Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 11:05
Rodion napisał/a | Biały Wilk napisał/a:
że za plecami mi nie siedzi i pisać tego nie karze
Ot! Farciarz!! |
A tak! I proszę mi tu niczego nie imputować!
Rodion - 14 Grudnia 2005, 11:06
Biały Wilk napisał/a | Confused Rolling Eyes Rolling Eyes Idea Laughing |
Rodion - 14 Grudnia 2005, 11:10
Biały Wilk napisał/a | I proszę mi tu niczego nie imputować! |
Ależ! Ja niczego ci brachu aputować nie zamiaruję. Ino zazdoszczę! Bo u mnie to dwie się kręcą i co ciekawsze fragmęta czytają!
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 11:12
Rodion napisał/a | Bo u mnie to dwie się kręcą i co ciekawsze fragmęta czytają! |
No to bacz, Waść, abyś czasem stron z golymi mantikorami nie oglądał, bo rondlem po głowie oberwać możesz. Choć z drugiej strony, powiadają, że od przybytku głowa nie boli.
Rodion - 14 Grudnia 2005, 11:14
Biały Wilk napisał/a | Choć z drugiej strony, powiadają, że od przybytku głowa nie boli. |
Guzów! Oj, boli, boli!
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 11:17
Rodion napisał/a | Oj, boli, boli! |
Zawsze twierdziłem, że w tych wszystkich ludowych mądrościach prawdy jest tyle, co w Merkurjuszu Wyborczym.
Margot - 14 Grudnia 2005, 11:32
Biały Wilk napisał/a | Margot napisał/a | Tylko następnym razem, Biały Wilku, nie pomyl mnie czasem z mantikorą - też z przednim winem w loszkach lubię mieć kontakt, choć matikorą na razie nie jestem... |
Mantikorę od niewiasty jeszcze rozróznić potrafię. Chyba... To znaczy: na pewno! |
Kiedy sama mam problemy, bo mi się ciągle postać zmienia...
Rodion - 14 Grudnia 2005, 11:34
Margot napisał/a | Kiedy sama mam problemy, bo mi się ciągle postać zmienia.. |
Tak to bywa ! Proszę "PANA"! Chi, chi ,chi...
Margot - 14 Grudnia 2005, 11:49
Rodion napisał/a | Margot napisał/a | Kiedy sama mam problemy, bo mi się ciągle postać zmienia.. |
Tak to bywa ! Proszę PANA! Chi, chi ,chi... |
Mów mi: Captain, my Captain.
Rodion - 14 Grudnia 2005, 11:59
Margot napisał/a | Mów mi: Captain, my Captain. |
Tak po prawdzie to w postawie mocno zasadniczej, ze wrokiem utkwionym w nieskończoność, skanduje się glośno:
Aj, aj!! Sir! A może "Maam"! ( Cholera się pogubiłem! Zmiany płci powinny być zabronione! ).
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 12:00
Margot napisał/a | bo mi się ciągle postać zmienia |
Bardzo podejrzane są te ciągłe metamorfozy. Trzeba by chyba zrobić badanie srebrem, które niechybnie pozwoli prawdziwą naturę Captain Margot odkryć.
Margot - 14 Grudnia 2005, 12:13
To są zgubne wpływy tego forum, na którym NURS rządzi. Proponuję najpierw NURSa poddać badaniom
Zwłaszcza, że to przez niego praktycznie ciągle jestem w męskiej postaci, co, przynaję, nieco mi przeszkadza...
Rodion - 14 Grudnia 2005, 12:17
Proponuję wymusić na NURS-ie, pzostanie przy "Kapitan Margot", podoba mi się!
A postać moglaby wyglądać tak ( Jedna minutka?) : http://www.science-fictio...c.php?pic_id=59
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 12:19
Margot napisał/a | Proponuję najpierw NURSa poddać badaniom |
Nawet nie śmiem tego porponować, bo może grozi za to banicja???
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 12:22
Mmmmm, jakie twarzowe zakola
Rodion - 14 Grudnia 2005, 12:31
Poczekajmy na zdanie samej "zainteresowanej". A na razie "progenitura" wzywa!
