Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Kruk Siwy - 22 Kwietnia 2010, 22:26
Ona pobiera energię z Kena.
jewgienij - 22 Kwietnia 2010, 22:30
Ken chyba cienki, chodzi na paluszkach
Tak sobie to przynajmniej wyobrażam.
Kruk Siwy - 22 Kwietnia 2010, 22:36
Eee... cienki wydaje mi się też kandydat PSL. Ale wyboru to chyba nie mieli.
dzejes - 22 Kwietnia 2010, 22:38
Olejniczak dziś stawia.
jewgienij - 22 Kwietnia 2010, 22:49
I bądź tu mądry przy takim zestawie
RD - 23 Kwietnia 2010, 07:06
| jewgienij napisał/a |
Śpiewająca lalka Barbie wzbudziła by w domu niepotrzebne złośliwości ., niezależnie, co by śpiewała.
BTW, ona chodzi na baterię ,czy pobiera energię słoneczną? |
Mam córeczkę, więc bezkarnie mogę się napawać obecnością w domu lalek Barbie . Śpiewająca chodzi na uczciwe ogniwa niesłoneczne .
Ciekaw natomiast jestem, czym są zasilani ci wszyscy plastikowi kandydaci
Rafał - 23 Kwietnia 2010, 07:53
Głosuję na Pawlaka!
Od dawna czekam na człowieka, który odważy się zmierzyć z ZUSem, marzy mi się model kanadyjski - każdy dostaje taką samą "państwową" emeryturę na poziomie minimum socjalnego. I nagle szok, facet do wyśmiewania wpisał sobie te hasła na sztandar wyborczy
http://biznes.onet.pl/eme...8,1,prasa-detal
| Cytat | | Składka do ZUS tylko 120 zł, niska emerytura, ale za to większe zarobki - referendum na ten temat chce przeprowadzić wicepremier Waldemar Pawlak, |
Oczywiście 120 zł to fikcja, ale spokojnie można by płacić 300 i ... płacić i żyć sobie spokojnie, drugie 300 płacić na prywatne ubezpieczenia zdrowotno-emerytalno - "na życie i dożycie" i mieć więcej pieniędzy i więcej spokoju.
Romek P. - 23 Kwietnia 2010, 08:08
| Rafał napisał/a | | Głosuję na Pawlaka! |
Tego się nie spodziewałem. Jestem wzruszony.
| Rafał napisał/a | | Od dawna czekam na człowieka, który odważy się zmierzyć z ZUSem |
Niech zacznie od rzeczy mniejszej KRUSU.
Ziemniak - 23 Kwietnia 2010, 08:16
Jeszcze niech mi wypłacą fundusze z OFE do rączki i żyć nie umierać
baranek - 23 Kwietnia 2010, 08:16
Rafał, poczekaj jeszcze z deklaracjami wyborczymi. może ktoś ci obieca sto milionów.
E: http://www.youtube.com/watch?v=6EjnimA7wtg
Kruk Siwy - 23 Kwietnia 2010, 08:23
Hasło na dziś: Romek P., na Prezymiera!
Oczywiście pod warunkiem że podwyższy ukazem nakłady i ukarze niesłowne wydawnictwa.
dalambert - 23 Kwietnia 2010, 08:24
Rafał, nie zauwazyłem by pan Pawlak miał jakis pomysł dla obecnych emerytów i tych którym się do emerytury blisko.
