Gry o tron - Piłka skopana, a sprawa polska
dalambert - 13 Sierpnia 2008, 22:48
I znowu dostaniemy hokejowy wynik
Chal-Chenet - 13 Sierpnia 2008, 22:50
Zostaje Puchar UEFA!
Wisła cały czas możę pokazać się w Europie.
dalambert - 13 Sierpnia 2008, 23:10
Chal-Chenet napisał/a | Wisła cały czas możę pokazać się w Europie | Już się pokazuje, a Panom Piłkowym Kopaczom chodzi jeno oto by się nabywcom pokazć i spierniczac z tego Q... dołka
Chal-Chenet - 15 Sierpnia 2008, 00:04
6:0 Kolejorza!!!
Rzekłbym, że znakomicie. A jakby chłopaki wykorzystali wszystkie sytuacje jakie stworzyli, powinni wygrać około 10:0.
Zagrali znakomity mecz, zaimponowali mi zaangażowaniem, tym, że nawet przy stanie 3:0, 4:0 szukali kolejnych bramek. Latali jak dzicy, walczyli o każdą piłkę, stosowali niewiarygodny pressing przez całe 90 minut.
Świetnie.
Ps. Współczuję Legii porażki.
Stargazer - 15 Sierpnia 2008, 00:13
i tak wlasnie graja druzyny smudy. jesli lech poprawi obrone to bedzie mial mistrza w tym roku. na razie przez dziury w obronie przegrali mecz z belchatowem, ktory powinni byli wygrac, ale jesli troche beda pilnowac tyly, to wisla nie bedzie miala wiekszych szans.
Chal-Chenet - 15 Sierpnia 2008, 00:24
No oby, oby.
Obrona będzie lepsza, Maniek i Bosy niedługo się pewnie zgrają jeszcze lepiej, na boku wróci Djurdjevic, chociaż Henriquez też pewnie będzie walczył o miejsce. I dobrze, rywalizacja podnosi poziom. Za jakiś czas wróci Kikut, dobrze gra też Wojtkowiak. A takie mecze jak z Bełchatowem się zdarzają. Cóż, GKS miał 2 strzały, zdobył 3 bramki. Często tak nie bywa. Mieli trochę farta a my trochę pecha. Jak to w piłce. Ale myślę, że dalej będzie tylko lepiej.
Chal-Chenet - 17 Sierpnia 2008, 20:55
No, dzisiaj już całkiem dobrze. Pewna wygrana w Białymstoku 3:0 i, mam nadzieję, forma rośnie. Do boju, Koooolejorz!!!
czestmir - 17 Sierpnia 2008, 22:16
Wchodząc na to forum nie spodziewałem się raczej tematów sportowych, a już na pewno nie o Kolejorzu - a tu taka miła niespodzianka . Taaak, w pucharach szósteczka, w lidze poprawka po falstarcie i jest tak jak powinno być . A i tak wierny do końca (w jakiejkolwiej lidze) - gratuluję - czestmir
Witchma - 17 Sierpnia 2008, 22:18
czestmir, tutaj możesz spodziewać się absolutnie wszystkiego
Chal-Chenet - 17 Sierpnia 2008, 22:19
No, kolega kibic! To się chwali!
czestmir - 17 Sierpnia 2008, 22:27
Chwała Odynowi lub innym Bogom (co kto wyznaje ) za takie podejście do tematu. A tu mała dedykacja dla Kolejorza (jeśli nie w temacie to usuńcie szanowni admini posta) - http://pl.youtube.com/watch?v=VBmVndzNIkI
Chal-Chenet - 23 Sierpnia 2008, 20:09
3:0 z Zabrzem, czyli bardzo ładnie! (Ja niestety oglądałem z domu.) Lewandowski to bardzo dobry zakup, znowu trafił do siatki i wydaje się, że może być jedną z jaśniejszych postaci w tym sezonie, nie tylko Lecha, ale i całej ligi. Brameczki dorzucili też Bosacki (ładna główka) i Murawski (potężna luta).
Niech zwycięża Lech, wielki Kolejorz KKS!!!
dzejes - 23 Sierpnia 2008, 21:43
Chal-Chenet napisał/a | Lewandowski to bardzo dobry zakup... |
<zgred>A nie mówiłem?</zgred>
Agi - 26 Sierpnia 2008, 21:51
No to Wisła ma honorową bramkę!
