To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Czy s± na ¶wiecie ładne wiedĽmy?

Dracena - 26 Wrześ¶nia 2006, 20:23

Cytat
Pakon 2007 koniecznie. W takim samym alibo szerszym składzie. Ot co!

No tak, to WiedĽma się :mrgreen: ucieszy, jak się wszystko rozszerzy :D

Dracena - 26 Wrześ¶nia 2006, 20:29

Na obronę swojego doktoratu jechała nauk± jazdy :D Ale nie na miotle :D I nie był to doktorat z magii :D Choć sama czasem powtarza, że ta psychologia i pedagogika przypomina w niektórych punktach szarlatańskie praktyki :D
Pako - 26 Wrześ¶nia 2006, 20:48

Pakon '07 koniecznie będzie! I bedzie ciekawy :)
A WiedĽma faktycznie, ci±gle się na niebiesko nosi :) Strasznie se ten kolor upodobała. Bo i oczka ładne niebieskie ma.

Dunadan - 26 Wrześ¶nia 2006, 20:50

Pako - a gdzie i kiedy? :)
Pako - 26 Wrześ¶nia 2006, 20:54

w roku 2007 gdzie¶ na ¶l±sku ;)
Znazcy dokładniej to się powie w roku 2007 wła¶nie, ale okolice - Racibórz - Rybnik planowo. A do tych planów kilka innych dochodzi, ale to jeszcze dużo czasu jest, na razie nie ma co uzgadniać, bo Boh wie, co to będzie za rok ;)

Dracena - 26 Wrześ¶nia 2006, 20:57

To Wy nie znacie WiedĽmy :) jak pierwszy raz w zyciu podobała jej się zielona kurtka, to miała dylemat, że nie bedzie pasowała do jej oczu i postanowiła przed podjęciem decyzji o kupnie kurtki, pomy¶leć nad zmian± koloru oczu na zielone :D
Kruk Siwy - 26 Wrześ¶nia 2006, 20:58

Dracena, to jest dobre! Takie rzeczy mi mów!
Dracena - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:00

No i oczywi¶cie Kruku, jak się domy¶lasz, zrobiła to :D
Kruk Siwy - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:01

Ba!
Dracena - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:03

Teraz niestety jedno zgubiła i zostało jej tylko jedno :D
Kruk Siwy - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:05

Dracena, rany boskie! Bo wkrótce trzeba będzie powołać interpretatora Twoich wypowiedzi. Co zgubiła WiedĽma?!
Dracena - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:06

no to zielone oko :D A dokladnie takie szmaragdowe :D Pomocnik by mi sie przydał :D
Kruk Siwy - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:09

Pako wyst±p!
Swoj± drog± opowie¶ć o WiedĽmie zaczyna dryfować w kierunku horroru...

Dracena - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:11

Ale to jedno schowała sobie i trzyma do następnej zimy :D Dlatego WiedĽma nie chodzi w rózowym, bo chyba nie chcialaby miec różowych oczu :D
To Ty nie wiedziałe¶, ze WiedĽma też gubi paznokcie, znaczy się często zostaj± w ranach ciętych różnych osobników. :D

Aga - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:11

Nie chcę cię pozbawiać pięknych złudzeń, Kruku, ale jaki to horror, pewnie normalne soczewki ;)
Dracena - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:15

Oj Aga, teraz to Krukowi horror opowiedziała¶ :D Dla niego pewnie jak dla każdego faceta majstrowanie przy oku jest czym¶ gorszym niż stracenie oka w bitwie :D
Selithira - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:19

Dracena napisał/a
To Ty nie wiedziałe¶, ze WiedĽma też gubi paznokcie, znaczy się często zostaj± w ranach ciętych różnych osobników.

