Planeta wygnania - Ale za co?
Agi - 22 Października 2009, 23:30
Scaliłam posty z tematu Przepraszam, kto mi powie?, o karach dyskutujemy w tym wątku. Li i jedynie.
hardgirl123 - 23 Października 2009, 07:29
uu Moffis dostał bana
RD - 23 Października 2009, 09:06
Na forum Creatio Fantastica:
moffiss napisał/a | Strasznie się zasmuciłem, bo otrzymałem perma bana - czyli wieczny spokój z SFFH. ) |
Kolejne kłamstwo. Bez komentarza.
dalambert - 23 Października 2009, 09:09
RD, to jasne on poprostu nie zrozumiał co dostał, to nawet nie kłamstwo, to ....
RD - 23 Października 2009, 09:11
Doskonale wie, co dostał, bo został o tym specjalnie powiadomiony.
Fidel-F2 - 23 Października 2009, 09:12
to mu popraw wedle życzenia
RD - 23 Października 2009, 09:20
Mam na to wielką ochotę, ale - niestety - nie mogę w takich wypadkach brać pod uwagę własnych sympatii i antypatii... Jeśli nie zechce wrócić, płakał nie będę.
Fidel-F2 - 23 Października 2009, 09:29
zechce, zechce
Witchma - 23 Października 2009, 09:30
Jak kocha, to wróci.
Martva - 23 Października 2009, 10:14
dalambert napisał/a | on poprostu nie zrozumiał co dostał, to nawet nie kłamstwo, to .... |
Też tak sądzę, on ma manię prześladowczą rozwiniętą w niesamowitym stopniu. Może trzeba większymi literami?
nureczka - 23 Października 2009, 10:16
Myślę, że lepiej dla wszystkich będzie, gdy pozostanie w błogiej nieświadomości.
dzejes - 23 Października 2009, 12:13
Jakiej tam nieświadomości, lurkuje namiętnie, wróci niewątpliwie. Gdyby chociaż miał fantazję, mógłby zostać baronem Munchausenem forum, a tak tylko syndrom Munchausena mu został.
Martva - 23 Października 2009, 12:55
http://creatio.art.pl/for...&sd=a&start=300
dalambert - 23 Października 2009, 13:02
Martva, poczytałem, ech czytać hadko ....
Agi - 23 Października 2009, 13:07
Tak się teoretycznie zastanawiam, co by MOFFISS zrobił, gdyby dostał bana na wszystkich forach równocześnie?
illianna - 23 Października 2009, 13:08
Agi, założył pięć następnych
Hubert - 23 Października 2009, 18:09
Mało użytkowników posiada temat o sobie*. Moffiss przebił nas wszystkich, jak tu stoimy.
*Pomijam blogi i tematy w stylu MiM.
Lynx - 23 Października 2009, 21:40
Znowu karmienie trolla.
mad - 25 Października 2009, 13:08
MOFFISS zablokowany!? Precz z komuną!
Ambioryks - 25 Października 2009, 19:45
Moffiss może i zasłużył na osta, ale czy na bana? No nie wiem. Fidel bywał gorszy od niego, a mimo to jakoś bana nie dostał ani razu - tylko pojedyncze osty.
RD napisał/a | Za całokształt, ale konkretnie za to:
Cytat:
NURS, takie objawy powinny być zgłaszane do lekarza pierwszego kontaktu. Nie należy lekcewać choroby, bo skutki moga być nieowracalne |
Czy bana dostał za to, że napisał to w takim tonie, czy za to, że te słowa były skierowane do NURs-a? Bo jeśli za to drugie, to znaczy, że obrażanie admina to dziesięć razy gorsza przewina od obrażania zwykłego użytkownika - bo jak Fidel napisał do mnie to:
Cytat | Ambioryks, czemuś Ty taki głupi? Siostrę mam psychiatrę, może ona coś poradzi? Chociaz troche bałbym się jakiegoś bliższego kontaktu mojej rodziny z Tobą.
