Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Warszawa (SKOFA) (cykliczna, 2025.08.23)
lokje - 4 Marca 2007, 14:38
Ixolite napisał/a | To zróbmy tak: ja nie udostępnie kilku zdjęć, a ty udostępnisz lokalizację kaczora właściwego. Deal? |
deal
mawete - 4 Marca 2007, 14:42
Wydało się Miria ma srebrny ząb...
Pako - 4 Marca 2007, 15:55
Przeraziłem się...
http://ixolite.info/SKOFA/v5/pages/IMG_1667.htm
To jest to, co ja myślę? Znaczy ta książka, co ją widać w tle? Z mulem na okładce? Znaczy krzyżówką krasnoluda z ludzikiem? Ble... grafomania straszna
A reszta jak zwykle... kurde, bo warszawa musi być tak daleko?
Nexus - 4 Marca 2007, 16:05
dzejes i Studnia, bezsprzecznie zostajecie nominowani do nagrody Przystojniaka 2007 Powinniście mieć nowe avatary
Jeszcze opisy by się przydały, bo nowe twarze widzę...
Ixolite - 4 Marca 2007, 16:18
Niestety nie bardzo mam czas na wstawianie opisów teraz
Rafal Kosik - 4 Marca 2007, 16:56
Jak obliczyłem, zacząłem pić piwko o 3 p.m. a skończyłem o 3 a.m. ;) Na szczęście zachowałem rozsądne tempo i nie nastąpił efekt nieciągłości streama realium.
pozdrawiam wszystkich, Rafał
Anonymous - 4 Marca 2007, 17:35
Wszyscy już się rozjechali do domów, po szybkiej wymiany płaszczy między dzejesem i Jackiem Komudą. Czyżby nowa świecka tradycja, wymiana odzieży z fanami?
Aga - 4 Marca 2007, 18:07
Rafał Kosik, jak widzę, wykorzystuje efektywnie nawet gips
Rafal Kosik - 4 Marca 2007, 20:05
Aga: To się nazywa marketing ortopedyczny:)
Miria: Wymiany płaszczami między fanami nie są fajne. W okresie letnim możemy stworzyć nową świecką tradycję "fanki wymieniają się koszulkami"* :D
* mokrymi
Marcin Przybyłek: Więcej Cię nie zapraszamy. Zasysasz wszystkie kobiety , nawet te ze srebrnymi zębami ;)
merula - 4 Marca 2007, 22:33
Tam zaraz wszystkie, ze trzech na tym zdjęciu nie ma
Było miło i, na całe szczęście, nikt nie chciał zabrać mojej kurteczki Wrócę nan następną. I następnym razem zorganizuję sobie nocleg gdzieś w pobliżu, rozwiąże to problem powrotu.
Pozdrawiam wszystkich skofowiczów.
Lu - 4 Marca 2007, 23:06
Przystojniak Rafał napisał:
Marcin nie zasysa - to jego rozszalałe feromony, spuszczone z naprężonej smyczy rozszalałay się po Paradoksie i zagoniły przedstwicielki płci pięknej do jego stolika
Ixolite - 4 Marca 2007, 23:13
Na miejscu wyglądało to jednak na zasysanie. Widziałaś kiedyś, jak magnes ściąga opiłki żelaza? Tak to wyglądało wokół Marcina Przybyłka.
Rafal Kosik - 4 Marca 2007, 23:17
Merula: Resztę samic blokowaliśmy niby to przypadkiem wyciągniętymi nogami. Nie przebiły się.
Lu: Jest też druga teoria. Marcin co chwilę przynosił z baru piwo. Ja w ogóle nie wiem, kto za to płacił (zresztą nie wiem, czy nie ja, bo jakoś tak dużo wyszło mi na koniec...) Te samice mogły lecieć na piwo. Ja bym nawet wolał tę wersję...
Anonymous - 4 Marca 2007, 23:27
Tak, Rafale, nie ma to jak stworzyć wygodną hipotezę na poczekaniu.
Lu - 4 Marca 2007, 23:42
Przyznasz Mirio, ze Rafał robi wszystko zeby zdeprecjonować magnetyczną osobowość Marcina i jego seksowne ciałko które, jak to ładnie ujął Ixi, niczym opiłki zelaza ściągnęło wszystkie piękne samice
Rafal Kosik - 5 Marca 2007, 00:28
Lu! Szybciutko proszę wyedytować tego posta! Ja nie muszę nikogo deprecjonować, żeby się dowartościować. Mnie starczy Tyskie, które w odpowiedniej ilości powoduje, że jednocześnie sam się dowartościowuję i deprecjonuję ;)
Piech - 5 Marca 2007, 00:31
Czy mi się wydaje, czy to Miria z papierochem?
Nieee, pewnie wydaje mi się.
Anonymous - 5 Marca 2007, 14:31
Lu, przyznam.
Piech, racja. Mniej wiecej raz w miesiącu jest dzień palenia, poza tym nie mogłabym nie wypalić mentola z Orbitem (taka tradycja )
Godzilla - 5 Marca 2007, 15:45
Hej, panowie z aparatami, a kiedy wrzucicie w sieć pozostałe zdjęcia?
Anonymous - 5 Marca 2007, 16:46
Rafał, teraz widzisz jak to fajnie. Ja tak miałem na Skofie we wrześniu. Siedziałem, obok niewiasty co chwila wzdychały:Cytat | ale ten RK jest przystojny oooch! |
Fajnie Ci tak? Fajnie?
Anonymous - 5 Marca 2007, 17:33
Czyżby się RK opatrzył?
Nexus - 5 Marca 2007, 18:22
A co? Ranny był? Bo to chyba Kasia w gipsie była
Anonymous - 5 Marca 2007, 19:09
Nexus, dokładnie o to mi chodziło - znaczy, że promocja na gipsie okazała sie skuteczna i Rafał też sobie gips zafundował.
merula - 5 Marca 2007, 19:10
Widocznie zbyt duża konkurencja w kategorii znanych i lubianych była i nie starczyło wyrazów zachwytu w wystarczającej ilosci dla wszystkich
Anonymous - 5 Marca 2007, 19:13
Cicho, bo przestaną przychodzić! Zachwyt zawsze się znajdzie, dla każdego po trochu, zaczynając od następnego razu.
Ixolite - 5 Marca 2007, 19:36
Dla mnie też?
merula - 6 Marca 2007, 13:53
Zwłaszcza dla ciebie. I efektów Twojej pracy
dzejes - 7 Marca 2007, 09:53
Nexus: nonono, bez takych myster! To że nie jadę na Pyrkon nie znaczy, że kedyś Cię nie spotkam, w jakim ciemnym zaułku nie zdybię!
Aranea65 - 7 Marca 2007, 11:20
Przeglądam zdjęcia i widzę, że swobodnie mogłam wpaść. Zabawa była przednia. Następnym razem dołączę na trochę, bo mam ciężki dojazd w nocy. Wymknę się przed północą gubiąc bucik
gorat - 7 Marca 2007, 14:30
I myślisz, że ktoś Ci osobiście zawiezie? Może od razu wręcz takiemu...
|
|
|