Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
Anonymous - 1 Kwietnia 2006, 19:59
Dziękuję za rozwiązanie mego problemu. Oczywiście zastosuję się skrupulatnie do powyższych wskazówek. Jak dobrze, że można zawsze na Was liczyć (Pako, czy masz wannę z jacuzzi oraz łóżko wodne? Jeśli nie, to bardzo Cie proszę, spróbuj sie wyrobić z montażem do poniedziałku)
Pako - 1 Kwietnia 2006, 20:04
Do poniedziałku? HMm.. będzie ciężko.. ale na wtorek na bank już.
Firma, którą mi NURS polecił (u niego też zakładali jacuzzi) okazała się niewypałem, musiałem zmienić. Dzięki nurs, za dobrą radę :/
Anonymous - 1 Kwietnia 2006, 20:06
Czyzby chodziło o jacuzzi zagrażające zdrowiu i zyciu?
Pako - 1 Kwietnia 2006, 20:14
Nie no.. gdzieżby!
Będzie to jacuzzi, w którym będziemy spędzać bardzo dużo czasu Lubię bąbelki w wannie
Anonymous - 1 Kwietnia 2006, 20:17
Pako napisał/a | Będzie to jacuzzi, w którym będziemy spędzać bardzo dużo czasu Lubię bąbelki w wannie |
Chyba nie chcę wiedzieć, co miałeś na myśli. Możemy ewentualnie ustalić jakiś system zmianowy, chociaż preferowałabym jacuzzi do własnego uzytku... Ale nie chcę Cie nadmiernie obciążać, więc nie będę wymagać za wiele.
Pako - 1 Kwietnia 2006, 20:19
Zbyt wiele jak na kobietę?
Ależ nie przejmuj się, płec zmieniłem, nie ma się czego wstydzić. Zdjęcia też będę robiła rzadko
A wiedzieć, co miałem na myśłi to chyba nie chcialby wiedzieć Twój mąż <pamiętaj Berhnard (dobrze napisałem?) że dziś jest prima aprilis. nie strzelaj, proszę cie >
Iscariote - 1 Kwietnia 2006, 20:58
Ooo... Mirio pozdrów swojego męża ode mnie i powiedz, że stał się moim Idolem W przyszłości chce byc taki jak on. A jeszcze tylko powiedz jaka kreskówka leciała i jaka muzyka w odtwarzaczu
Anonymous - 1 Kwietnia 2006, 21:04
Przekażę, jak zdejmie sluchawki. Leciała jakaś manga, w słuchawkach AC/DC.
Iscariote - 1 Kwietnia 2006, 21:54
Cytat | Leciała jakaś manga, |
Anime, a nie manga
A mąż juz staje się nie tylko Idolem, ale i autorytetem ( )
Anonymous - 1 Kwietnia 2006, 21:57
Iscariote napisał/a | Anime, a nie manga |
Przepraszam, kajam się - anime.
Mąż przekazał znak pokoju.
Pako - 2 Kwietnia 2006, 14:10
Sam by sie pojawił.
Acha.. Miro - już do mnie nie przyjeżdżaj.. żart to był. Sam se w jacuzzi posiedzę, nikogo innego tam nei chcę
Anonymous - 2 Kwietnia 2006, 16:28
Pako, Pako, Ty sie lepiej przyznaj do tej nieszczelnej balii po pradziadku - prima aprilis sie już skończył
Pako - 2 Kwietnia 2006, 16:39
jaka tam ona nieszczelan. Szmatkami się przyka przed nalaniem wody i po sprawie.
A że po pradzadku to sam zaszczyt jest, Mirio Antyk to już, a i pradzadek fajny facet był.
GAndrel - 5 Kwietnia 2006, 08:23
A u mnie śnieg pada. I jest biało. Nie wiem jak mogłem bez tej białości cały tydzień wytrzymać. ;
)
Anonymous - 5 Kwietnia 2006, 08:29
Ja tam nie zazdroszczę.
Pako - 5 Kwietnia 2006, 08:29
GAndrel - prima aprilis już dawno temu było Jakoś nie w porę ten żart
GAndrel - 5 Kwietnia 2006, 09:01
Żeby to był żart ...
