Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
fluor - 7 Lipca 2009, 16:34
Ja przeczytałem w regulaminie, że tu się ludzie witają a nie nadstawiają do bicia, ale widzę, że to jakaś zasadzka na nowych userów... Już tu mnie chcieli smarować a później swatać... A to wszystko pierwszego dnia.
Agi - 7 Lipca 2009, 16:35
Witaj fluor, nie zrażaj się, później będzie gorzej
fluor - 7 Lipca 2009, 16:37
Ja się nie zrażam, gdybym miał się zrażać, to by TrekSfery już dawno nie było
Chal-Chenet - 7 Lipca 2009, 17:13
Jankoś, bum.
Virgo C. - 7 Lipca 2009, 18:35
Jankoś, ciesze się że w końcu do nas zawitałeś. A że znajomych nie bije to baw się dobrze
Fluor - Ty się do moich znajomych nie zaliczasz więc pędem do żelaznej dziewicy, trzeba trochę tej Twojej energii pozyskać
fluor - 7 Lipca 2009, 19:28
A gdzie ta żelazna dziewica mieszka?
Lynx - 7 Lipca 2009, 19:41
fluor, witaj.
" Z dzikim wrzaskiem wkurzonego kota spod powały spadła, wylegująca się wcześniej na belce, ruda kotołaczka. Złapała pazurami fluora za nóżkę i pozostawiła po niej mały kikucik. Strzępy skóry na plecach odsłoniły jeszcze bijące serduszko ofiary."
Teraz możesz iść do "leczą"i bawić się tak jak będziesz umiał i mógł, jak Cię już połatają.
Qłak - 7 Lipca 2009, 20:25
Jeśli ta dziewica jest tak żelazna w swym postanowieniu, to fluor nie masz czego u niej szukać
Gwynhwar - 7 Lipca 2009, 20:56
Qłak, a Ciebie już biliśmy? Wiesz co mówią... o.o
Szumią qłaki...
ilcattivo13 - 7 Lipca 2009, 22:06
Jankoś - witaj i udzielaj się ostro, oby Ci tylko spam z butów nie wystawał... zanadto
Qłak - 7 Lipca 2009, 22:22
Gwynhwar - bij, kop - byle nie w słabiznę Przyjmę to na klatę!
Stress - 8 Lipca 2009, 13:05
Witam.
Nie żebym na wstępie chciał się mądrzyć (a chcę) jednakowoż wkradł się, jak mniemam, drobny błąd w tytule. Po lekturze pierwszych trzech oraz ostatniej strony (jeśli ktoś przebrnął przez całość, to niech mu ..... /co tam sobie kto winszuje/ lekkim będzie) wnoszę, iż zamiarem autora założyciela było wpisać "Piją ", a będąc "pod wpływem" popełnił omyłkę, która do dziś odbija się niektórym forumowiczom.
Powiedziałem co wiedziałem i czem prędzej uciekałem
Od dziś Wasz Stress
Witchma - 8 Lipca 2009, 13:07
Stress, żeby Cię nie stresować, bić Cię nie będę. Ale pić też nie pozwalam. Tak do... 2099 roku.
baranek - 8 Lipca 2009, 13:07
nie uciekaj. i nie zasłaniaj się. bądź mężczyzną. albo kobietą. jak sobie chcesz. ale co ci się należy - to cię nie ominie. BĘC!
Rafał - 8 Lipca 2009, 13:14
Zabić Stressa, juchu, zalać w pestkę i wykopać za burtę, posolić oczka i niech się buja na falach gorzały, pamiętajcie, aby tępić Stressy wszędzie gdzie się tylko pojawią, to one powodują kurze zmarszczki przy kącikach oczu, to one spowodowały światowy kryzys, a ponadto są niezdrowe i brzydko pachną.
No, chyba, że zagłosują na szorty
Martva - 8 Lipca 2009, 13:14
Stress, nie uciekaj, zagłosuj na szorty. To nie będę bić
Stress - 8 Lipca 2009, 13:26
Jakie szorty*?! Ostatnie szorty miałem na sobie w wieku (chyba) jedenastu lat i do dziś pamiętam, że to był jakiś straszny obciach
Zapić - proszę bardzo, ale po co od razu zabijać? Mam żonę i dwóch synów na utrzymaniu (głównie na utrzymaniu żony ) Pamiętaj Rafał - nie zabijaj! Tłumacz!
* jakiś link do tych "galotów" czy "cóś" - nowy tu jestem, rozglądam się dopiero, nie wiem jeszcze co ważne, co tylko istotne, a co od adminów pochodzi
Witchma - 8 Lipca 2009, 13:27
Stress, linka w moim podpisie
Agi - 8 Lipca 2009, 13:31
| Stress napisał/a | | nie wiem jeszcze co ważne, co tylko istotne, a co od adminów pochodzi |
Witaj Stress, gumkę do gaci, albo jak wolisz linkę do szortów znajdziesz w podpisach: Martvej, Witchmy, Baranka i kilku innych szortomaniaków znaczy, pozytywnie zakręconych
A za ostatni człon cytowanego zdania masz ode mnie w ucho
Stress - 8 Lipca 2009, 13:37
Bóg Wam zapłać dobrzy ludzie za szybką pomoc. Naszedłem szorty i czytaniu się oddaję. Sztuka niełatwa (mam na myśli czytanie - moje czytanie ), więc nieco potrwa nim dobrnę do końca.
Stress (zaczytany)
Martva - 8 Lipca 2009, 13:46
O, to jest prawidłowa postawa
To jak już zagłosujesz, to baw się dobrze na forum
teddy - 8 Lipca 2009, 15:34
Stress, witaj brachu! Plask, plask! ( żeby nie było łatwo ). Mnie też na początek zagonili do glosowania na szorty, ale nie żałuję, lubię je czytać od tego czasu
Chal-Chenet - 8 Lipca 2009, 17:21
Stress, witaj. Jebut!
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 17:23
Chal-Chenet, oj podnieś sie i otrzep
qbard - 8 Lipca 2009, 17:24
Stress pac pac pac
ilcattivo13 - 8 Lipca 2009, 18:10
melissą Stressa, melissą!
Chal-Chenet - 8 Lipca 2009, 18:28
Fidel-F2, huh?
Virgo C. - 8 Lipca 2009, 19:01
Zabija stress
Stress, kijem w nery za każdą stresującą sytuacje w moim życiu
Fidel-F2 - 8 Lipca 2009, 20:03
| Chal-Chenet napisał/a | | Jebut | | Fidel napisał/a | | podnieś sie i otrzep |
mBiko - 8 Lipca 2009, 20:05
Ogólne BUM wszystkim nowym.
|
|
|