Planeta małp - Co nas śmieszy?
Kasiek - 8 Grudnia 2010, 07:19
o maj gad. Może wreszcie powinnam odchudzić swoją biblioteczkę? Milenka z podpisem podobno po 100 zł chodzi
Witchma - 8 Grudnia 2010, 09:22
Trzeba by wystawić ofertę za 120 kup teraz...
Fidel-F2 - 8 Grudnia 2010, 11:36
Kasiek napisał/a | Milenka z podpisem podobno po 100 zł chodzi | a bez podpisu na allegro ostatnio za 3,25
Pucek - 11 Grudnia 2010, 12:51
Miałam zagwozdkę, czy z tą rewelacją do "co nas cieszy", bo to niby patriotyzm lokalny łechce - czy tutaj.
Cytuję z lokalnej grochowskiej gazetki "Mieszkaniec":
"Prezydent Polski B. Komorowski i prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew gościli na Kamionku, przy Mińskiej, w klubie M25. Powodem wizyty był koncert pieśni Włodzimierza Wysockiego. Miejsce imprezy utrzymane było w pełnej tajemnicy, nawet TVN24 ...
... wyłączono z ruchu odcinki Mińskiej i Gocławskiej. W niektórych budynkach przestał działać internet, a ulice blokowały radiowozy i czarne auta służb specjalnych.
Tuz przed północą prezydenckie pary w eskorcie kilkudziesięciu pojazdów opuściły ul. Mińską."
Jest zdjęcie.
No, no - to dopiero były mikołajki w zacnej okolicy
Fidel-F2 - 12 Grudnia 2010, 01:41
Już na wiosnę ma odbyć się w Polsce międzynarodowy zjazd miłośników Władcy Pierścieni! Konwent odbędzie się u stóp Aragorna ze Świebodzina...
Chyba kupię licencję WinRARa.
Eee...? Po co?
Bo tak sobie myślę, że może dostanę jakiś bonus jako pierwszy klient.
w sumie weekend od pozostałych dni tygodnia różni się tylko tym, że obijam się bez wyrzutów sumienia
<amadzia12>heeeej!!!!! PoKliaAaAaSHshSH???!
<Esavier>aaaggghhh ratuj sie kto może
<HeyToon> nie no *beep* tak nie mozna to nie fair
<googos>Boże cużem ci uczynił?!
<Esavier>bravo1, bravo1 tu delta ogłaszam kod czerwony HAMA na współżędne echo,hotel-kilo,alfa fire for effect!
<adminek>ewakuujcie ludność cywilną! ja pierwszy!
adminek has left
<googos> trzymac linie, wycofać cywili!
<Esavier> *beep* miał być *beep* piątek gdzie te atomówki?
<amadzia12> nie RosUmIeM was-.-
<Hamiltoon> generale jesteśmy pod ciężkim ostrzałem, proponuje sie wycofać!
Jakon has let
<amadzi12>GooGoS poklikash?
Hellsing has joined
<googos>man down, man down!
<Esavier>we have K.I.A, repeat we have K.I.A
<HeyToon>meldujcie do sztabu!
<karolcia>HQ, tu delta, HQ tu delta odbiór!
<Esavier>delta melduje jestesmy pod ciezkim ostrzalem! nie wytrzymamy dlugo! serwer sie przegrzewa! request immediate ewaq!
<Hellsing>co tu sie *beep* dzieje!
<Esavier Admin dzięki Bogu! Googus dostal!
<HeyToon>walą do nas ze wszytkich stron karolcia stawia ogien zaporowy ale nie utrzymamy sie dlugo
<Esavier> juz wezwalismy posilki! Last man standing!
<Hellsing>ale co tu sie *beep* dzieje
<amadzia12> HeEEjKa Helsing! SkĄd jESteŚŚ?
<Esavier>officer wounded!
<karolcia>leccie po nosze!
<Hellsing>nie wiedzialem ze jest tak powaznie uciekajcie ja odpale atomówke
<Esavier>Na pohybel paszczurowi
<HeyToon>to był dla mnie zaszczyt służyć z wami!