Mozze powystrzelać, może otruć, może wydusicć/ najtaniej bo koszta amunicji i trucizny odpadają, a i jaka frajda dla młodych - "uduś swojego starucha"/
No coż jak zombi startuje to se wyskakuje
NURS - 23 Kwietnia 2010, 08:55
A ja słyszałem, ze to PiS zamierza w ten sposób rozwiązać problem. Zaatakujemy rosję - kibolstwo i blokersi w pierwszy szeregi, z emerytów żywa tarcza. No i poddajemy się kilka godzin później, bo NATO nas w tym nie wspiera, obrażamy się (mamy powód) występujemy z UE i żyjemy w bogactwie długo i szczęśliwie.
dalambert - 23 Kwietnia 2010, 08:56
| NURS napisał/a | | A ja słyszałem, ze to PiS zamierza w ten sposób rozwiązać problem. Zaatakujemy rosję - kibolstwo i blokersi w pierwszy szeregi, z emerytów żywa tarcza. No i poddajemy się kilka godzin później, bo NATO nas w tym nie wspiera, obrażamy się (mamy powód) występujemy z UE i żyjemy w bogactwie długo i szczęśliwie. |
no rewelacja !!!
Zdradź jeszcze GDZIE to słyszałeś ? Doznałeś ILUMINACJI
Rafał - 23 Kwietnia 2010, 09:23
| Romek P. napisał/a | | Tego się nie spodziewałem. Jestem wzruszony. | Gdzieś tu miałem chusteczkę ... | Romek P. napisał/a | | Niech zacznie od rzeczy mniejszej KRUSU. | Jak się ruszy ZUS to KRUS pójdzie z rozpędu. | Ziemniak napisał/a | | Jeszcze niech mi wypłacą fundusze z OFE do rączki i żyć nie umierać | No, autko niezłe by było, albo studia dla dzieci | baranek napisał/a | | Rafał, poczekaj jeszcze z deklaracjami wyborczymi. może ktoś ci obieca sto milionów. | Nie będę czekał, ZUS jest największym problemem w Polsce i nic nie może się z nim równać. A serio, to Pawlak naprawdę zyskał bardzo wiele w moich oczach mimo, iż nadal uważam go folklor. | dalambert napisał/a | | Rafał, nie zauwazyłem by pan Pawlak miał jakis pomysł dla obecnych emerytów i tych którym się do emerytury blisko. | No tak, chociaż coś mi się obiło o uszy o systemie kopcowo-wartswowym (kopiec (wiadomo-kogo), a w środku warstwa emerytów, warstwa piasku, warstwa rencistów, warstwa piasku ...)
quejinho - 23 Kwietnia 2010, 09:32
Czy ktoś myślał o oddaniu głosu na JKM ?
Matrim - 23 Kwietnia 2010, 09:33
Panowie, wszystko ładnie pięknie, ale wybory prezydenckie dopiero za dwa miesiące, a w wątku szortowym wybory kończą się za dni dwa, z górką małą Podnieście frekwencję może, co?
NURS - 23 Kwietnia 2010, 09:36
| dalambert napisał/a | | NURS napisał/a | | A ja słyszałem, ze to PiS zamierza w ten sposób rozwiązać problem. Zaatakujemy rosję - kibolstwo i blokersi w pierwszy szeregi, z emerytów żywa tarcza. No i poddajemy się kilka godzin później, bo NATO nas w tym nie wspiera, obrażamy się (mamy powód) występujemy z UE i żyjemy w bogactwie długo i szczęśliwie. |
no rewelacja !!!
Zdradź jeszcze GDZIE to słyszałeś ? Doznałeś ILUMINACJI |
palę to samo co ty
dalambert - 23 Kwietnia 2010, 09:39
quejinho, raz Ambioryks wrzucił dobrego linka do blogu Orbita gdzie tenze ocenia całosciowo działalność JKM . Przeczytaj.
Tym razem zgadzam się z Orbitem jak to mawiał poeta Bezdomny " w STU procentach"
A tak dla porządku Matrim, ŚWIĘTE SŁOWA
pożreć jeszcze się pożremy
teraz na SZORTY głosujemy
nie marudzić, nie kombinować GŁOSOWAĆ
quejinho - 23 Kwietnia 2010, 09:50
dalambert, nie omieszkam sprawdzić. Ale pytałem się czy ktoś myślał o oddaniu głosu na JKM. Na szorty głos oddałem i więcej już nie mogę tak więc proszę o wybaczenie.
dalambert - 23 Kwietnia 2010, 09:54
quejinho, chyba Sośniak coś straszył taką wyborczą decyzją / głosowanie na JKM/, ale czy na poważnie ?