Edit: 22.34
Wisła ma również honorowe zwycięstwo. Nic jej to nie daje, ale jakże przyjemnie zwyciężyć Barcelonę.
dzejes - 26 Sierpnia 2008, 22:35
Odrobinę daje -> ranking klubów brany pod uwagę przy rozstawianiu zespołów w pucharach.
A dla Wisły za grę i ładną bramkę.
Taselchof - 26 Sierpnia 2008, 22:36
no to dwumecz 4-1
Chal-Chenet - 26 Sierpnia 2008, 23:08
Gratuluję awansu do PUEFA!
Chal-Chenet - 28 Sierpnia 2008, 22:32
Brawo Kolejorz! Co jest, nikt się nie cieszy, że polski klub awansował do 1 rundy PUEFA?
Meczyk niezły, Lechici grali mądrze, rozważnie, nie przemęczali się i osiągnęli satysfakcjonujący wynik. Ja jestem zadowolony.
Co do drugiego meczu: szkoda, że Legia nie awansowała, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy: grali wyjątkowo niemrawo i na ten awans nie zasłużyli niestety.
Teraz mam nadzieję, że KKS i Wisła wejdą do fazy grupowej. Jutro losowanie.
Adashi - 28 Sierpnia 2008, 22:45
Kolejorz! Kolejorz!
Agi - 28 Sierpnia 2008, 22:50
LECH! LECH! KOLEJORZ!!!
Easy - 29 Sierpnia 2008, 15:03
http://sport.wp.pl/kat,17...ml?ticaid=16837
No to po ptokoch. Wisła żegna się w tym roku z pucharami, a Lech... Zależy od formy. Nie wiem nawet jak stoją akcje Austrii.
Chal-Chenet - 29 Sierpnia 2008, 15:45
Niezłe losowanie. KKS powinien awansować z dużym spokojem. Wisła IMO nie da rady.
hrabek - 29 Sierpnia 2008, 15:48
No nie wiem, Austria to nie Szwajcaria, pamietaj.
Chal-Chenet - 29 Sierpnia 2008, 15:51
Ale z drugiej strony tez nie demonizujmy, nie jest to Anglia ani Hiszpania. Poziom nieco wyższy niż Grasshoppers, ale jak najbardziej do przejścia. Tym bardziej, jeśli Lech utrzymałby taką formę jak ostatnio. Bo ostatnio właśnie, co jaki mecz ich oglądam, to oglądam go z niekłamaną przyjemnością. Grają ładnie i z pomysłem. Myślę, że wystarczy to na rzemieślników z Austrii. I obym się nie mylił.
hrabek - 29 Sierpnia 2008, 15:56
Nie mowie, ze nie. Ale chcialem nieco skontrargumentowac twoje okreslenie "z duzym spokojem". W awans wierze, ale w spokoj juz niekoniecznie.
Chal-Chenet - 29 Sierpnia 2008, 15:58
Masz rację, "z dużym spokojem" to jednak określenie nieco przesadzone. W sumie, Austria to chyba klub na zbliżonym poziomie do Lecha. Powinno być wyrównanie.
Stargazer - 29 Sierpnia 2008, 15:58
myślę, że austrie spokojnie pchną. przy okazji mały rewanżyk za karnego z mistrzostw co do anglików - no można było trafić duzo lepiej, bo na levskiego sofia. ale mogli wpaść w tym samym koszyku na ajax, co byłoby dużo gorszym rozwiązaniem. generalnie nie jest aż tak tragicznie. będą musieli zagrać naprawde bardzo dobrze, ale wyeliminowanie totenhamu nie będzie cudem, jak w przypadku ewentualnego wyeliminowania barcelony w 3. rundzie el. Lm
Chal-Chenet - 29 Sierpnia 2008, 16:00
Pozostaje mieć nadzieję, że grać będą piłkarze, a nie nazwiska. Jeśli tak będzie, i Wisła uwierzy, to szanse ma. Ale moim zdaniem będzie ciężko.
hrabek - 29 Sierpnia 2008, 16:05
No mi sie tez tak wydaje. Tottenham to nie jest ta druzyna, co kilka lat temu. To zespol z aspiracjami na Lige Mistrzow. W Anglii konkurencja jest nieco wyzsza niz u nas druzyna z 5 czy 6 miejsca prezentuje o wiele wyzszy poziom niz nasz mistrz kraju.
Chal-Chenet - 7 Września 2008, 02:07
Brawo Polacy! Szacunek. 1 punkt ze Słowenią u siebie to sukces.
Dlaczego ludzie tak ślepo bronią Beenhakkera?
|
|
|