Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
nureczka - 7 Stycznia 2010, 13:19
| ketyow napisał/a | | W matmie może dobrze a może nie - zgaduj. |
Jeden z moich studentów otrzymał ujamną wartość pola figury płaskiej.
Jak widzisz, nawet w matmie czasem można się zorientować
Godzilla - 7 Stycznia 2010, 13:37
Nasz matematyk wspominał kiedyś, że w paru kolegów sprawdzali kolokwium z rachunku prawdopodobieństwa i robili sobie konkurs, kto większe prawdopodobieństwo znajdzie w wynikach. Rekord podobno wynosił ponad 20.000.
Marcin Robert - 7 Stycznia 2010, 16:36
| Kruk Siwy napisał/a | | Ale oni też są państwowi. Mniejszość niemiecka rulez! |
Ale to są polscy Niemcy. W końcu Kopernik walczył przeciw Krzyżakom. Mogą więc spokojnie obchodzić rocznicę grunwaldzkiego zwycięstwa.
Khorne_S - 7 Stycznia 2010, 18:49
| Kruk Siwy napisał/a | No tak. Grunwald. A jak ktoś miał przodków nie po tej stronie? Mniemcami znaczy byli alibo pod chorągwią św Jerzego baty w *beep* brali?
Niesprawiedliwość proponujesz! |
Ja mam po przodków po tamtej stronie jak to Grabarzu powiedzialeś..i mi nie przeszkadza że święto by było byle nazywało sie rocznicą bitwy pod Grunwaldem a nie Zwycięstwa pod Grunwaldem
A pomysł dla naszej(niemieckiej strony)byłby fajny bo zawsze można było by zaprosić niemiaszków i resztę na to święto..nic nie buduje dobrego samopoczucia miedzy państwowego co wspólne święta...nawet jeśli jedna ze stron to strona przegrana
Zgaga - 8 Stycznia 2010, 08:08
Wczesne wstawanie, ciemność za oknem, zimno, ból głowy, rozlane mleko... Czyli wstałam wk...
Ozzborn - 8 Stycznia 2010, 09:53
Robiłem zaległy ruski do wczesnych godzin, spałem pięć godzin z założeniem, że odpuszczam jedne zajęcia, obudziłem się nieprzytomny i stwierdziłem, że mam nieobecność do wykorzystania to odpuszczę drugie i pośpię... godzinę próbowałem usnąć i ni chu...chu. I teraz mam wyrzuty sumienia, że nie poszedłem, bo arabski z Yacoubem może nie jest zbyt potrzebny do kolokwium, ale jest fajny grrr
Fidel-F2 - 8 Stycznia 2010, 09:56
Qrwa, dostałem porażenia nerwu twarzowego, nie mogę ruszyć połową twarzy, dobrze że oko się zamyka i otwiera (ale nic ponadto, zmrużyć np nie mogę, co na dworze mocno wkurza, na dodatek nie zamyka się samo, może być zamknięte tylko wtedy gdy to drugie tez jest zamknięte), uśmiecham się półgębkiem, mam problemy z jedzeniem i pisiem bo mi wylatuje jak sie nie skupię na tym co robię, mówię lekko bełkocząc i sepleniąc a na dodatek w nabliższy wtorek mam rozmowę o pracę, w której moja zdolność artykułowania jest podstawowym narzędziem. Qrwa, qrwa, qrwa, qrwa, qrwa.
Piech - 8 Stycznia 2010, 10:41
| Fidel-F2 napisał/a | | dostałem porażenia nerwu twarzowego |
Idź szybko do lekarza. Przyczyn może być kilka, np. borelioza, zakażenie wirusowe. W każdym razie, nie wolno tego bagatelizować.
dalambert - 8 Stycznia 2010, 10:47
Fidel-F2, do DOKTORA marsz i ZDROWIA życzę
ketyow - 8 Stycznia 2010, 11:35
Fidel-F2, jak już wspomnieli poprzednicy. Kolega dostał to przeleżał 3 tygodnie w szpitalu, a jak wyszedł to jeszcze ze dwa tygodnie miał paraliż na połowie twarzy. Czapkę nosić (wiem, sam nie noszę) i szalik, nie wychodzić z wilgotnymi włosami - całe życie to słyszałem. Nie chcę straszyć, ale przyczyny porażenia to nie zawsze przewianie, czasem to wstęp do czegoś gorszego. W najgorszych przypadkach może to w ogóle nie przejść i wtedy z tego co wiem, podejmuje się próby operacyjne. Na szczęście to wyjątki naprawdę sporadyczne, ale nie ma na co czekać. Do lekarza. Pewnie czeka Cię trochę wolnego.
