Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
Myrtille - 1 Kwietnia 2006, 11:49
A to luz.
Która dziewczyna mnie zechce,bom taki przystojny jestem
Pako - 1 Kwietnia 2006, 11:52
Chrzest Lu jest
Romek jest ojcem, a Wiedźma matką. I rodzice chrzestni też są
A ja cię Myrtille nei chcę. Wolę kobiecą formę jednak. Lesbijka jestem
Lu - 1 Kwietnia 2006, 12:07
Myrtille - skąd masz to cudo? Omdlałam z wrazenia jak to to zobaczyłam
A ja chciałabym się dowiedzieć czy kiedyś zostanie ujawnione co takiego pisał Logan kiedy w jego postach "poprzestawiały" się literki, kto mu to zrobił i dlaczego wygląda teraz jak R. Schmidt w nienajlepszej formie?
Myrtille - 1 Kwietnia 2006, 12:11
Lu ty taka malutka,a już się za przystojniakami oglądasz,no co z Ciebie wyrośnie
A zdjęcie wziełam z tej stronli co Elam podawała jakieś dwie strony wcześniej
NURS - 1 Kwietnia 2006, 12:19
jak się można wycielać to ja chcę być pezydętem!!I to takim!
andre - 1 Kwietnia 2006, 12:23
Oj,NURSie...żeby się nie okazało,żeś z łże-elity i z układu...Uważaj,żeby WIADOMO KTO nie wziął Cię w kamasze...
Rodion - 1 Kwietnia 2006, 12:24
I znowu prowokacja.
elam - 1 Kwietnia 2006, 12:26
bravo, Nurs! !
Pako - 1 Kwietnia 2006, 12:28
Zaraz będzie forum zablokowane, jak tylko adminicja państwa się zorientuje, co tu sie dzieje
gorat - 1 Kwietnia 2006, 12:34
Iscariote napisał/a | Gorat (on to się nie bedzie chciał bawić), |
Kto tak powiedział?
Miria: nono
I gdzie ta akcja LOTRzykowska?
Rodion - 1 Kwietnia 2006, 12:35
W poniedzialek stajemy w ordynku do walki o pierścień.
NURS - 1 Kwietnia 2006, 12:35
Za co blokować, tu jest prezydęt ORP i Indonezji w jednym (ta druga fucha dla brata
elam - 1 Kwietnia 2006, 12:35
GORAAAAAT!!!!!!
ty czytaj posty!
akcja LOTRowska w poniedzialek!!!
dzisiaj jest dzien gremlina!
andre - 1 Kwietnia 2006, 12:37
NURS napisał/a | Za co blokować, tu jest prezydęt ORP i Indonezji w jednym (ta druga fucha dla brata |
no i Wielki (no,może przesadziłem) Książę Monako
NURS - 1 Kwietnia 2006, 12:42
Faktycznie, tam ludwiczka poslemy, on ma takie arystokratyczne imie...
elam - 1 Kwietnia 2006, 12:56
Nurs, ty bylbys prezydentem niezlym, znajomosci za granica juz masz...
NURS - 1 Kwietnia 2006, 13:42
I wiem co znaczy shake hand*
to młodsza siostra Old Sure Handa
elam - 1 Kwietnia 2006, 13:45
a ja bede mogla zostac ambasadorem we francji albo, lepiej, nowej zelandii?
Pako - 1 Kwietnia 2006, 16:23
A z pewnością, elam, taką funkcję dostaniesz. Ja za to zgłaszam sie na krajowego redaktora propagandowego
elam - 3 Kwietnia 2006, 00:07
NO.
to dzisiaj wyruszamy na podboj pierscienia. tego jedynego ssssskarbu.
cytaty z powiesci mile widziane, byleby nie offtopowac zbytnio
dzejes - 3 Kwietnia 2006, 01:04
Haha młode urwisy! Przygoda czeka!
Rodion - 3 Kwietnia 2006, 09:41
A oto i oni.
Ha! Wyłuskamy wam oczy z czaszek i wyssiemy szpik z kości. A pustymi czerepami wzniesiemy toast za naszego wodza!
SARUMAN! SARUMAN! SARUMAN!
Godzilla - 3 Kwietnia 2006, 11:32
Saruman niech się lepiej schowa w wieży. Leśne powietrze ostatnio stało się dla niego niezdrowe.
