Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Rodion - 13 Grudnia 2005, 19:22
Pako
Po przeczytaniu twojego postu, nasuneły mi się takie dwa pomysły:
1) Jeden czlowiek, jeden post na jeden dzień.
Źle! Po pewnym czasie i tak byloby "postów" od groma.
2) Eliminacja " uzerów" na podstawie ilości postów ( aktywności na forum ).
Źle! Ludzie piszą cokolwiek byle dużo!
3) Eliminujemy na podstawie "merytoryczności" wypowiedzi.
Hymm... to forum chciałbym zobaczyć! Bez doktoratu lub/albo dwóch, nie podchodź!
Horrorek jako żywo!
Dobra wiem! Znikam!
gorat - 13 Grudnia 2005, 19:28
Rodion napisał/a | 3) Eliminujemy na podstawie merytoryczności wypowiedzi.
Hymm... to forum chciałbym zobaczyć! Bez doktoratu lub/albo dwóch, nie podchodź! |
To kryterium już zostało u nas wprowadzone - przez dobór tematyki forum
Rodion napisał/a | 2) Eliminacja uzerów na podstawie ilości postów ( aktywności na forum ).
Źle! Ludzie piszą cokolwiek byle dużo! |
Hmmm... Margot wyjeżdża na miesiąc do Afryki i co? Ma być skasowana!?!
Rodion - 13 Grudnia 2005, 19:31
Spoko! Nil desperandum, to ironia ino byla!
Pako - 13 Grudnia 2005, 19:31
Hehe.. faktycznie z "merytorycznym" eliminowaniem userów, to byłby hardcore
Ale jak wracam do domku, zasiadam szczęśliwy przed monitor i widzę: 450 nieprzeczytanych postów to serce nor,malnie skacze i żałuje, że umysł nie ma czasu na przeczytanie całości. Bo fizycznie bym nie wyrobił normalnie - liczyć zadania z maty i czytać posty jednocześnie? Nie, to nie dla mnie
Ale powtarzam, to była ironia - forum ma się jak najlepiej, ilość postów i aktywnych rzadziej lub częściej userów o tym świadczy. Forum daje czadu
Rodion - 13 Grudnia 2005, 19:35
Pako napisał/a | Forum daje czadu |
Ano! Aposty to czytaj te które cię interesują , a jak czas i ochotę znajdziesz to resztę!
Ktoś zauważył że dziś nie było "Teleranka"!
gorat - 13 Grudnia 2005, 19:36
Pako napisał/a | Ale jak wracam do domku, zasiadam szczęśliwy przed monitor i widzę: 450 nieprzeczytanych postów to serce nor,malnie skacze |
To pomyśl, ile czekało na mnie na FF 6000-8000 postów. Czytało się jednak przyjemnie, więc jedynie w Pogadankach mam braki (boję się przeczytać całą Narzekalnię na raz :)))) ); gorsze jest to, że tuż przed moim powrotem forum stanęło
A systuacja rzeczywiście coraz lepsza - ten wątek świadkiem koronnym
Szkoda tylko, że się to w małym stopniu przekłada na pozostałe działy
Rodion - 13 Grudnia 2005, 19:41
gorat napisał/a | Szkoda tylko, że się to w małym stopniu przekłada na pozostałe działy |
Bo strach! Po temacie lingwistcznym, to boję się zapytać, czy każdy stożek był kiedyś piramidą?
Czarny - 13 Grudnia 2005, 19:43
Skąd takie pytanie Rodion? Piramida to raczej ostrosłup (stożek ma podstawę koła).
Rodion - 13 Grudnia 2005, 19:47
Czas/entropia czyni cuda. Podobno.
Dunadan - 13 Grudnia 2005, 20:15
Pako napisał/a | Hehe.. faktycznie z merytorycznym eliminowaniem userów, to byłby hardcore
Ale jak wracam do domku, zasiadam szczęśliwy przed monitor i widzę: 450 nieprzeczytanych postów to serce nor,malnie skacze |
Witaj w klubie Pako... ale to juz taki urok dużych forów, a to przeciez jeszcze nie jest takie duże. Po prostu nie da się czynnie uczestniczyć we wszystkich tematach - inacz żaden człowiek by nie wyrobił ( poza NURSem ).
Anonymous - 13 Grudnia 2005, 20:20
Cytat | inacz żaden człowiek by nie wyrobił ( poza NURSem ). |
A NURS to na pewno człowiek? A może jest Nocarzem?
Dunadan - 13 Grudnia 2005, 20:23
A nie, NURS to jakiś gatunek NURa na pewno... tylko nie wiem jaki. Może... NUr RdzawoSzyi? ostatnio widziałem jednego, nad Zegrzynem ale to był czarnoszyi... ładny nawet.
Pako - 13 Grudnia 2005, 21:20
NURS to bot internetowy jest... widział go kto? No dobra.. nie odpowiadać..
