Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
Margot - 23 Listopada 2005, 16:25
<Gandalf rozgląda się czujnie, czy Admicja już zauważyła offtopiczne wybryki, po czym z westchnieniem strzela palcami i burza natychmiast się ucisza. Pozostał tylko zmoknięty Gollum i połamane tulipany>
Selithira - 23 Listopada 2005, 16:32
<Tulipany połamane, Gollumek biedny i mokry usiadł i narzeka. Ale oto daje o sobie znać dobroczynny wpływ Margot... Gollum świecić zaczyna (czy to deszcz zawierał jakieś radioaktywne paskudztwo?) i za chwilę pojawi się istota cokolwiek przyjemniejsza >
Margot - 23 Listopada 2005, 16:41
Po deszczu wszystko rośnie :D:D
No i proszę, jaki ładny status, Selithiro
Selithira - 23 Listopada 2005, 16:48
<Bombadil patrzy wysoooko w górę, żeby zobaczyć głowę Gandalfa> Spróbowałam wystawić królika za okno i zmalał, bo mu zamokło futro. To jakiś dziwny królik jest, długowłosy. Więc nie wszystko rośnie. Ale prawie. ("Prawie" robi wielką różnicę)
Margot - 23 Listopada 2005, 17:06
Królik za krótko był trzymany na deszczu, ot co
Własna moja osobista progenitura wystawiana regularnie na deszcz i słońce urosła bujnie i nadal rośnie. Osobliwie, najbardziej rośnie mu stopa. Już rozumiem, czym jest stopa wzrostu
<Gandalf zamyśla się głęboko nad dziwami natury. Bombadil rośnie bez deszczu i urośnie jeszcze...>
Selithira - 23 Listopada 2005, 21:26
Zwierzaczkowi mojemu aż się futro zjeżyło, kiedy mu to przeczytałam, wody nie lubi bardziej od psów nawet. A stworzeń szczekających naprawdę nie znosi
Dunadan - 23 Listopada 2005, 21:28
Popieram Margot - trzeba hartować. Ale najlepiej zacząć od siebie Zresztą Pilipiuk już o tym mówił...
Margot - 24 Listopada 2005, 04:36
Młody człowieku, ja jestem już w tym wieku, że albo jestem zahartowana, albo martwa
Dunadan - 24 Listopada 2005, 10:57
"Młody człowieku" ona powiedziała do mnie "młody człowieku"! juchu!!!! łiii!
A ja się dalej hartuję. wzorem pilipukowych bohaterek polewam sie lodowtą wodą...no czasami się polewam, ale jednak... i w góle lubie chłodny klimat.
dofo - 28 Listopada 2005, 16:50
Margot napisał/a | Młody człowieku, ja jestem już w tym wieku, że albo jestem zahartowana, albo martwa |
Czy to aby nie Babcia Weatherwax siedzi po drugiej stronie monitora?
Margot - 28 Listopada 2005, 16:57
dofo napisał/a | Margot napisał/a | Młody człowieku, ja jestem już w tym wieku, że albo jestem zahartowana, albo martwa |
Czy to aby nie Babcia Weatherwax siedzi po drugiej stronie monitora? |
Nie, w tej chwili siedzi Szninkiel. Kto jeszcze, to wiedzą tylko Admini tego forum
Poza tym, Babcia Weatherwax jest zdecydowanie za młoda
Dunadan - 28 Listopada 2005, 17:53
A co to jest Szninkiel? przyznam ze pierwszy raz słyszę
Czarny - 28 Listopada 2005, 18:01
O matko w niebiesiech (tu następuje seria gromów)
Dunadanie czytujesz Ty komiksy? Słyszał o rysowniku takim Grzegorzu Rosińskim, a?
Margot - 28 Listopada 2005, 18:04
Boh moj, Dunadanie! <załamuje ręce w czarnej rozpaczy>
Zaprawdę, powiadam Ci - to postać z klasycznego komiksu (w sensie klasyki gatunku, kanonu, etc.) pod tym samym tytułem, co mój i Pako status obecny na tym forum!
Radziłabym przeczytać... Dobrze radziłabym...
Dunadan - 28 Listopada 2005, 18:52
No domyślam się ze to jakiśklasyczny komiks, ale a zkomiksami u mnie cenko... jakoś tak nigdy nie przepadałem choć czasami lubiłem czytać.
sulka - 30 Listopada 2005, 15:41
Uoj niedobrze, niedobrze... Trzeba zaleglosci nadrobic i to koniecznie!!! Tu nie ma co lubic, albo nie lubic, tu trzeba znac!
