To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Rodion - 13 Grudnia 2005, 19:22

Pako
Po przeczytaniu twojego postu, nasuneły mi się takie dwa pomysły:
1) Jeden czlowiek, jeden post na jeden dzień.
Źle! Po pewnym czasie i tak byloby "postów" od groma. :)
2) Eliminacja " uzerów" na podstawie ilości postów ( aktywności na forum ).
Źle! Ludzie piszą cokolwiek byle dużo!
3) Eliminujemy na podstawie "merytoryczności" wypowiedzi.
Hymm... to forum chciałbym zobaczyć! :P Bez doktoratu lub/albo dwóch, nie podchodź! :twisted:
Horrorek jako żywo!
Dobra wiem! Znikam! :lol:

gorat - 13 Grudnia 2005, 19:28

Rodion napisał/a
3) Eliminujemy na podstawie merytoryczności wypowiedzi.
Hymm... to forum chciałbym zobaczyć! Bez doktoratu lub/albo dwóch, nie podchodź!

To kryterium już zostało u nas wprowadzone - przez dobór tematyki forum :wink: :twisted:
Rodion napisał/a
2) Eliminacja uzerów na podstawie ilości postów ( aktywności na forum ).
Źle! Ludzie piszą cokolwiek byle dużo!

Hmmm... Margot wyjeżdża na miesiąc do Afryki i co? Ma być skasowana!?!
:roll: :wink:

Rodion - 13 Grudnia 2005, 19:31

Spoko! Nil desperandum, to ironia ino byla! :wink:
Pako - 13 Grudnia 2005, 19:31

Hehe.. faktycznie z "merytorycznym" eliminowaniem userów, to byłby hardcore :)
Ale jak wracam do domku, zasiadam szczęśliwy przed monitor i widzę: 450 nieprzeczytanych postów to serce nor,malnie skacze :) i żałuje, że umysł nie ma czasu na przeczytanie całości. Bo fizycznie bym nie wyrobił normalnie - liczyć zadania z maty i czytać posty jednocześnie? Nie, to nie dla mnie :)
Ale powtarzam, to była ironia - forum ma się jak najlepiej, ilość postów i aktywnych rzadziej lub częściej userów o tym świadczy. Forum daje czadu 8)

Rodion - 13 Grudnia 2005, 19:35

Pako napisał/a
Forum daje czadu

Ano! Aposty to czytaj te które cię interesują , a jak czas i ochotę znajdziesz to resztę! :wink:
Ktoś zauważył że dziś nie było "Teleranka"! :lol: :lol:

gorat - 13 Grudnia 2005, 19:36

Pako napisał/a
Ale jak wracam do domku, zasiadam szczęśliwy przed monitor i widzę: 450 nieprzeczytanych postów to serce nor,malnie skacze

To pomyśl, ile czekało na mnie na FF :lol: 6000-8000 postów. Czytało się jednak przyjemnie, więc jedynie w Pogadankach mam braki (boję się przeczytać całą Narzekalnię na raz :)))) ); gorsze jest to, że tuż przed moim powrotem forum stanęło :?
A systuacja rzeczywiście coraz lepsza - ten wątek świadkiem koronnym :D
Szkoda tylko, że się to w małym stopniu przekłada na pozostałe działy :evil:

Rodion - 13 Grudnia 2005, 19:41

gorat napisał/a
Szkoda tylko, że się to w małym stopniu przekłada na pozostałe działy

Bo strach! Po temacie lingwistcznym, to boję się zapytać, czy każdy stożek był kiedyś piramidą?

Czarny - 13 Grudnia 2005, 19:43

Skąd takie pytanie Rodion? Piramida to raczej ostrosłup :mrgreen: (stożek ma podstawę koła).
Rodion - 13 Grudnia 2005, 19:47

Czas/entropia czyni cuda. Podobno. :lol:
Dunadan - 13 Grudnia 2005, 20:15

Pako napisał/a
Hehe.. faktycznie z merytorycznym eliminowaniem userów, to byłby hardcore :)
Ale jak wracam do domku, zasiadam szczęśliwy przed monitor i widzę: 450 nieprzeczytanych postów to serce nor,malnie skacze :)

Witaj w klubie Pako... ale to juz taki urok dużych forów, a to przeciez jeszcze nie jest takie duże. Po prostu nie da się czynnie uczestniczyć we wszystkich tematach - inacz żaden człowiek by nie wyrobił ( poza NURSem :D ).

Anonymous - 13 Grudnia 2005, 20:20

Cytat
inacz żaden człowiek by nie wyrobił ( poza NURSem ).

A NURS to na pewno człowiek? A może jest Nocarzem? :D

Dunadan - 13 Grudnia 2005, 20:23

A nie, NURS to jakiś gatunek NURa na pewno... tylko nie wiem jaki. Może... NUr RdzawoSzyi? ostatnio widziałem jednego, nad Zegrzynem ale to był czarnoszyi... ładny nawet.
Pako - 13 Grudnia 2005, 21:20

NURS to bot internetowy jest... widział go kto? No dobra.. nie odpowiadać..
Ale kto inny, jak nie program komputerowy, dałby radę pisac na forum setki postów, odpowiadać w dziesiatkach tematów, składać pismo, pracować. NURSie, dzieci i żonę masz, czy czasu brakło ;) (pytanie osobiste, odpowiadać nie trza)