<Hellsing> ZA OJCZYZNE!!
you have been disconnected from server, propably server is closing...
Co to jest, nie świeci i nie mieści się w *beep*?
Radzieckie urządzenie do świecenia w *beep*.
23:47:20 Arek K: jak nie mam karty graficznej to nie moge grac w csa co nie
23:49:32 Daviv: no niemozesz
23:49:45 Arek K: a co sie stanie jak bede gral?
Jakby można było dać przez neta w ryj, to byłoby tu o wiele spokojniej
Witchma - 20 Grudnia 2010, 19:33
Na Polsacie można polegać, jak na Zawiszy... Dzisiaj o 20:00 "Szklana pułapka"
Sauron - 21 Grudnia 2010, 18:46
Znajomy, który narzeka na toruńskich kowali - nie chcieli wykuć mu szabli.
Właściwie to miał rację, oburzające.
edit: przypomniało mi się, jak kiedyś na plastyce mieliśmy namalować jakąś ludową scenę... u mnie, wśród wieśniaków i chłopów przy ognisku, dorysowałam C3-PO. Nikt go nie zauważył.
mBiko - 24 Grudnia 2010, 15:49
Potwór dorwał pół główki czosnku i teraz z nią biega, co chwila pgryzając.
shenra - 24 Grudnia 2010, 15:58
Tak mi się przypomniało, że dzisiaj rano, nie zauważyłam prezentów pod choinką, które się z moją pomocą wieczorem zmaterializowały pod ową. Poranny azymut na kawę nie przewiduje rozglądania się, nawet jeśli miałabym na coś wpaść
Witchma - 24 Grudnia 2010, 17:21
W dzisiejszym Teleespressie pokazywali wręczanie prezentów żołnierzom (zdaje się w Iraku). Torebki na prezenty moro po prostu mnie zabiły
mBiko - 26 Grudnia 2010, 11:43
Potwór dostał od siostry koszulkę AC/DC. Nie mogę się doczekać kiedy ją założy.
ketyow - 27 Grudnia 2010, 10:45
Wybory miss na TV4. Tak głupich i brzydkich lasek jeszcze nie widziałem, co najmniej dwie są z UWM, mamy tam 25000 studentek a wybrali jakieś dwie oszołomione kretynki...
Chyba nawet trzy.
feralny por. - 27 Grudnia 2010, 11:35
ketyow, przyczaj się na Tele5, czasem idą zawody w kulturystyce kobiet. To jest coś takiego, że rzucam wszystko i idę oglądać.
Nutzz - 27 Grudnia 2010, 13:23
shenra - 27 Grudnia 2010, 13:42
Nutzz, nie przejmuj się, młody jesteś
ketyow - 28 Grudnia 2010, 00:16
Nie będę już oglądał tv do wielkanocy
Kasiek - 30 Grudnia 2010, 13:31
Nie ma działu " co mnie dziwi" więc chyba tu napiszę. Rodzice, którzy nadają dziwaczne imiona dzieciom, takie jak Saturnin. Nie chcę zdradzać nazwiska, ale w połaczeniu brzmiało dość karkołomnie... Ledwie się dało wymówić.
Rafał - 30 Grudnia 2010, 13:33
E tam. Pan X Nędza ze Śląska zapoznał panią Y Jawna z mojego miasteczka. Pani przy ślubie uparła się przyjąć nazwisko dwuczłonowe, ledwo rodzina szantażem przywołała ja do porządku. Brata znam osobiście.
gorbash - 30 Grudnia 2010, 13:34
U mnie w rodzinnej miejscowości był "Ariel". Cięzka sprawa bo akurat wtedy taki proszek do prania był popularny.
Agi - 30 Grudnia 2010, 13:51
Kasiek napisał/a | Rodzice, którzy nadają dziwaczne imiona dzieciom, takie jak Saturnin. |
Saturnin to imię z tradycjami i kilka znanych postaci je nosiło, m. in. Saturnin Żórawski.
