Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
elam - 15 Kwietnia 2006, 15:36
no, w koncu dziala i moge rozrabiac!!
witajcie wszyscy swietujacy, nie swietujacy, glodni, najedzeni, przejedzeni, chorzy z przejedzenia...
ide na salatke. na razie!
Rodion - 15 Kwietnia 2006, 15:39
Pad strony! To pokiego rozbierałem calego kompa w poszukiwaniu usterki!
Ćwir, ćwir! Czyli powitanie w swiątecznym klimacie.
NURS - 15 Kwietnia 2006, 15:43
Rodionie, wystarczy wpisać inny adres, np. onet albo coś i drogą dedukcji dojdziesz do tego, że to nie wina kompa
Rodion - 15 Kwietnia 2006, 15:47
Wiem. Po prostu korzystając z okazji, ze forum jest niedostępne, powalczylem sobie z innym problemem.
Niestety bez powodzenia.
Merigold - 15 Kwietnia 2006, 15:53
Dzień dobry wszystkim w ten świateczno-jajeczny dzień. U mnie szaro za oknem, jajek też brak ale co tam, trzeba sobie radzić.
Wesołych Świąt wszystkim życzę.
Pako - 15 Kwietnia 2006, 15:54
A jakiś to problem?
A tak swoją drogą to dzień dobry wam, przyjaciele. Rano nie działało, teraz mogę się z wami opdzielić jedną nowiną:
Miria kazała, groziła i zaklinałą mnie, żebym wam powiedział jedno:
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkiej Nocy!
No... chyba mnie nie zje
Także wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia, radości, uśmiechu i wszystkiego najlepszego w imieniu Mirii wam życzę!
Rodion - 15 Kwietnia 2006, 15:57
O co pytasz Pako?
A Miria sama nie mogla sie odezwac i życzenia "forum et orbi" zlozyć?
Iscariote - 15 Kwietnia 2006, 16:00
Jak ja nie lubię świąt wszelakich... komunistycznych, kościelnych, państwowych, postkomunistycznych i innych. Po co to komu?
Witam
Rodion - 15 Kwietnia 2006, 16:02
A jeść dobre rzeczy to lubisz?
Lu - 15 Kwietnia 2006, 16:04
Ech, Iscarioto - nie wiesz co dobre
Wszystkim forumowiczom życzę wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy, trzymajcie kciuki za moje jajka, zeby sie ładnie zafarbowały
Elam- ale je się jutro, dziś jest ścisły post do południa a potem tylko chleb i woda (albo śledzie i kartofle w mundurkach), wiec przejedzenie nikomu nie grozi
Iscariote - 15 Kwietnia 2006, 16:06
Ależ nie tylko jedzenie się liczy Rodionie.
Dobre jest to co ma dobre dla mnie skutki Lu
elam - 15 Kwietnia 2006, 16:12
ee, u nas sie je, jak tylko sie poswieci..
Pako - 15 Kwietnia 2006, 16:15
Rodionie - jakiż to problem z kompem masz się pytałem
A Miria nie mogła sama złożyć życzeń, bo rano, kiedy ona jeszcze w domu była, forum gwałtownie objawiło swoją niechęć do forumowiczów Więc Miria poprosiła mnie o przekazanie wam życzeń, teraz jest u teściów
Rodion - 15 Kwietnia 2006, 16:21
Pako,problem jest trywialny , uruchomienie jakiej kolwiek w miarę nowej gry, powoduje zakeszczenia prowadzące do zawieszenia systemu. Proste prawda?
Iscariote, co Ty nie powiesz!
Lu, pościlem wczoraj.
Elam, łakomczuszek z Ciebie.
Lu - 15 Kwietnia 2006, 16:37
Wygladam jak jajko - jestem cała niebieska... blaty w kuchni mam czerwono-pomarańczowe. Ale za to jajka pięknie i równo wybarwione
elam - 15 Kwietnia 2006, 16:44
Rodion, dopiero teraz to zauwazyles??
wlasnie skonczylam mieszac salatke, teraz sie przegryza w lodowce (skladniki dla ciekawskich zamiescilam w watku o wscieklych psach )
Lu, nie trzeba bylo malowac ich taka wielka butla spray'u..
ja kiedys jaja malowalam tuszem i potem gruba igla wydrapywalam wzorki... ladne to nawet bylo, tylko niejadalne...