PS. Z tym twoim awatarkiem juz mam taki metlik w glowie... Powiesz skad to?
Dunadan - 30 Listopada 2005, 21:54
"Pts. of athrty." - czy jakoś tak - w każdym razie teledysk do "Points of authority" Linkin Park - samego zespołu nie lubie ale teledysk bardzo mi się podoba... jak na owe czasy był chybadośc rewolucyjny ( teraz gry mają taka grafikę a nawet lepszą... ). Zresztą ich teledyski sa fajne - podobał mi się tez do "Braking the habit"
sulka - 1 Grudnia 2005, 09:17
Orzeszku, faktycznie!
Tak wlasnie mi sie wydawalo ze GDZIES to widzialem... Akurat LP to jeden z moich zespolow najnaj
Anko - 6 Grudnia 2005, 18:25
No, a tak do tematu: mój awatar jest taki jak ja: siermiężny, brzydki, denerwujący i nie wiem nawet, skąd ściągnięty. Grunt, że spełnia objętościowe wymogi... Myślałam nad czymś ładnym i gładkim, z filmu, gry, książki, internetowej galerii... Ale się nie mogłam zdecydować, więc wybrałam ten najmniej szczególny. Jeśli ktoś ma ochotę mi dogadać, to proszę bardzo - może będziesz inicjatorem zmiany (awatara przeze mnie)?
Ziuta - 6 Grudnia 2005, 19:27
Walnąłem sobie wreszcie awatara!
Do tego celu przystosowałem obraz Caspara Davida Friedricha "Wędrujący przez morze mgły"
Romek P. - 7 Grudnia 2005, 00:20
Anko napisał/a | No, a tak do tematu: mój awatar jest taki jak ja: siermiężny, brzydki, denerwujący i nie wiem nawet, skąd ściągnięty. Grunt, że spełnia objętościowe wymogi... Myślałam nad czymś ładnym i gładkim, z filmu, gry, książki, internetowej galerii... Ale się nie mogłam zdecydować, więc wybrałam ten najmniej szczególny. Jeśli ktoś ma ochotę mi dogadać, to proszę bardzo - może będziesz inicjatorem zmiany (awatara przeze mnie)? |
Nie zmieniaj. Jest fajny
Anko - 20 Grudnia 2005, 17:38
No i przyszła pora na mału upgrade awatara. Specjalnie dla NURSa - podpisałam się. No i trzeba było zaznaczyć, że to skraj Drogi Krajowej numer 1 (cała nazwa nie mieści się w okienku "skąd" - skandal ). Dobra, wiem, że teraz ten awatar jest jeszcze bardziej irytujący i zaśmiecony, ale pójdę za radą Romka P. i nie malnę sobie jakiejś oklepanej dziewoi z internetu (np. Lary Croft w roli Toy...).
Margot - 20 Grudnia 2005, 19:22
Na nieszczęście Toy nie występuje na razie w żadnych, dostępnych mi w Sieci, źródłach. Ziemiański natomiast stanowczo odmówił narysowania bohaterki.
W takim razie uważam, że wszelka dowolność jest usprawiedliwiona
Tym bardziej, że nie umiem rysować ani ręcznie, ani przy pomocy komputera
Rodion - 20 Grudnia 2005, 21:25
Pszukaj okładki książki, zobacz czy da się powiększyć, wykadruj i zrobione.
Margot - 20 Grudnia 2005, 21:32
Rodion napisał/a | Pszukaj okładki książki, zobacz czy da się powiększyć, wykadruj i zrobione. |
Zrobione, dziękuję, Rodionie
Rodion - 20 Grudnia 2005, 21:35
Toy.
Henryk Tur - 20 Grudnia 2005, 21:35
A ja mam w avatarze swojego świnka morskiego.
Nazywa się Szogot.
Margot - 20 Grudnia 2005, 21:39
Rodion napisał/a | Toy. |
Uch, jesteś szybszy ode mnie :D:D
A nie chciałam dwóch postów po sobie umieszczać => trzeba było edit wrzucić, przepaszam
Raz jeszcze dziękuję :D:D
Alkioneus - 20 Grudnia 2005, 22:08
Wiecie, ile trzeba wypić, żeby tak wykręcić aparat i zrobić sobie takie zdjęcie na avatara?
mawete - 21 Grudnia 2005, 08:10
Alkioneus: a nie masz ustawienia czasowego w aparacie? Jak nie to wykadruj jakieś zdjęcie z tych które masz...
|
|
|