a tu okazuje się, ze kupa ludzi ma podobnie
merula - 1 Kwietnia 2010, 13:45
ja zdałam za trzecim podejściem do nauki, więc luzik.
Ziuta - 1 Kwietnia 2010, 13:56
Moje przeżycia egzaminacyjne to dopiero opowieść grozy
Virgo C. - 1 Kwietnia 2010, 15:17
shenra napisał/a | Spójrz na siebie |
Ejj, jakbym po usłyszeniu od egzaminatora, że albo zapłacę albo będę zdawał do usranej śmierci się honorem nie uniósł to bym od 7 lat miał prawko
shenra - 1 Kwietnia 2010, 20:32
Virgo C., j.w.
hardgirl123 - 2 Kwietnia 2010, 11:09
j. w. u mnie :>
illianna - 2 Kwietnia 2010, 12:32
może fanklub założymy
gorbash - 2 Kwietnia 2010, 12:34
O nazwie "I ja też"
hardgirl123 - 2 Kwietnia 2010, 14:36
dobry pomysł :>
a ja mam cichą nadzieję, że do 30. zrobię prawo jazdy, pójdę na podyplomowe i zrobię także przynajmniej FCE :>
choć jak widzę to moje chcenie to mi się słąbo robi
chyba trzeba będzie iść za ciosem od czasu-po-moim-dwutygodniowym-urlopie (tj. po wrześniu)
ihan - 2 Kwietnia 2010, 16:50
Zdawałam zaraz gdy mogłam, kilka dni po siedemntastych urodzinach. Za pierwszym podejściem, bez problemu. Mistrzem kierownicy nie jestem i gdy jest ciasno nie parkuję, tylko szukam innego miejsca pisząc uczciwie. Ale jedyny wypadek jaki miałąm to w zeszłym roku, na polnej drodze gdy wjechał we mnie pijany skuterzysta. Nie wyobrażam sobie życia bez prawa jazdy i samochodu.
Fidel-F2 - 2 Kwietnia 2010, 17:31
miałem 16,5 gdy zdałem i musiałem jeszcze pół roku czekać na papierek
illianna - 3 Kwietnia 2010, 10:18
ihan, Fidel-F2, gratulacje, rozumiem że to nie był Kraków tuż przed aferą łapówkową, tak czy się do klubu się nie nadajecie, chyba że automobil club
illianna - 13 Kwietnia 2010, 13:33
Chcę osobiście podkreślić, że my krakusy nie założyliśmy na taki zaszczyt, może jednak Warszawiacy przekonacie wszystkich, że lepiej byłoby, jakby Prezydent pochowany był w stolycy? To bynajmniej śmieszne nie jest. Najpierw odmawia się nadania obywatelstwa a potem pogrzeb na Wawelu. Żenła. Umarł Papież Jan Paweł II wszyscy galopem do kościołów, umarł Prezydent wszyscy wielkimi patriotami jesteśmy, kto musi umrzeć żebyśmy się do roboty zabrali?
Jak mi jeszcze ulicę na Kaczyńskiego przerobią palnę sobie w łeb
Edit.: lit
Ziemniak - 13 Kwietnia 2010, 13:43
illianna, nie ulicę - rondo Mogilskie.
|
|
|