Fidel-F2 - 8 Stycznia 2010, 11:37
czapkę zawsze noszę a włosów nie mam ale dziękuję,
za 25 min będę sie widział z lekarzem
nureczka - 8 Stycznia 2010, 11:47
Fidel-F2, trzymam kciuki i życzę zdrowia!
Zgaga - 8 Stycznia 2010, 11:51
Fidel-F2 - dużo zdrówka, kuruj się skutecznie.
Chal-Chenet - 8 Stycznia 2010, 11:55
Fidel, zdaj relację po powrocie.
Kruk Siwy - 8 Stycznia 2010, 11:57
Jakby szedł na spotkanie z piękną blądyną to można o to prosić. I ze szczegółami. A tak niech tylko napisze czy mu na życie idzie...
Chal-Chenet - 8 Stycznia 2010, 11:58
Generalnie o to mi chodziło, może słowo "relacja" jest tylko za duże.
feralny por. - 8 Stycznia 2010, 12:04
| Kruk Siwy napisał/a | | Jakby szedł na spotkanie z piękną blądyną to można o to prosić | A skąd wiesz, że nie idzie? Może jakaś piękna pani doktor pochyli się nad jego problemem.
Fidel-F2, zdrowia.
Kruk Siwy - 8 Stycznia 2010, 12:07
Ale on ma kłopot z twarzą. To po co ma się blądyna chylać?
Dobra już, wystarczy. Chłop ma prawdziwy kłopot.
Agi - 8 Stycznia 2010, 12:13
Fidel-F2, zdrowia, a przede wszystkim szczęścia. Żeby to nie było nic strasznego.
Fidel-F2 - 8 Stycznia 2010, 13:20
skierowanie do neurologa, na rechabilitację i zastrzyki na początek przez 40 dni (Fuck) za 400zeta, zobaczymy co dalej
ale żył chyba będę
Kruk Siwy - 8 Stycznia 2010, 13:22
| Fidel-F2 napisał/a | | rechabilitację | kurka wodna nawet na palce ci się rzuciło!
Ale - dobrze że zadziałałeś. To nie jest katarek.
merula - 8 Stycznia 2010, 13:27
Fidel zdrowiej. Niedawno słyszałam opowieść o skutkach takowej przypadłości i najgorszemu wrogowi nie życzę. Na szczęście u Ciebie nie zanosi sie na takie atrakcje.
nureczka - 8 Stycznia 2010, 13:59
1. Nic mi nie wychodzi. Wyniki obliczeń jakieś odczapowe. Będę siedzieć nad tym cały weekend pewnie.
2. Nie mam pojęcia jak jest źródłosłów po rosyjsku, a w żadnym słowniku nie ma.
3. Noga mnie boli.
4. Mam chrypkę i kaszel.
5. Nie wyspałam się.
6. nawet się upić nie mogę, bo muszę dziś prowadzić samochód.
Życie jest do d***. Jeszcze ze dwa takie dni i się powieszę.
lucek - 8 Stycznia 2010, 14:03
| nureczka napisał/a |
2. Nie mam pojęcia jak jest źródłosłów po rosyjsku, a w żadnym słowniku nie ma.
|
Этимология ?
I teraz już nie możesz się powiesić, skoro wiesz.
dalambert - 8 Stycznia 2010, 14:03
nureczka, a moze jakdnak miejska kom. ? to daje radę , a na powrót taxi ?
DERENIÓWKA
nureczka - 8 Stycznia 2010, 14:09
| dalambert napisał/a | | miejska kom | nie wchodzi w grę z powodu nogi
dalambert - 8 Stycznia 2010, 14:14
nureczka, oj, oj , ale herbatka tez będzie
Martva - 8 Stycznia 2010, 16:14
Lewy kącik ust mi drga i doprowadza do szału, zeżarłam magnez ale to pewnie jeszcze trochę potrwa
I bolą mnie stawy, nie wiem czy grypa, hipochondria czy reumatyzm, ale w***wia.
Godzilla - 8 Stycznia 2010, 16:25
Może popraw witaminą B?
Martva - 8 Stycznia 2010, 16:26
Była w tej samej tabletce co magnez.
|
|
|