To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

qbard - 6 Maj 2009, 09:10

Cedrik nadchodzi! Maczugą, na łoże madejowe, wnyki i bicze. Ale czad!!!
terebka - 6 Maj 2009, 23:37

Tutaj się witamy? Więc tak... khm... To ja, terebka. Przechodziłem obok, więc wpadłem. Podobno biją tu?
Cedrik - 6 Maj 2009, 23:55

Gollum wita Golluma, gul, gul, gul :)
Podobno biją... mnie trochę zbili, ale nie przejmuj się, siniaki i złamania da się zaleczyć ;>

Chal-Chenet - 7 Maj 2009, 00:17

terebka, baw się dobrze na forum.
Bęc przez łeb.

Agi - 7 Maj 2009, 06:16

terebka, witaj na Forum. Na FF kaftaniki w groszki rozdają, a u nas biją na powitanie.
Przyjacielski kuksaniec pod żebro i baw się dobrze :)

xan4 - 7 Maj 2009, 07:05

terebka, BUM :!:
dalambert - 7 Maj 2009, 07:51

terebka, hej trzymaj się, mocno nie biją, a nieźle bawią - hej :P
terebka - 7 Maj 2009, 08:25

Postaram się po męsku przyjąć te wszystkie przyjacielskie, jak zapewnia Agi, Bumy i Bęce.
[chlip, szloch]

Na FF, Agi, rozdają kaftaniki pod kolor oczu a że piwnego nie mieli na składzie, to zdarza się nowego do kaloryfera przykuć. Jeży potem jeno grzbiet i warczy z kąta na współbraci w losie. Łańcuchy trzymają mocno, ale jak się ma schizofrenię, to można sobie czasem odwiedzić inne forum, nie opuszczając tamtego :D

Kruk Siwy - 7 Maj 2009, 08:31

No nie, chłopczyk! A ja myślałem że dziewczynką terebka, jest. I już chciałem wielką donicą z kfiatkiem przydzwonić.
Ale chłopaków dziś bić nie będę. Ot trafię pojedynczym nabojem z pułapu 3000 metrów i niech bryka jak tylko oczyska przetrze.
Baw się dobrze i uważaj na złośliwe fidele, bezczelne moffisy i upierdliwe kruki!

Witchma - 7 Maj 2009, 08:36

Cześć, terebka :) Niech Ci forum lekkim będzie.
terebka - 7 Maj 2009, 08:46

Chłopczyk, a jakże. Wiem, nick potrafi zwieść, ale jest na wszelki wypadek taki mały dzyndzel - mówię o tym niebieskim znaczku obok nicka, aby nie było nieporozumień. A o frustracjach mofissa żem już słyszał. Będę uważał. Cześć raz jeszcze i zasuwam na forum, poznać je lepiej.

[poobijany ale szczęśliwy, bo przecież te wszystkie sińce i złamania to przejaw sympatii, kuśtyka w kierunku przepastnych głębin forum]

Godzilla - 7 Maj 2009, 09:04

To na FF już gołąbków powitalnych nie rozdają? No no, zmieniły się obyczaje. Może ja ci takiego bezczelnego parchatego gołąbka podeślę... Nie. Nie. Małpować nie będę, po prostu poklepię drobną łapką po główce i okolicach.

PLASK!

Baw się dobrze.

Jorlanda - 7 Maj 2009, 09:06

Kruk Siwy napisał/a
Jorlanda, po pierwsze primo samaś gollum to nie uchodzi bić lub deptać brata nowicjusza

Ależ to taki życzliwy nalot kupą... po staropolsku. :P
Nowicjusze nie mogą się witać i gryźć po piętach na dzień dobry? buuuu... :|

Lynx - 7 Maj 2009, 09:08

terebka, Cedrik, witam. Poprosze o dane z pomiarów tłuszczu i tkanki mięśniowej. OPotem zapeklować się własnoręcznie i do słoiczka. Ja nie mam czasu, jak go znajdę zdążycie skruszeć. :)
Witam i bawcie się dobrze. :mrgreen:

Kruk Siwy - 7 Maj 2009, 09:15

Jorlanda, jeszcze jeden post i przestaniesz być gollumem. Nie płakaj!
Virgo C. - 7 Maj 2009, 09:42

Witaj Terebka, na dobry początek udaj się po śladach tego prochu. I nie zapomnij zabrać pochodni :D
Pucek - 7 Maj 2009, 09:43

Witajcie gollumki! Witką o grzbiecie i do paśnika (księgarni, biblioteki itd, itp.) :)
Rośnijcie duże i pyskate, żeby was na forum widać i słychać było :!:

Martva - 7 Maj 2009, 09:45

Witam niewitanych :)
shenra - 7 Maj 2009, 10:11

terebka, dzisiaj mam dzień dobroci dla golluma. Witaj i spamuj do woli. :)
qbard - 7 Maj 2009, 10:54

terebka rachu ciachu i po strachu
Jorlanda - 7 Maj 2009, 11:32

Kruk Siwy napisał/a
Jorlanda, jeszcze jeden post i przestaniesz być gollumem. Nie płakaj!

No to proszę bardzo, bom nieco niepokorna i już mnie dobija bycie gollumem do bicia :P
Cześka terebka - życzliwie obgryzam paluchy na powitanie.

mBiko - 7 Maj 2009, 19:29

Dzisiaj nie biję, dzisiaj częstuję grogiem. Każdy gollum dostanie dwa wiadra. Wypić trzeba je duszkiem.
Nutzz - 7 Maj 2009, 20:57

Buch w czapę i witajcie .
Kamil - 8 Maj 2009, 09:07

Hi, jestem nowy i to mój pierwszy post, a więc witam :mrgreen:
xan4 - 8 Maj 2009, 09:08

Kamil, BUM :!:
Witchma - 8 Maj 2009, 09:09

Kamilu, za to, że się tak grzecznie witasz, nie będę Cię biła :) Ale Tygrys chce się (z) Tobą pobawić...
dalambert - 8 Maj 2009, 09:45

Kamil, BAM :!: :!: :!:
qbard - 8 Maj 2009, 09:53

Kamil no to pozwól, że Cię trzasnę i nadgryzę.
Kamil - 8 Maj 2009, 11:03

A mogę oddać? :mrgreen:

Chal-Chenet - 8 Maj 2009, 11:43

Kamil, rybą przez łeb.
Witaj.

Partner forum