Ups... Jednak horror :D A sliczne WiedĽma ma te pazurki... :) Na ogół niebieskie oczywi¶cie. :mrgreen:

Selithira - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:19

EDIT: Podwójny post :?
Aga - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:21

Jak dla którego ;) Kumpel nosi soczewki. Inna sprawa to sposób, w jaki je zakłada... :lol: Na to nie da się patrzeć. Wygl±da to tak, jakby miał sobie wydłubać oko. A jak już założy, to pewne jak w banku, że mu za jaki¶ czas która¶ wypadnie :P
Kruk Siwy - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:25

Aga, prawdziwa magia może być tłumaczona na wiele sposobów. A to w tym celu żeby st±paj±cy ciężko po ziemi zawsze mogli j± zmierzyć - szkiełkiem i okiem hihihi!
Dla mnie w tym w±tku WiedĽma zgubiła oko. Na szczę¶cie tylko zielone. Niebieskie a może nawet niebiańskie (bo tak intensywnie błękitne) ma nadal w komplecie.

Dracena - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:35

WiedĽma też lubi zakupy 5 minut przed zamknięciem dużych hipermarketów, a więc tak koło północy :D Wchodzi wtedy do sklepu, ja jej towarzyszę. U¶miecha się do panów z ochrony, którzy już chc± zamykać sklep. Po czym wychodzi z pustym koszykiem ewentualnie z paczk± gum wyj¶ciem awaryjnym :D
WiedĽma - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:53

Chcę jednak sprostować, że nie wszystko co mnie otacza musi miec kolor niebieski :D Kraż± bowiem o mnie plotki, rozsiewane przez mojego kolegę z pracy, że je¶li kto¶ nie ma niebieskich klamek, to nie zechcę przyj¶ć do niego w go¶ci. Zapewniam, że s± tacy co nie maj± nic niebieskiego ani niebiańskeigo, a sama wpadam do nich z niezapowiedzianymi wizytami :D :twisted:
Kruk Siwy - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:55

Dracena, proszę o interpretację. Ostatnia wypowiedĽ WiedĽmy groĽba to, czy obietnica?
Aga - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:56

O, WiedĽma się pojawiła... To ja mam pytanie: Zaszczycisz, o najwiedĽmiejsza, Pszczynę? A jeżeli tak to o której i czym? Osławionym samochodem?
Dracena - 26 Wrześ¶nia 2006, 21:59

Ja rzecznik prasowy WiedĽmy powiadam, że dla wielu jest to tylko marzenie :D , zwłaszcza dla osobników płci przeciwnej :D .
A czy Ty masz odwagę zaprosić WiedĽmę :) . W bloku ,w którym mieszka tak co drug± noc zdarzaj± się jakie¶ wstrz±sy :mrgreen: :twisted: .

Kruk Siwy - 26 Wrześ¶nia 2006, 22:05

Hm, no tak. Dużo materiału dostałem dzisiaj do przemy¶lenia. Czas chyba go poukładać w cało¶ć.
Porzucam wiedĽmi ¶wiat, wracam do realu... ale ja tu wrócę!! (interpretację oczywi¶cie pozostawiam Dracenie, )

WiedĽma - 26 Wrześ¶nia 2006, 22:05

S± tacy, co strasznie się tych odwiedzin boj± :mrgreen: Ale s± i tacy, którzy za nimi tęskni± :D
Dracena - 26 Wrześ¶nia 2006, 22:20

Mój pies to za tymi wizytami bardzo tęskni :) , choć to taka bestia, że wszyscy się go boj±. Ale WiedĽma wzięła go na pasztecik :D . Ciekawe na co innych bierze :D ?
WiedĽma - 26 Wrześ¶nia 2006, 22:35

Cytat
Dracena napisał/a
Mój pies to za tymi wizytami bardzo tęskni :) , choć to taka bestia, że wszyscy się go boj±. Ale WiedĽma wzięła go na pasztecik :D . Ciekawe na co innych bierze :D ?

No cóż stosuję star± wiedĽmi± zasadę: "Przez żoł±dek do serca" :D

Pako - 27 Wrześ¶nia 2006, 07:31

A tam, straszna bestia, spokojna psina ten twój piesek ;) Tyklo zdezorientowana, jak j± z obcymi ludĽmi na 15 minut zostawić ;)

Partner forum