Ale kto inny, jak nie program komputerowy, dałby radę pisac na forum setki postów, odpowiadać w dziesiatkach tematów, składać pismo, pracować. NURSie, dzieci i żonę masz, czy czasu brakło (pytanie osobiste, odpowiadać nie trza)
Rodion - 13 Grudnia 2005, 21:58
Zainteresowanym polecam wcześnejsze posty z dnia dzisiejszego. I pytanie i odpowiedź tam znajdziecie!
elam - 13 Grudnia 2005, 21:59
Nurs ma klony. jeden siedzi na necie, drugi pisze opowiadania i ksiazki, trzeci zalatwia biznesy, a nurs sobie smazy wolowinke i sosik grzybowy i popija to swoim bordeaux
Pako - 13 Grudnia 2005, 22:10
O! Czyste sci fi ma NURS na chacie to i do magazynu pasuje
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 10:06
Witam ponownie!
Ostatnie dnie spędziłem zaczajony na mantikorę cholerną. Dwa dni i osiem pacierzy na darmo! Gadzina nosa nawet z kryjówki nie wystawiła! Z niczem do domu wróciłem i nagrody odebrać nie mogłem Trza chyba będzie lżejszej pracy poszukać. Może wojenka jakaś nowa się szykuje?
Rodion - 14 Grudnia 2005, 10:19
A powitać! Powitać! Panie bracie! A siadajcie z nami i prawcie o ekskuryjach swych!
A i pczytajcie sobie co nowego u nas. Bo tu, to alibo całymi watachami w nocy nachodzą, gdy śpimy i tylko "Wielkie oko" czuwa, albo po szparach się kryją jako te rybiki. Oj! Powiadam Waszeci fantazja w narodzie ginie!
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 10:36
A cóż poradzić, acan. Takie Forumowe Aktywności, jakie dzieci chowanie.
Aliści faktem jest, że postów przybywa jako tych ulęgałek w przysłowiowym koszu.
Co do mych ekskursyi, to wiele do powiedzenia nie ma. Ot, chaszcze, wilgotna ziemia i przymrozek. Gdyby nie wierna gorzałka i rozgrzewająca niewiasta (albo na odwyrtkę), niechybnie bym wcześniej wrócił.
Rodion - 14 Grudnia 2005, 10:40
Biały Wilk napisał/a | Gdyby nie wierna gorzałka i rozgrzewająca niewiasta (albo na odwyrtkę), |
Raczej na odwyrtkę, bo gorzałeczkę lada jaką to brachu, gdzie i bądź dostaniesz. A kobietę dobrą to nie bardzo!
Dunadan - 14 Grudnia 2005, 10:46
Biały wilku... agdzie to mantikorę można znaleźć?... a przynajmniej gdzie szukać. I jaka to mantikora miała być?
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 10:48
Co racja, to racja. Spierać się nie zamierzam. Tym bardziej, że kobity rzeczywiście lepszej żem sobie wymarzyć nie mógł A kto twierdzi inaczej, ten kiep. Ot, co.
Rodion - 14 Grudnia 2005, 10:48
Dunadan napisał/a | agdzie to mantikorę można znaleźć? |
A bez trudu na emblematach RMN!
Rodion - 14 Grudnia 2005, 10:51
Biały Wilk napisał/a | Tym bardziej, że kobity rzeczywiście lepszej żem sobie wymarzyć nie mógł |
Pozazdościć! Szczęście to wielkie a chwała! A i bogdankę swoją pięknie chwalicie!
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 10:51
Dunadan napisał/a | agdzie to mantikorę można znaleźć?... |
Ano róznie. Raz po kamieniem siedzi, czasem na drzewie przycupnie. Innym znowuż razem - w loszku wina przedniego pilnuje.
Dunadan napisał/a | I jaka to mantikora miała być? |
Ta akurat, na którą polowałem, to taka pospolita, z wyłupionym przez kmiotków okiem.
Margot - 14 Grudnia 2005, 10:54
Biały Wilk napisał/a | Dunadan napisał/a | agdzie to mantikorę można znaleźć?... |
Ano róznie. Raz po kamieniem siedzi, czasem na drzewie przycupnie. Innym znowuż razem - w loszku wina przedniego pilnuje. |
Tylko następnym razem, Biały Wilku, nie pomyl mnie czasem z mantikorą - też z przednim winem w loszkach lubię mieć kontakt, choć matikorą na razie nie jestem... Ale kto wie, co NURS jeszcze w statusy włożył?
Rodion - 14 Grudnia 2005, 10:55
Biały Wilk napisał/a | Innym znowuż razem - w loszku wina przedniego pilnuje. |
I tych oby jak najwięcej! "A te 20 beczek wina? Ot! Straty w walce. Ale mantikora ubita!"
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 10:57
Rodion napisał/a | A i bogdankę swoją pięknie chwalicie! |
Bo zasługuje na to I zapewniam Waszmości, aby spekulacyje wszelakie wyprzedzić i w zarodku zdusić, że za plecami mi nie siedzi i pisać tego nie karze
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 11:02
Margot napisał/a | Tylko następnym razem, Biały Wilku, nie pomyl mnie czasem z mantikorą - też z przednim winem w loszkach lubię mieć kontakt, choć matikorą na razie nie jestem... |
Mantikorę od niewiasty jeszcze rozróznić potrafię. Chyba... To znaczy: na pewno!
Rodion - 14 Grudnia 2005, 11:03
Biały Wilk napisał/a | że za plecami mi nie siedzi i pisać tego nie karze |
Ot! Farciarz!!
|
|
|