To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

fluor - 7 Lipca 2009, 16:34

Ja przeczytałem w regulaminie, że tu się ludzie witają a nie nadstawiają do bicia, ale widzę, że to jakaś zasadzka na nowych userów... Już tu mnie chcieli smarować a później swatać... :P A to wszystko pierwszego dnia.
Agi - 7 Lipca 2009, 16:35

Witaj fluor, nie zrażaj się, później będzie gorzej :twisted:
fluor - 7 Lipca 2009, 16:37

Ja się nie zrażam, gdybym miał się zrażać, to by TrekSfery już dawno nie było ;)
Chal-Chenet - 7 Lipca 2009, 17:13

Jankoś, bum.
Virgo C. - 7 Lipca 2009, 18:35

Jankoś, ciesze się że w końcu do nas zawitałeś. A że znajomych nie bije to baw się dobrze ;)

Fluor - Ty się do moich znajomych nie zaliczasz więc pędem do żelaznej dziewicy, trzeba trochę tej Twojej energii pozyskać :twisted:

fluor - 7 Lipca 2009, 19:28

A gdzie ta żelazna dziewica mieszka? :P
Lynx - 7 Lipca 2009, 19:41

fluor, witaj.
" Z dzikim wrzaskiem wkurzonego kota spod powały spadła, wylegująca się wcześniej na belce, ruda kotołaczka. Złapała pazurami fluora za nóżkę i pozostawiła po niej mały kikucik. Strzępy skóry na plecach odsłoniły jeszcze bijące serduszko ofiary."
Teraz możesz iść do "leczą"i bawić się tak jak będziesz umiał i mógł, jak Cię już połatają. :twisted:

Qłak - 7 Lipca 2009, 20:25

Jeśli ta dziewica jest tak żelazna w swym postanowieniu, to fluor nie masz czego u niej szukać :D
Gwynhwar - 7 Lipca 2009, 20:56

Qłak, a Ciebie już biliśmy? Wiesz co mówią... o.o

Szumią qłaki...

ilcattivo13 - 7 Lipca 2009, 22:06

Jankoś - witaj i udzielaj się ostro, oby Ci tylko spam z butów nie wystawał... zanadto ;P:
Qłak - 7 Lipca 2009, 22:22

Gwynhwar - bij, kop - byle nie w słabiznę ;) Przyjmę to na klatę!
Stress - 8 Lipca 2009, 13:05

Witam.
Nie żebym na wstępie chciał się mądrzyć (a chcę) jednakowoż wkradł się, jak mniemam, drobny błąd w tytule. Po lekturze pierwszych trzech oraz ostatniej strony (jeśli ktoś przebrnął przez całość, to niech mu ..... /co tam sobie kto winszuje/ lekkim będzie) wnoszę, iż zamiarem autora założyciela było wpisać "Piją :) ", a będąc "pod wpływem" popełnił omyłkę, która do dziś odbija się niektórym forumowiczom.

Powiedziałem co wiedziałem i czem prędzej uciekałem ;)

Od dziś Wasz Stress :)

Witchma - 8 Lipca 2009, 13:07

Stress, żeby Cię nie stresować, bić Cię nie będę. Ale pić też nie pozwalam. Tak do... 2099 roku.
baranek - 8 Lipca 2009, 13:07

nie uciekaj. i nie zasłaniaj się. bądź mężczyzną. albo kobietą. jak sobie chcesz. ale co ci się należy - to cię nie ominie. BĘC!
Rafał - 8 Lipca 2009, 13:14

Zabić Stressa, juchu, zalać w pestkę i wykopać za burtę, posolić oczka i niech się buja na falach gorzały, pamiętajcie, aby tępić Stressy wszędzie gdzie się tylko pojawią, to one powodują kurze zmarszczki przy kącikach oczu, to one spowodowały światowy kryzys, a ponadto są niezdrowe i brzydko pachną.
No, chyba, że zagłosują na szorty :?: :roll:

Martva - 8 Lipca 2009, 13:14

Stress, nie uciekaj, zagłosuj na szorty. To nie będę bić ;P:
Stress - 8 Lipca 2009, 13:26

Jakie szorty*?! Ostatnie szorty miałem na sobie w wieku (chyba) jedenastu lat i do dziś pamiętam, że to był jakiś straszny obciach ;)

Zapić - proszę bardzo, ale po co od razu zabijać? Mam żonę i dwóch synów na utrzymaniu (głównie na utrzymaniu żony ;) ) Pamiętaj Rafał - nie zabijaj! Tłumacz! :)

* jakiś link do tych "galotów" czy "cóś" - nowy tu jestem, rozglądam się dopiero, nie wiem jeszcze co ważne, co tylko istotne, a co od adminów pochodzi ;)

Witchma - 8 Lipca 2009, 13:27

Stress, linka w moim podpisie :)
Agi - 8 Lipca 2009, 13:31

Stress napisał/a
nie wiem jeszcze co ważne, co tylko istotne, a co od adminów pochodzi

Witaj Stress, gumkę do gaci, albo jak wolisz linkę do szortów znajdziesz w podpisach: Martvej, Witchmy, Baranka i kilku innych szortomaniaków :wink: znaczy, pozytywnie zakręconych :D
A za ostatni człon cytowanego zdania masz ode mnie w ucho :twisted:

Stress - 8 Lipca 2009, 13:37

Bóg Wam zapłać dobrzy ludzie za szybką pomoc. Naszedłem szorty i czytaniu się oddaję. Sztuka niełatwa (mam na myśli czytanie - moje czytanie ;) ), więc nieco potrwa nim dobrnę do końca.
Stress (zaczytany)

Martva - 8 Lipca 2009, 13:46

O, to jest prawidłowa postawa :bravo
To jak już zagłosujesz, to baw się dobrze na forum :)

teddy - 8 Lipca 2009, 15:34

Stress, witaj brachu! Plask, plask! ( żeby nie było łatwo :D ). Mnie też na początek zagonili do glosowania na szorty, ale nie żałuję, lubię je czytać od tego czasu :D
Chal-Chenet - 8 Lipca 2009, 17:21

Stress, witaj. Jebut!
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 17:23

Chal-Chenet, oj podnieś sie i otrzep
qbard - 8 Lipca 2009, 17:24

Stress pac pac pac
ilcattivo13 - 8 Lipca 2009, 18:10

melissą Stressa, melissą!
Chal-Chenet - 8 Lipca 2009, 18:28

Fidel-F2, huh?
Virgo C. - 8 Lipca 2009, 19:01

Zabija stress :mrgreen: