Spodenki - Szorty - Nie masz wyboru! - przeczytaj, skomentuj, zagłosuj!
Marcin Robert - 16 Sierpnia 2010, 10:45
mBiko napisał/a | Niestety Witchma zbyt późno uświadomiła mnie co do terminu oddawania głosów. Mimo to gratuluję zwycięzcom. |
Też myślałem, że mam jeszcze czas, zajrzałem więc pewnego dnia, a tu okazało się, że już nie mogę zagłosować. Ale przynajmniej pogratuluję zwycięzcom.
EDIT: Dodałem cytat.
Witchma - 16 Sierpnia 2010, 13:24
mBiko, jak to za późno...? Gdybyś tylko się zmobilizował po powrocie do domu...
marcolphus - 16 Sierpnia 2010, 16:11
Gratuluję zwycięzcom!!
Przynajmniej tym razem moje typy wygrały
Witchma - 16 Sierpnia 2010, 16:14
marcolphus, to mykaj do pisania, nowa edycja czeka
Zagubiony - 16 Sierpnia 2010, 21:29
Edit: Piszę dopiero teraz, bo dopiero co wróciłem z wyjazdu .
Witchmo - , od samego początku nie miałem wątpliwości, że Twój short wygra . Oby więcej takich świetnych tekstów!
Mateuszu, Ozzbornie -
Dodatkowo jeszcze podziękowania dla Bellatrix za gospodarzenie oraz dla innych komentujących, głosujących i piszących .
Mateusz Zieliński napisał/a |
Pułkownik mówi:
Cytat | Reżim to tylko czubek góry lodowej. Reszta to pieprzona indoktrynacja |
A ja zupełnie nie rozumiem. Ktoś może wyjaśnić, o co chodzi? |
Mogę. Władze piorą mózgi zwykłym obywatelom i nawet gdy władza wpadnie w inne łapska, to wiara w słuszność głoszonych wcześniej poglądów pozostanie. By nadeszły zmiany nie wystarczy tylko zdjąć dyktatorów z ich stołków, ale trzeba jeszcze sprawić, by ludzie przejrzeli na oczy.
Co do reszty uwag to trafił się jeden fail, do którego przyznaję się bez bicia, a reszta wpadek wynikała z przycinania do limitu. Poprawię się .
Jeszcze raz dziękuję za komentarze i liczę na kolejne w przyszłych edycjach .
PS.
Bellatrix - liczę na to, że zaprezentujesz jeszcze jakieś opowiadanka/większą_formę w realiach z "Kontraktu..." .
Witchma - 17 Sierpnia 2010, 07:35
Zagubiony, dziękuję Czy już zacząłeś pisać nowy tekst?
marcolphus - 17 Sierpnia 2010, 09:24
Witchma napisał/a | marcolphus, to mykaj do pisania, nowa edycja czeka |
Bardzo chętnie, ale moja wena chyba wyjechała na wakacje, bo na razie pustka w głowie... Aż dudni.
Lynx - 17 Sierpnia 2010, 09:26
Witchma,
Ozzbornt,Mateusz Zieliński, gratuluję podium.
Witchma - 17 Sierpnia 2010, 09:27
Lynx, dzięki. Może Ty coś skrobniesz?
Lynx - 17 Sierpnia 2010, 10:03
Jak wrócę ze wsi jest jakaś szansa. Ale na razie net mam z doskoku i nieregularnie, no i z nie swojego kompa... Ale jesienią... kto wie?
|
|
|