Kasiek - 30 Grudnia 2010, 14:12
Ja rozumiem, że nosiło. Ale w połaczeniu z tym konkretnym nazwiskiem i dla chłopaka w wieku 24 lat jakoś tak brzmiało... dziwacznie.
Martva - 30 Grudnia 2010, 15:30
Któryś z moich (x)pradziadków był Saturnin, ale chyba na drugie.
Na Wigilii kuzyn stwierdził że jeśli będzie jeszcze kiedyś miał dzieci, to je nazwie z tradycjami i słowiańsko - Mściwój, Rzepicha etc. Myślę że by go nienawidziły.
Godzilla - 30 Grudnia 2010, 23:15
Taaa, znam parę takich przypadków. Dzieci czasem mają za co nienawidzić rodziców. I własnych imion też. Śmiesznie wygląda, gdy bardzo cudzoziemsko / szlachecko / starożytnie brzmiące imię dostaje ktoś o bardzo prozaicznym, wręcz zabawnym nazwisku. To jest kuszenie szkolnej dzieciarni do idiotycznych rymowanek. Przytoczyłabym taką, ale co jeżeli na forum zagląda osoba, która przed laty była tą rymowanką gnębiona?
Sauron - 30 Grudnia 2010, 23:18
albo św. Monitor i św. Kwadrat
Anonymous - 5 Stycznia 2011, 01:14
Nowy Rok zaczyna się zabawnie. Wychodzę wieczorem z Empiku, przed wejściem grupa chińczyków sprzedaje szaliki, obok stoi obrzydliwie żółty samochód, jak z "Kill Billa" Tarantino (kto nie widział, polecam). W otwartym bagażniku ktoś ustawił solidnych rozmiarów głośniki, a z głośników, wprost na wychodzących ludzi, leci...
"ZDROWAŚ MARIO, ŁASKIŚ PEŁNAAAA"
Jedenastka - 5 Stycznia 2011, 08:23
Żerań napisał/a | ZDROWAŚ MARIO, ŁASKIŚ PEŁNAAAA |
Rany boskie, zaczynam się bać...
Wczoraj usłyszałam, że gdyby nie moje problemy z kręgosłupem to byłabym kierowcą bombowca (o prowadzeniu samochodu).
A ja przecież bardzo wolno jeżdżę i zawsze myślałam, że to nie z powodu kręgosłupa tylko ten typ tak ma i już
Martva - 6 Stycznia 2011, 15:42
Rodzinny obiad, właściwie już deser, na stole christmas cake, czyli bakaliowo-korzenne ciasto, przy stole ja, mama, siostra i przyszły szwagier. Rozmowa na różne dość obrzydliwe tematy, zeszło na cywety karmione kawą, no to opowiedziałam historyjkę z książki o afrodyzjakach (miałam kiedyś prelekcję na konwencie i bardzo mi utkwiło w pamięci). Mianowicie według bodajże niemieckiej magii ludowej sposobem na uwiedzenie faceta było zjedzenie przez dziewczynę gałki muszkatołowej (w całości), następnie, ekhm, odnalezienie jej, zmielenie, upieczenie ciasta z dodatkiem i poczęstowanie przyszłego kochanka. Siostra rzuciła spojrzenie spod rzęs Stefanowi, czule poklepała go po dłoni i zapytała 'jak ci smakuje, kochanie?'.
dalambert - 6 Stycznia 2011, 15:48
Martva,
grunt to rodzinka, grunt to rodzinka
Bo kto rodzinkę fajną ma ....
Martva - 6 Stycznia 2011, 15:52
No weź, mało się herbatą nie udławiłam
ketyow - 6 Stycznia 2011, 16:48
Wpadłem na YT na Painkillera granego o 1/3 wolniej (tzn. spowolnionego po prostu) i zabił mnie komentarz
Cytat | Halford's voice in this song sounds just like those fat old women that live with a hundred cats. |
|
|
|