To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

shenra - 1 Grudnia 2010, 14:19

Któż Cię tak uszczęśliwia. :mrgreen:
Nutzz - 1 Grudnia 2010, 14:27

Orzeszek? :mrgreen:
Witchma - 1 Grudnia 2010, 15:05

Dobrnęłam do końca wampirów. Co prawda jeszcze muszę wszystko sprawdzić, ale jakoś przeżyję.
Ostatnie 30 stron było najtragiczniejsze. Przy okazji, myśląc o autorce i jej twórczości, odkryłam, że znam bardzo wiele brzydkich słów, o które bym się nie posądzała, nie mówiąc o tych wymyślanych na poczekaniu :D

Godzilla - 1 Grudnia 2010, 15:10

Witchma, gratulacje! Teraz chyba jakaś instrukcja obsługi wiertarek udarowych dla ukojenia nerwów. Ewentualnie popuszczenia wodzów wyobraźni, jak by można taką wykorzystać.
shenra - 1 Grudnia 2010, 15:12

Witchma, czy to te od Yeti?
Witchma - 1 Grudnia 2010, 15:15

Godzilla, łomatko, nie czytaj mi przez ramię! Skąd wiedziałaś, że wiertnice przyszły? :D

shenra, te same...

shenra - 1 Grudnia 2010, 15:17

Witchma, w takim razie podwójnie gratuluję. A słowotwórstwo jest fajne :wink:
Lowenna - 1 Grudnia 2010, 15:33

Suszone owoce :D
Martva - 1 Grudnia 2010, 16:00

Przeczytałam owce, źle ze mną ;P:
shenra - 1 Grudnia 2010, 16:05

Martva, to już drugi raz dzisiaj :mrgreen: Może to znak?
ketyow - 1 Grudnia 2010, 16:36

Aparacik działa jak należy, wygląda że wszystko będzie ok. Niech tylko jeszcze karta pamięci przyjdzie.
Matrim - 1 Grudnia 2010, 18:30

Telewizor się nadpsuł - dwa dni przed wygaśnięciem gwarancji :)

W ogóle ostatnio mi się za dużo różnych rzeczy psuje, ale to akurat mnie nie cieszy.

Kai - 1 Grudnia 2010, 21:41

Bilety na Australian Pink Floyd - dostaliśmy praktycznie najlepsze miejsca tylko dlatego, że były pojedyncze - w końcu chyba nie muszę niańczyć 17,5-latka?
I kapitalne zakupy - wojskowe buty, kurtka, plecak, polar i świetna koszula. A jutro idę sama sobie takie same buty kupić, tylko ciut mniejsze :D

Kasiek - 2 Grudnia 2010, 09:18

To, że dziś ostatni dzień do pracy, piątek i sobota wolna i siostra przyjeżdża :)
ketyow - 2 Grudnia 2010, 14:47

W sumie to pogoda mnie cieszy. Nie jest już tak zimno jak ostatnio, że rąk nie szło wyjąć z kieszeni. Nie ma tego cholernego deszczu ani chlapy, a że wieje i że śnieg to wcale niekoniecznie tak źle. Zdecydowanie lepiej niż jesień.
baranek - 2 Grudnia 2010, 14:56

byłem u lekarza. mam mniej cosiów niż w zeszłym roku. tych złych cosiów. w zeszłym roku było sześćset parę, w tym roku niecałe pięćset. a leczenie trzeba podejmować dopiero powyżej dwóch tysięcy. więc na razie tylko obserwacja. i kontrola za pół roku. i to mnie cieszy.
Lowenna - 2 Grudnia 2010, 15:31

Lowenna : serwisanci od ksero
2 : 0
:twisted:

ketyow - 2 Grudnia 2010, 16:01

Yes yes yes! Znalazłem wreszcie ten kawałek, który leciał w tle trailera do Avatara 2 Hungry Beast
Ten fragment zaczyna się od 1:06 jak coś :)

http://w194.wrzuta.pl/aud...lar_flare_pt._2

:mrgreen:

BTW. W Gdyni pizzeria Da Grasso robi PIZZĘ, a nie odpierdziela chałę. Może u nas w Olsztynie to dlatego, że mieli tak dużo klientów, ale strasznie się zepsuła u nich pizza i robią byle jaką. Tu w Gdyni byłem jedynym klientem w lokalu i naprawdę wyszła świetna :bravo

ketyow - 2 Grudnia 2010, 18:03

Jednak jadę jutro do Olsztyna :mrgreen: Paaaartyyyy timeee! :bravo
ketyow - 3 Grudnia 2010, 12:59

Rozwaliłem koło z drutów na kawałki :mrgreen: Trafił się ten cholerny przykład z książki, nad którym spędziłem w domu z 8 godzin, mogłem podać wyniki bez liczenia :mrgreen: Full punktów nie będzie, bo zamieszałem w obliczeniach i nie chciało wyjść to co powinno (dobrze, że wiedziałem co powinno wyjść), a jak już doszedłem co było nie tak i zacząłem wychodzić na prostą to zabrakło czasu na rozpisanie wyników. Ale pozostałe metody zrobiłem w 100%, więc może być piąteczka :mrgreen:
ilcattivo13 - 3 Grudnia 2010, 14:21

kujon :mrgreen:
ketyow - 3 Grudnia 2010, 14:36

A tam zaraz kujon :mrgreen: Przypuszczam, że nikt nie zrobił tak mało zadań w domu jak ja, a że to ja akurat robiłem te właściwe... :mrgreen:
ilcattivo13 - 3 Grudnia 2010, 14:38

dziobak :roll:
Kasiek - 3 Grudnia 2010, 16:29

Wizyta u fryzjera. Wreszcie mam rudość idealną, a kobieta ułożyła mi włosy tak, że kumpela stwierdziła, że wyglądam lepiej od niej (czegoś takiego bym się od niej nie spodziewała). Jest dobrze :)
Witchma - 3 Grudnia 2010, 18:58

Odesłałam ostatnią część koszmarka. Przeczytałam tego 111 stron dzisiaj i nie trafiłam żywcem do nieba. Dziwne...
Kasiek - 3 Grudnia 2010, 19:20

Może będzie jeszcze jeden tom? :P I wtedy Cię zabiorą? :wink: Gratulacje.
Witchma - 3 Grudnia 2010, 19:44

Kasiek, co ja Ci zrobiłam, że mi tak źle życzysz? :D
Kasiek - 3 Grudnia 2010, 20:04

Ja tylko podaję jedną z możliwych wersji odpowiedzi na pytanie, czemu jeszcze nie jesteś w niebie. Bo może zechcą tak po hurtowych katuszach Cię wziąć. Choć mam nadzieję, że nie będą Cię więcej eksploatować w ten sposób...

ediit: dostałam info, ze daaawno niewidziany kumpel wraca z Francji, razem z plecakiem sera brie dla mnie ;) W piątek w Warszawie zapowiada się boski dzień z Arkiem, obejmujący pizzę, kino, degustację pigwówki jego roboty z serem brie :D Zapomniałam jeszcze o gorącej czekoladzie :P Bardzo lubię takie wiadomości :)

shenra - 4 Grudnia 2010, 09:12

Za godzinę Młoda ma przedstawienie w szkole i kiermasz świąteczny. Cieszy się jak dzik, bo gra siostrę Kopciuszka(stwierdziła, że Kopciuszek była frajerką :mrgreen: )
Witchma - 4 Grudnia 2010, 12:43

"Kroki w nieznane" przyszły :mrgreen:

Partner forum