Planeta małp - Co nas cieszy
terebka - 11 Stycznia 2011, 14:27
Agi, przez chwilę zapomniałem, co miałem napisać.
Już wiem. Przyszedł projekt okładki zbiorku. Nie pieszo - majlem. Rany, jak mi się podoba
Adon - 11 Stycznia 2011, 14:49
Gigabyte to bardzo porządna firma. Z głupoty uszkodziłem obudowę, napisałem więc do ich działu technicznego, czy mogę kupić część na wymianę. Odpisali, że nie sprzedają ich, ale żebym podał numer seryjny obudowy i jeśli została kupiona w ciągu ostatnich dwóch lat, mają część na stanie, to mi wyślą. Przed chwilą kurier dostarczył paczkę.
Agi, trzymaj się!
Ellaine - 11 Stycznia 2011, 20:49
Po niełatwej rozmowie usłyszałam słowa:" dziękuję Ci bardzo, dałaś mi dużo do myślenia".
Bynajmniej nie puchnę z dumy i nie ulatuję pod sufit, ale cieszę się umiarkowanie i mam nieśmiałą nadzieję, że byłam pomocna i że pomogłam, albo chociaż jest nadzieja, że w przyszłości uda mi się jej (tej osobie) jeszcze lepiej pomóc.
Lynx - 11 Stycznia 2011, 21:07
Zaczęłyśmy kurs na prawko. Z Pomiotem.
Witchma - 12 Stycznia 2011, 20:06
Lynx, no wreszcie
Mnie cieszy nowy zegarek. Już nie będę musiała żerować na cudzych
ketyow - 12 Stycznia 2011, 20:14
| Lynx napisał/a | Zaczęłyśmy kurs na prawko. Z Pomiotem. |
Co roku sobie obiecuję, że odłożę pieniądze, ale zawsze coś. W tym roku też nic z tego, bo na prawko będzie czas (ileż to powtarzam ) , na koncert Judas Priest już nie
merula - 12 Stycznia 2011, 20:55
zapytałam mamę, czy mam jej przywieźć nasz stary odkurzacz, żeby na działce miała, a po usłyszeniu, że nadal dobrze ciągnie, stwierdziła, że z nieba jej ta propozycja spada, bo właśnie miała zamawiać w necie nowy, z uwagi na szwankowanie obecnego. lubię takie "zbiegi okoliczności".
shenra - 12 Stycznia 2011, 20:58
merula, widzisz jak się dobrze układa. Może jednak ten rok nie będzie taki jak prorokowałaś
merula - 12 Stycznia 2011, 20:59
zobaczymy...
shenra - 12 Stycznia 2011, 21:03
merula, no nie już czarnowidztwo uprawiasz. Zabraniam!
ketyow - 12 Stycznia 2011, 22:57
Cieszy mnie, że profesor z obwodów wrócił do nas cały (3 tętniaki m. in. na aorcie...), bo to jedyny gość, z którym można pogawędzić póki co, ma swój charakter i jest postacią, którą się na pewno zapamięta (na UWM miałem paru takich ludzi, a tutaj jakoś na niczyje wykłady nie chodziłem z chęcią). Oczywiście mniej może cieszyć to, że podczas egzaminów kosi chyba najbardziej na całej uczelni, a egzamin skoro wrócił odbędzie się z nim, ale nadal cieszy mnie spora szansa, że egzaminu mieć nie będę Muszę zaliczyć koło na 4, poprzednie było bardzo trudne, ale dostałem 5, więc wierzę w siebie
shenra - 12 Stycznia 2011, 23:06
ketyow, trzymam kciuki.
Kasiek - 13 Stycznia 2011, 10:00
Przedwczoraj usłyszałam: szykuj kieckę wieczorową, idziemy na galę bene meritus..
Kiecka - 90 zł, buty: 70 zł, torebka - 75 zł, naszyjnik - 29 zł. Wyglądałam jak trzysta tysięcy dolarów... bezcenne
Cieszy mnie, że na aukcji na gali zebrano 10 tysięcy złotych na świetlicę dla dzieci.
i że forum wróciło (też mnie cieszy)
Kai - 13 Stycznia 2011, 18:51
| Kasiek napisał/a | | że forum wróciło (też mnie cieszy) | OMG ale byłam poza obiegiem
Mnie cieszy, że cudowne, ale męczące szkolenie dobiegło końca i pozostaje czekać na przelew, a w kolejce już kolejna robota, że poznałam wreszcie ludzi, dla których pracuję od 15 lat i że moja praca jest doceniana.
shenra - 13 Stycznia 2011, 19:11
Pochwaliłam się już u siebie w wątku i dalej się cieszę. Do tego dwie godziny, okraszone pikantnymi historyjkami z życia uczelni i wspomnień z własnych przeżyć. Uwielbiam moich doktorków, przeniesamowite chłopaki. No i nawet udało mi się siuchnąć z nimi kielonek brandy(notabene mój gifcik magisterski). To był jej ostatni podryg, bo się okazało, że chłopcy osuszyli buteleczkę. Dodatkowo dowiedziałam się, że po takim siuchu lepiej im się zajęcia prowadziło, a na pewno ciekawiej Generalnie paszcza mi się śmieje.
Kai - 13 Stycznia 2011, 19:21
shenra, sympatycznie, moi prowadzili bez tego, ale po tym
Witchma - 14 Stycznia 2011, 14:24
Bliskie spotkanie trzeciego stopnia. Zostałam pouczona (i to mnie cieszy).
ketyow - 14 Stycznia 2011, 14:42
O, to mnie cieszy brak mandatu za przejście na czerwonym tuż przed maską straży miejskiej
merula - 14 Stycznia 2011, 15:31
samochód sprawny - czyli wycieczka aktualna
a za tydzień może i mój będzie bardziej cywilizowany.
Sauron - 14 Stycznia 2011, 17:06
Test Hollanda zamiast dwóch lekcji. I wynik, najlepszy zawód dla mnie - pisarz a zaraz potem artysta malarz, artysta grafik, filozof i archeolog.
Fajnie.
Kasiek - 15 Stycznia 2011, 13:20
Dostałam fajne zlecenie na korektę od agencji reklamowej (i wiem, że ten człowiek jest uczciwy bo szwagier Marcina jest tam dyrektorem kreatywnym ). I fajne zlecenie i fajne pieniążki
shenra - 15 Stycznia 2011, 13:26
Kasiek, gratulejszyn
ilcattivo13 - 15 Stycznia 2011, 19:01
gratulacje, Kasiek
Sauron - 15 Stycznia 2011, 19:03
Kasiek, gratulacje
Arya - 15 Stycznia 2011, 19:32
Kasiek, gratulacje
Fidel-F2 - 15 Stycznia 2011, 19:37
facepalm
Kai - 15 Stycznia 2011, 19:37
Kasiek,
Niedługo skończą się moje problemy. Mam nadzieję, że naprawdę niedługo.
SithLady - 15 Stycznia 2011, 21:38
Wygrana w gwiezdnowojennym konkursie cytatowym. Jednak coś jeszcze pamiętam
Ellaine - 15 Stycznia 2011, 21:40
Gratulacje, Kasiek! Brawo, SithLady!
Kai - 15 Stycznia 2011, 21:40
SithLady, Ty miałabyś nie pamiętać? Podrzuć przykład, ciekawa jestem
|
|
|