Planeta wygnania - Ale za co?
Chal-Chenet - 15 Września 2009, 21:52
Przypuszczam, że najpierw powinieneś się przywitać.
MM - 15 Września 2009, 21:57
Myślisz że o to chodzi?
Może moderator odpowiedzialny za jego usunięcie ma ochotę się wypowiedzieć...?
Szczerze mówiąc jest to pierwsze forum na którym spotykam się z tak restrykcyjnym przestrzeganiem tego typu zasad, i takimi sankcjami...
Agi - 15 Września 2009, 21:57
MM czytałeś Regulamin Forum ? Tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytania.
Wątek nie został usunięty, tylko tymczasowo przeniesiony do schowka, jak zastosujesz się do Regulaminu wróci na swoje miejsce.
Ozzborn - 15 Września 2009, 22:00
MM napisał/a | Szczerze mówiąc jest to pierwsze forum na którym spotykam się z tak restrykcyjnym przestrzeganiem tego typu zasad, i takimi sankcjami... |
Zapewniam, że jest to też jedno z bardziej spamerskich for, które widziałeś.
Nieźle co?
shenra - 15 Września 2009, 22:02
Cytat | Szczerze mówiąc jest to pierwsze forum na którym spotykam się z tak restrykcyjnym przestrzeganiem tego typu zasad, i takimi sankcjami... | widocznie na innych forach, na których bywałeś regulaminu niet. No bywa, czasem człowiek ociera się o rzeczywistość.
MM - 15 Września 2009, 22:06
zazwyczaj regulaminu jak najbardziej da...
dobra, formalności już załatwione, oczekuję na przywrócenie wątku.
terebka - 16 Września 2009, 15:19
Rany, MM, jakiś Ty twardy
Kasiek - 16 Września 2009, 15:49
I mhrrroczny jak kaczuszka
Nutzz - 22 Września 2009, 10:38
Dzejes, ciekawym bardzo, gdzież to zauważyłeś ten następny post off-topic.
Odrobinę słowności.
dalambert - 22 Września 2009, 10:41
Nutzz, gratuluje Legii Honorowej i WITAJ W KLUBIE
dzejes - 22 Września 2009, 10:42
Kontynuowałeś rozmowę edytując poprzedni post. Jeśli chciałeś coś mi powiedzieć, to mogłeś wysłać wiadomość.
Nutzz - 22 Września 2009, 10:42
Żaden powód do dumy
Nooo, dzejes, cóż za konsekwencja.
Wybacz, ale do tej pory nie byłem świadomy, że edytowanie swojego posta jest równoznaczne z wysyłaniem następnego.
Ozzborn - 22 Września 2009, 10:54
Ładny krawacik, imo dzejes się trochę spiął, ale z drugiej strony to była Twoja jawna prowokacja ( ) też bym Ci dał warna... noś go z dumą
Nutzz - 22 Września 2009, 10:55
Taaa...
Pójdę, pooceniam szorty
hrabek - 23 Września 2009, 12:47
MOFFISS: nie zamierzam z tobą dyskutować. Każde następne ignorowanie poleceń moderatora zakończy się banem.
Popatrz w swój podpis, bo bio wyjątkowo dobrze cię podsumował. Ostatnie twoje posty w dowolnym temacie wszystkie łapią się pod tę kategorię.
dalambert - 23 Września 2009, 13:02
hrabek, moze MOFFISS ma dziś po prostu TE DNI jakiś męski period czy co ?
shenra - 23 Września 2009, 13:04
dalambert, co nie zmienia faktu, że jego posty są nie na miejscu.
Kruk Siwy - 23 Września 2009, 13:05
Niestety nieustająco. To raczej klimakterium. Ciekaw jestem dalszego rozwoju czerwieni w klapie naszego dobrowolnie uprawiającego pisarstwo absolwenta...
MOFFISS - 23 Września 2009, 13:15
uważam, że trochę jesteście przewrażliwieni.
Kompletnie nie rozumiem za co dostałem ostrzeżenie nr 2 w wątku religijnym. Zapytałem grzecznie o co chodzi i masz babo placek, następny czerwony pasek.
Jeśli ktoś ma cos do mnie osobistego, wystarczy napisać na pw, na pewno odpiszę lub zaprzestanę, jesli ktoś poczuł sie urazony, to nawet przeprosze, ale nie róbcie internatu dla zakonnic.
edit: Kruku, to co napisałeś kwalifikuje się na ostrzeżenie, bo mnie najzwyczajniej obrażasz, ale nie robie z tego przedstawienia, od tego sa admin/mod
edit 2: hrabek napisał/a |
Popatrz w swój podpis, bo bio wyjątkowo dobrze cię podsumował. Ostatnie twoje posty w dowolnym temacie wszystkie łapią się pod tę kategorię. |
To jest nieprzyzwoicie tendencyjne określenie, ciekawe czy za takie napisanie o kims dostałbym ostrzeżenie? Wg regulaminu, jak najbardziej.
Postuluje, by wybrać mnie na moderatora i bedzie po klopocie.
Nutzz - 23 Września 2009, 13:21
Imo, z wątkiem religijnym trochę przesadziliście.
Dajcie chłopakowi choć szansę by udowodnił swoje racje.
To że jakaś rozmowa któregoś z modów 'denerwuje' nie może być usprawiedliwieniem dla krawata - skoro było nie było jest na temat.
hrabek - 23 Września 2009, 13:26
Nie jest na temat. 20 postów to przepychanki i półsłówka okrążające temat. I bawienie się w kotka i myszkę.
Nutzz - 23 Września 2009, 13:27
Dobra, nie będę się spierał.
Kwestia spojrzenia
MOFFISS - 23 Września 2009, 13:32
hrabek napisał/a | Nie jest na temat. 20 postów to przepychanki i półsłówka okrążające temat. I bawienie się w kotka i myszkę. |
Każdy rozmawia jak potrafi, hrabek. I nic na to nie poradzisz, zapewne uzaleznione jest to od poziomu percepcji. Nie każdy jest kowalem słowa, hyhy
edit: głosujcie na mnie - chce zostać moderatorem!!!
RD - 23 Września 2009, 13:44
Moffiss, skoro tak sie oburzasz na Kruka, mam propozycję: obrażaj użytkowników w taki sam sposób, w jaki on obraził Ciebie, a nie będzie problemu.
MOFFISS - 23 Września 2009, 13:46
RD,
dalambert - 23 Września 2009, 14:21
MOFFISS napisał/a | głosujcie na mnie - chce zostać moderatorem!!! |
Proszę bardzo :
Zgłaszam stanowczy sprzeciw i głosuję NIE
MOFFISS - 23 Września 2009, 14:23
dalambert, a jak przywiozę z Chin dobry tytoń do tabaki?
hrabek - 23 Września 2009, 14:23
Proszę tu nie urządzać głosowania. Nowych moderatorów wyznacza Administrator (RD). Do niego także można zgłaszać skargi na działania obecnych.
dalambert - 23 Września 2009, 14:24
Polubić to ja Cię i tak lubie, ale
Moderacja nie dla Ciebie co jasno udowadniasz tą "kiełbasą wyborczą"
Agi - 23 Września 2009, 14:26
dalambert, znikaj stąd, dobrze?
|
|
|