Bądźcie czujni!!
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 12:36
Rodion napisał/a | progenitura wzywa! |
Pozdrów pociechy od wujka wiedźmina
Margot - 14 Grudnia 2005, 12:41
Ładna postać, bardzo ładna, Rodionie... Fantastyczna
Niestety, jak na razie nie pasuje do wizerunków narzuconych statusami...
Poza tym, na razie nie chcę mieć stałego statusu => podoba mi się zmiennokształtność - jestem ciekawa, jakie jeszcze atrakcje NURS przygotował
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 12:45
La donna e mobile
Margot - 14 Grudnia 2005, 12:47
Biały Wilk napisał/a | La donna e mobile |
Otóż właśnie, Biały Wilku!
Znać, że białogłowy poznałeś nieźle.
Lynx - 14 Grudnia 2005, 13:13
Dzień dobry. Od razu krzyczę NIE BIć proszę !!! O litość proszę , bom trochę nieśmiała...
Margot - 14 Grudnia 2005, 13:17
Co nie bić, no, co nie bić! Tu się bije! O!
<ciągnie za włosy Lynx i zabiera okulary, po czym ucieka z 7WARP, ale zaraz wraca>
No, dobra, teraz możesz już śmiało oddać <nadstawia drugi policzek, trochę niedogolony, bo się nie umie golić...>
A Twój nick mi się skojarzył z dowcipem: Dlaczego Ala ma kota? :D:D
Lynx - 14 Grudnia 2005, 13:21
Margot skojarzenie prawidłowe... . A w drugi policzek to masz buzi... I dziękuję za powitanie. A okulary nie ważne kupię sobie nowe - jest przecież tyle szkła.
NURS - 14 Grudnia 2005, 13:26
Margot napisał/a | To są zgubne wpływy tego forum, na którym NURS rządzi. Proponuję najpierw NURSa poddać badaniom
Zwłaszcza, że to przez niego praktycznie ciągle jestem w męskiej postaci, co, przynaję, nieco mi przeszkadza... |
Bo ja jestem MCP i mam nawet dyplom, o! Eksperymenty na mnie nie działają, uprzedzam. Jestem, jak ten monolit z 2001. Niewzruszalny.
Czarny - 14 Grudnia 2005, 13:32
Szybko chłopy nowa dzioucha przylezła. Trza by ją miejscowym rytuałom poddać, zaaklimatyzować jak miastowe godają.
Czarny wzrok wbija w ziemię, nerwowo przestępuje z nogi na nogę, zastanawia się gryźć czy ....
Lynx - 14 Grudnia 2005, 13:39
Czarny napisał/a | zastanawia się gryźć czy .... |
Wolę osobiście czy.... Ale ostrzegam, że ząbki też mam ostre.
Czarny - 14 Grudnia 2005, 13:44
A pewnie i troszkę jadu
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 13:55
To ja, jako już czterodniowy bywalec tego forum, równiez witam nowy ostrozęby narybek. W pas się kłaniam.
Anonymous - 14 Grudnia 2005, 14:39
Ciężkie glany zadudniły w przedsionkach przywitalni. Wysoki barczysty szkielet( czy szkielet może być barczysty? ) w czarnej skórze i okularach przeciw słonecznych, trzymający podłużną paczkę pod pachą. Wszedł między towarzystwo. Asta la vista baby! powiedział i wyciągnął z pudełka dwururkę.Srrruuu! Wypalił w stronę Lynx.(jako dżentelmen użyłem soli oczywiście ).Przyłączam się do powitań.
mawete - 14 Grudnia 2005, 14:41
Lynx napisał/a | Czarny napisał/a | zastanawia się gryźć czy .... |
Wolę osobiście czy.... Ale ostrzegam, że ząbki też mam ostre. |
ech.... gryź Lynx (to od śmigłowca Westland Lynx? -jeśli tak to ząbki masz ostre), gryź...
i witam Cię stingerem...
|
|
|