Pako - 5 Kwietnia 2006, 10:28
Nie, nie wmówisz mi tgo Grad bym zrozumiał deszcz normalka.. śnieg.. nie
GAndrel - 5 Kwietnia 2006, 10:39
OK. Już nie pada. A wmówić wmówię. Spójrz na mapę i zobacz gdzie leży Gołdap.
Pako - 5 Kwietnia 2006, 10:46
Aha... a to fakt - wmówiłeś mi, żę śnieg u ciebie pada. Zwracam honor
Fajnie tam u was? Biegun zimna, co nie? W zimie jakie mrozy były? Bardziej niż w reszcie kraju?
GAndrel - 5 Kwietnia 2006, 11:08
W tym roku dziwnie było. Nie zimniej niż w reszcie kraju i na dodatek mało śniegu. Na zachodzie i południu było więcej.
A czy fajnie? Kwestia gustu.
Romek P. - 5 Kwietnia 2006, 11:11
Pako:
Cytat | Aha... a to fakt - wmówiłeś mi, żę śnieg u ciebie pada. Zwracam honor |
U mnie też pada śnieg. I to z deszczem! Horror snow!!!
Anonymous - 5 Kwietnia 2006, 11:20
Mnie słońce świeci w monitor. Co niewiele daje, bo i tak sie trzęsę z zimna.
gorat - 5 Kwietnia 2006, 11:34
Obejrzałem właśnie statystyki długości wizyt na forum. Lu prowadzi przed dzejesem i lavojtkiem. I właśnie chciałbym zapytać się ostatniego, bo chyba nie należy do aktywnych "pisarzy": jak wytrzymujesz tyle czasu na forum pisząc tak niewiele?
Choć wiecie co... policzyłem posty. Po prostu są tam, gdzie nie zaglądam
dzejes - 5 Kwietnia 2006, 12:13
Ja się nie liczę. po prostu często siadam przed kompem, załączam dziewięć róznych stron, w tym z cztery fora i do tego jeszcze 40Tude z Usenetem, a sam spokojnie piszę coś do pracy. potem robię sobie przerwy na lekturę kilkunastu postów i wracam do pracy.
Więc można powiedzieć, że ja sztucznie pompuję te statystyki.
Pako - 5 Kwietnia 2006, 14:14
Śnieg mi padał
Ja na forum siedzę prawie non stop, jak tylko jestem przed kompem. To znaczy nie tak długo, jakbym chciał
Ziuta - 5 Kwietnia 2006, 14:18
U mnie w Krakowie też śnieżyło. Osiedle mam białe jak w listopadzie.
Pako - 5 Kwietnia 2006, 14:34
A to u mnie przynajmniej wszystko topniało, zanim spadło
Tyle dobrze.. bo sniegu na ziemi bym chyba nie przetrzymał...
Lu - 5 Kwietnia 2006, 14:40
Gorat:
Cytat | Obejrzałem właśnie statystyki długości wizyt na forum. Lu prowadzi przed dzejesem i lavojtkiem. : |
Mnie też nie można brać poważnie -dziś na przykład wróciłam rano do domu, zalogowołam się na forum, przywitałam się i poszłam spać (oczywiście bez wylogowywania). Zresztą, w pracy też włączam forum, a potem zaglądam raz na 3, 4 godziny. Teraz na przykład
Romek P. - 5 Kwietnia 2006, 14:56
Te statystyki to lipa jest, albo i mech zdechły przez sarny wyskubany.
Oto, co pisze o niżej podpisanym:
Ostatnia wizyta: Dzisiaj 9:59 (Godzin: 4,9) Online
Wizyt: 34 Łączny czas wizyt Godzin: 8,4
Toż to jakieś dyrdymały z rzeczywistością nie mające nic wspólnego. Wiem, bo dziś jeszcze dziś pamiętam, choć jutro raczej będę pamiętać jutro niż dziś
Chyba, że program przydziela mi karną godzine za wejście za powiadamieniem
|
|
|