SARUMAN NA CHOROBOWE!
elam - 3 Kwietnia 2006, 11:34
..Przed kilku laty władca Czarnego Kraju chciał kupić od nas konie i ofiarował za nie wielką cenę, lecz odmówiliśmy, bo zwierzęta zmusza do służenia złej sprawie. Wówczas nasłał bandy orków, które od tej pory rabują, co im w rękę wpadnie, a najchętniej porywają konie czarnej maści, tak że niewiele nam ich pozostało. To właśnie jest powodem naszej zawziętej nienawiści do orków. W tej chwili jednak najgorszych kłopotów przysparza nam Saruman. Rości sobie prawa do władzy nad całym tym obszarem i od kilku miesięcy toczymy z nim wojnę. Wziął na żołd orków, wilkołaków i złych ludzi, zamknął przed nami Bramę Rohanu, tak że znaleźliśmy się jak w kleszczach, osaczeni i od zachodu, i od wschodu.
Trudno walczyć z takim przeciwnikiem. Saruman jest przecież czarodziejem, chytrym i biegłym w swej sztuce, umie przedzierzgać się w różne postacie. Mówią, że włóczy się to tu, to tam, przebrany za starca w kapturze i płaszczu; bardzo przypomina z pozoru Gandalfa, jak twierdzą ci, co go pamiętają. Jego szpiedzy potrafią się prześliznąć przez wszystkie nasze sieci, złowróżbne ptaki, które mu służą, latają ustawicznie nad naszym krajem. Nie wiem, na czym się to skończy, ale w głębi serca dręczą mnie złe przeczucia; jeżeli się nie mylę, nie tylko w Isengardzie ma Saruman sojuszników.
- ale my go pokonamy!
Haletha - 3 Kwietnia 2006, 11:58
Offtop, czuję offtop...
A droga biegnie w przód i w przód, od progu, gdzie początek ma. Wiedzie prosto do tematu "Pola Pelenoru". Traficie łacno. Nie każdy błądzi, kto wędruje. W przeciwnym razie zabiorę was do krainy rozpaczy, na samo dno Ciemności, gdzie Oko przejrzy na wylot każdą waszą myśl...
elam - 3 Kwietnia 2006, 13:11
a ja chcialabym zrobic tu pierwsza, mala przymiarke do analizy wyboru awatarkow w dniu tematycznym.
Lu, ktora zawsze ma jakas seksowna laske, dzisiaj jest pierscieniem - tak lubi, zeby sie o nia wszyscy bili?
Rodion jest paskudnym uruk-hai. zly przywodca. (ale nie najwyzszy wodz, zna swoja pozycje w hierarchii... )
Logan jest nazgulem. odpowiednio do funkcji na forum - poslaniec Pana...jakby nie patrzec, krolewskiego pochodzenia
Godzilla zawsze wybiera cos duzego i w sumie pozytywnego. Ent jej pasuje
ja, oczywiscie, jestem rozczochranym Eomerem - nie tylko z milosci do Karla, ale i utozsamiam sie nieco z ta postacia. nie mowcie mi, ze powinnam byla wybrac Pippina ja nie znosze fajki
poza tym, pelno jest roznych stworow ciemnosci. ciekawe, dlaczego wiekszosc wybrala postaci negatywne??
czekamy na Aragorna, Gandalfa, Arwen...
Czarny - 3 Kwietnia 2006, 13:18
To i ja może przeobrażę się na moment, ale na pelenorskie popychanki czasu brak
Słowik - 3 Kwietnia 2006, 13:23
Jakżeby nassss mogło zabraknąć mój sssskarbie.
Godzilla - 3 Kwietnia 2006, 13:56
To jeszcze trzebaby kopnąć NURSa w kostkę, bo obnosi się z tym niebieskim, khem... ludzikiem, i udaje Golluma na motorze. Nie ma tak dobrze!
elam - 3 Kwietnia 2006, 14:06
zgadzam sie z toba...
sily ciemnosci maja nad nami przewage, przydalby sie Aragorn.. ale nurs pewnie jak juz, to sie w oko saurona wcieli, tego co czuwa i patrzy na wszystkich z daleka..
|
|
|