Rodion - 13 Grudnia 2005, 21:58

Zainteresowanym polecam wcześnejsze posty z dnia dzisiejszego. I pytanie i odpowiedź tam znajdziecie! :P
elam - 13 Grudnia 2005, 21:59

Nurs ma klony. jeden siedzi na necie, drugi pisze opowiadania i ksiazki, trzeci zalatwia biznesy, a nurs sobie smazy wolowinke i sosik grzybowy i popija to swoim bordeaux
Pako - 13 Grudnia 2005, 22:10

O! Czyste sci fi ma NURS na chacie :mrgreen: to i do magazynu pasuje :)
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 10:06

Witam ponownie!
Ostatnie dnie spędziłem zaczajony na mantikorę cholerną. Dwa dni i osiem pacierzy na darmo! Gadzina nosa nawet z kryjówki nie wystawiła! Z niczem do domu wróciłem i nagrody odebrać nie mogłem :cry: Trza chyba będzie lżejszej pracy poszukać. Może wojenka jakaś nowa się szykuje?

Rodion - 14 Grudnia 2005, 10:19

A powitać! Powitać! Panie bracie! A siadajcie z nami i prawcie o ekskuryjach swych!
A i pczytajcie sobie co nowego u nas. Bo tu, to alibo całymi watachami w nocy nachodzą, gdy śpimy i tylko "Wielkie oko" czuwa, albo po szparach się kryją jako te rybiki. Oj! Powiadam Waszeci fantazja w narodzie ginie!

Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 10:36

A cóż poradzić, acan. Takie Forumowe Aktywności, jakie dzieci chowanie.
Aliści faktem jest, że postów przybywa jako tych ulęgałek w przysłowiowym koszu.
Co do mych ekskursyi, to wiele do powiedzenia nie ma. Ot, chaszcze, wilgotna ziemia i przymrozek. Gdyby nie wierna gorzałka i rozgrzewająca niewiasta (albo na odwyrtkę), niechybnie bym wcześniej wrócił.

Rodion - 14 Grudnia 2005, 10:40

Biały Wilk napisał/a
Gdyby nie wierna gorzałka i rozgrzewająca niewiasta (albo na odwyrtkę),

Raczej na odwyrtkę, bo gorzałeczkę lada jaką to brachu, gdzie i bądź dostaniesz. A kobietę dobrą to nie bardzo!

Dunadan - 14 Grudnia 2005, 10:46

Biały wilku... agdzie to mantikorę można znaleźć?... a przynajmniej gdzie szukać. I jaka to mantikora miała być?
Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 10:48

Co racja, to racja. Spierać się nie zamierzam. Tym bardziej, że kobity rzeczywiście lepszej żem sobie wymarzyć nie mógł 8) A kto twierdzi inaczej, ten kiep. Ot, co.
Rodion - 14 Grudnia 2005, 10:48

Dunadan napisał/a
agdzie to mantikorę można znaleźć?

A bez trudu na emblematach RMN! :wink:

Rodion - 14 Grudnia 2005, 10:51

Biały Wilk napisał/a
Tym bardziej, że kobity rzeczywiście lepszej żem sobie wymarzyć nie mógł

Pozazdościć! Szczęście to wielkie a chwała! A i bogdankę swoją pięknie chwalicie!

Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 10:51

Dunadan napisał/a
agdzie to mantikorę można znaleźć?...

Ano róznie. Raz po kamieniem siedzi, czasem na drzewie przycupnie. Innym znowuż razem - w loszku wina przedniego pilnuje.

Dunadan napisał/a
I jaka to mantikora miała być?

Ta akurat, na którą polowałem, to taka pospolita, z wyłupionym przez kmiotków okiem.

Margot - 14 Grudnia 2005, 10:54

Biały Wilk napisał/a
Dunadan napisał/a
agdzie to mantikorę można znaleźć?...

Ano róznie. Raz po kamieniem siedzi, czasem na drzewie przycupnie. Innym znowuż razem - w loszku wina przedniego pilnuje.

Tylko następnym razem, Biały Wilku, nie pomyl mnie czasem z mantikorą - też z przednim winem w loszkach lubię mieć kontakt, choć matikorą na razie nie jestem... Ale kto wie, co NURS jeszcze w statusy włożył?

Rodion - 14 Grudnia 2005, 10:55

Biały Wilk napisał/a
Innym znowuż razem - w loszku wina przedniego pilnuje.

I tych oby jak najwięcej! "A te 20 beczek wina? Ot! Straty w walce. Ale mantikora ubita!" :lol: :wink:

Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 10:57

Rodion napisał/a
A i bogdankę swoją pięknie chwalicie!

Bo zasługuje na to :) I zapewniam Waszmości, aby spekulacyje wszelakie wyprzedzić i w zarodku zdusić, że za plecami mi nie siedzi i pisać tego nie karze :wink:

Biały Wilk - 14 Grudnia 2005, 11:02

Margot napisał/a
Tylko następnym razem, Biały Wilku, nie pomyl mnie czasem z mantikorą - też z przednim winem w loszkach lubię mieć kontakt, choć matikorą na razie nie jestem...

Mantikorę od niewiasty jeszcze rozróznić potrafię. Chyba... :? :roll: :roll: :idea: :lol: To znaczy: na pewno!

Rodion - 14 Grudnia 2005, 11:03

Biały Wilk napisał/a
że za plecami mi nie siedzi i pisać tego nie karze

Ot! Farciarz!! :lol: :lol:

Partner forum