Pako - 15 Kwietnia 2006, 16:46
hehe Lu jest jak smerf, nie jak jajko
Rodion - a jesteś pewien, żę to nie wina tego, że masz kompa sprzed kilku lat? Bo ja mam dokładnie tak samo :/
A święta - tyle żarełka, te rolady, te ciastka... pyszności
Rodion - 15 Kwietnia 2006, 16:49
Pako, Duron 1,8, 512 RAM, Rodeon 9550 i sporo miejsca na dysku. Problem pojawił sie po zmianie plyty głównej.
Lu, czym Ty malujesz te jajka?
elam - 15 Kwietnia 2006, 16:54
a moze musisz w biosie pogmerac, w ustawieniach - moze dac na default, nie pamietam, juz, jak sie to nazywa. moj genialny braciszek wie, ale go tu nie ma.
tez tak mialam, nawet plyty nie zmienialam, tylko byla w naprawie i sie ustawienia pozmienialy, wingroza sie sypala. weszlam w biosa, dalam optymalne, i juz hula.
Rodion - 15 Kwietnia 2006, 16:57
Ha! Bez istrukcji orazkowej nie rozbieriosz!
Pako - 15 Kwietnia 2006, 17:00
Hmm... sprzęt niczego sobie, chociaż pierwszeł młodości też nie jest
Ale jak elam mówi - w biose ew poszukaj albo coś. Albo sterowniki do płyty głównej zainstaluj po prostu
Rodion - 15 Kwietnia 2006, 17:02
A w tym biosie to czego mam szukac, bo nowe VIA już mam.
Pako - 15 Kwietnia 2006, 17:04
Czego masz szukać? Szczerze to sam do końca nie wiem :/ Hmm... spróbuj dać po prostu na default, powinno tam coś być.
Ew poszukaj w necie instrukcji do Twojego biosu.
elam - 15 Kwietnia 2006, 17:05
no, pobaw sie w wiwisekcje... tylko pamietaj, z jakiego ustawienia na co zmieniles, w razie czego.. ja tak robie.
i nie boj sie, komputer trudno zepsuc, jak mowi moj genialny braciszek, potrzeba do tego naprawde ciezkiego mlotka
Rodion - 15 Kwietnia 2006, 17:07
Dzieki Wam, problem w tym ze elektronika mnie nie lubi.
elam - 15 Kwietnia 2006, 17:14
powinnismy zalozyc nowy temat: samopomoc komputerowa.
ty, Rodion, polub elektronike, to ona polubi ciebie (parafrazuje moja profesorke od laciny )
ja to traktuje mniej-wiecej w taki sam sposob, jak budowanie domku z klockow lego: zabawa edukacyjna, metoda prob i bledow dochodzi sie do sukcesow... a jaka potem dumna jestem, jak sobie sama z czyms poradze.. zobaczysz, wspaniale uczucie.
Pako - 15 Kwietnia 2006, 17:16
Ano, wspaniałe
A komputer ciężko zepsuć, chyba żę sę robi strasznie dziwne rzeczy. A tak w najgorszym razie rest biosa czy kompa cię czeka. Pogrzeb, poszukaj, coś znajdziesz.
Rodion - 15 Kwietnia 2006, 17:19
Jasssnee!
Hauer - 15 Kwietnia 2006, 20:23
Dzieńdobrywieczór !
NURS:Cytat | wystarczy wpisać inny adres, np. onet albo coś i drogą dedukcji dojdziesz do tego, że to nie wina kompa | Myslisz, ze my wpisujemy inne strony?? Ja specjanie neta założyłem, zeby na to słynne forum zaglądać
Selithira - 15 Kwietnia 2006, 20:24
Witam wszystkich... 5 (słownie: pięć) dni nie zaglądałam na forum, a nieprzeczytanych postów mam prawie 4 000 (razem, bo po zalogowaniu wyświetliło mi się coś o przekroczonym limicie nieprzeczytanych postów i nie wszystkie są zaznaczone) Ok, ok, zamiast narzekać.zabiorę się lepiej za czytanie
|
|
|