Romek P. - 23 Kwietnia 2010, 09:55
| Kruk Siwy napisał/a | | Oczywiście pod warunkiem że podwyższy ukazem nakłady i ukarze niesłowne wydawnictwa. |
Zatem, towarzysze, przejdźmy do konkretów. Nakład podstawowy 20 tysięcy egzemplarzy, honorarium 125% ceny okładkowe, płatne na miesiąc przed oddaniem książki do wydawcy
Nikogo mnie odrzucamy, pod warunkiem, że jest z nami, a nie przeciwko nam.
Pomożecie?
Piech - 23 Kwietnia 2010, 09:58
| Rafał napisał/a |
Romek P. napisał/a: Niech zacznie od rzeczy mniejszej KRUSU.
Jak się ruszy ZUS to KRUS pójdzie z rozpędu. |
Żeby był choć śladowo wiarygodny, powinien zacząć od KRUS. Tymczasem go broni. Mnie to wcale nie dziwi, bo wiem kogo reprezentuje.
dalambert - 23 Kwietnia 2010, 09:58
Romek P., JASNE
i koniecznie Fundacja Wspierania Literatury Fantastycznej . A na nią 1% konstytucyjnie zagwarantowany w bużecie państwa
i na Szorty głosuj
Matrim - 23 Kwietnia 2010, 09:58
Romek P., jak zagłosujesz na szorty, to pomogę
quejinho - 23 Kwietnia 2010, 10:02
dalambert, tekst przeczytałem i nie mogę się zgodzić z wieloma rzeczami tam opisanymi. Nie jestem fanem polityki ale teraz każda debata to rodzaj walki w której obrzucają się błotem i pokazują jak partia ma słabe poprawcie w społeczeństwie. Podobnie jest w tym artykule. Nie twierdzę ,że JKM jest geniuszem i człowiekiem bez wady. Ale często próbują go ośmieszyć i przekręcić słowa które powiedział, i często słychać to "szaleniec". Jak do tej pory nic szalonego dla mnie ta osoba nie powiedziała. Powód jego zniknięcia z sceny politycznej jest dość prosty radzę obejrzeć "Nocną zmianę". Jednego jestem niemal pewien, JKM na pewno nie upiłby się do stanu nieprzytomności i nie próbował wsiadać do bagażnika limuzyny jak "kwach". I osobiście chyba oddam głos dla tego człowieka o ile uda mu się zebrać podpisy. Chyba ,że wyczytam coś co mogło by zmienić moje zdanie.
dalambert - 23 Kwietnia 2010, 10:04
quejinho, Każdemu wolno kochać
| quejinho napisał/a | | o ile uda mu się zebrać podpisy |
marznia dziewcząt są gorące
dzejes - 23 Kwietnia 2010, 10:05
| quejinho napisał/a | | Ale często próbują go ośmieszyć i przekręcić słowa które powiedział, i często słychać to szaleniec |
Ależ nie trzeba. Wystarczy go wiernie cytować, reszta się zrobi sama. Do dziś pamiętam jego pomysł, by w Warszawie zlikwidować tramwaje, a w miejscu torowiska puścić dodatkowy pas ruchu. To była JKM recepta na korki w stolicy.
quejinho - 23 Kwietnia 2010, 10:06
dalambert, na pewno nie oddam głosu na Pawlaka . Jak go wybiorą to rzucę pierwszy w niego zgniłym jajem ^^.
dalambert - 23 Kwietnia 2010, 10:09
| dzejes napisał/a | | Ależ nie trzeba. Wystarczy go wiernie cytować |
o rany dzejes, masz RACJĘ
Panowie co byśmy nie gadali rozgrywka "partyjnie" odbędzie się między PO a PiS
cała reszta to "folklor demokracji"
|
|
|