Aha, i historykiem jesteś jeszcze lepszym niz ekonomistą
zaraz chyba zejdę |
to dostał tylko pisemne upomnienie od hrabka, a nawet osta o wartości 1 nie dostał. Ani kiedy obrażał mnie wiele razy wcześniej i później. Chyba że Fidela karze się łagodniej niż moffissa za takie same rzeczy.
Chal-Chenet - 25 Października 2009, 19:47
Zanim go zjedziecie, ma facet sporo racji. Nierówne traktowanie czasem wręcz kole w oczy.
dalambert - 25 Października 2009, 20:07
Ambioryks, Fidel najlepszym naszym przyjacielem jest
Glory. glory Alleluja
NURS - 25 Października 2009, 20:49
Chal-Chenet napisał/a | Zanim go zjedziecie, ma facet sporo racji. Nierówne traktowanie czasem wręcz kole w oczy. |
Chal, tak się głupio składa, że jestem tu modem i chwilowo adminem. Odpowiedzi tego typu są naruszeniem regulaminu i netykiety.
A różnica mniej więcej taka, jak pomiędzy zrzuceniem czapki koledze a policjantowi.
Jesli mamy pilnować tutaj porzadku, musimy mieć trochę inne prawa niż użytkownik - choćby możliwość dawania kar, modyfikacji i usuwania wpisów.
A popatrz jeszcze na kontekst sprawy. Ten człowiek obrobił mi dupę na usenecie, dając w temacie swojego donosiku, że kogoś znowu do sądu włóczę i opatrzył to komentarzem. A gdy mu to wytknąłem, dostałem taką chamską odpowiedź.
RD - 25 Października 2009, 21:05
Ambioryks
W moim poście, którego urywek cytujesz oraz następnych wyjaśniłem wszystko. Jest różnica między pyskówką, a bezczelnym kłamstwem połączonym z obrażaniem tego, na czyj temat się skłamało.
Chal-Chenet - 25 Października 2009, 21:40
NURS napisał/a | Ten człowiek obrobił mi dupę na usenecie, dając w temacie swojego donosiku, że kogoś znowu do sądu włóczę i opatrzył to komentarzem. |
Fakt, to było chamskie.
Generalnie nie bronię MOFFISSA, tylko chciałem powiedzieć, że Ambioryks ma trochę racji. Był obrażany w ostrzejszych słowach swego czasu, a reakcja była nikła. Wiem, że szeregowy user to nie admin ani mod, ale wyzywanie od głupich i sugerowanie leczenia psychiatrycznego nie powinno się moim zdaniem zostawiać bez reakcji. Tak sobie tylko myślę...
illianna - 25 Października 2009, 21:41
Chal-Chenet, popieram, zwykły user powinien być lepiej chroniony niż mod, bo sam się nie może tak skutecznie bronić przed chamstwem
jewgienij - 25 Października 2009, 22:51
Ale nie jest.
Edit.
Ilianna, ten tekst to najmądrzejsze zdanie, jakie kiedykolwiek przeczytałem w tym wątku.
baranek - 25 Października 2009, 23:05
Cytat | sam się nie może tak skutecznie bronić przed chamstwem |
ale to chyba nie dotyczy MOFFISSa? on się nie bronił, on raczej atakował.
Fidel-F2 - 25 Października 2009, 23:20
Ambioryks, ja od tego jestem, wedle mnie systemy się sztancuje
gwałć, pal, morduj, tylko nie gadaj o ekonomii
jewgienij - 25 Października 2009, 23:46
baranek napisał/a | Cytat | sam się nie może tak skutecznie bronić przed chamstwem |
ale to chyba nie dotyczy MOFFISSa? on się nie bronił, on raczej atakował. |
Ale dyskusja wyszła poza przypadek Moffissa i kwestię, kto atakuje, a kto się broni, tylko chodzi o to, jakie kto posiada środki perswazji w takim sporze.
|
|
|