Planeta małp - Co nas cieszy
Fidel-F2 - 12 Listopada 2010, 23:23
joe_cool, rozwiń proszę, bo ja używam mikrofalówki jako maszyny do popcornu i kupowanie kolejnego grata w celu dublowania tej samej 'usługi' nijak nie daje mi się uzasadnić
joe_cool - 13 Listopada 2010, 11:18
Fidel-F2, sęk w tym, że nie mam mikrofalówki ani też nie mam potrzeby posiadania mikrofalówki do niczego innego jak do robienia popcornu. W związku z tym wydało mi się rozsądnym zakupienie maszynki, która jest tańsza i mniejsza niż mikrofala. I nie muszę kupować tego specjalnego popcornu, tylko taki najzwyklejszy na wagę.
Sauron - 13 Listopada 2010, 12:26
smacznego jak już będziesz robić ten popcorn.
SithLady - 13 Listopada 2010, 13:48
Nowy stanik - tym razem czarna Ariza 34FF i to zakupiona z rabatem
Kai - 13 Listopada 2010, 15:03
Kolejny kilogram w dół, świetna bluzka z Big Stara, która nie dość, że ma "komin" to jeszcze metka przymocowana była ślicznym czarno emaliowanym łańcuszkiem, który mam właśnie a szyi i oganiam się przed oczami Kota ze Shreka w wykonaniu Młodego.
Godzilla - 13 Listopada 2010, 20:48
http://www.bajki-grajki.pl/?go=produkt&id=585
To mnie cieszy, bo bardzo długo na to czekałam. Wreszcie wydali. Muszę upolować.
ketyow - 13 Listopada 2010, 21:15
Pyszny obiadek! I miła wizyta
baranek - 14 Listopada 2010, 19:24
Stado w komplecie. Słaba troszkę jeszcze jest, ale zadowolona, że w domu.
Witchma - 14 Listopada 2010, 19:28
baranek, pozdrów Magdalenkę
Kai - 14 Listopada 2010, 19:36
baranek, świetne wieści, za to teraz macie Magdalenkę troszkę w domu, póki nie wydobrzeje i znowu nie zacznie pracować
merula - 14 Listopada 2010, 20:16
wycieczka na Falcon i banda wariatów a którą spędziłam kilka ostatnich dni. I zdumiewająco dobre rezultaty naszych drużyn w konkursach filmowych
mBiko - 14 Listopada 2010, 21:54
Rodzinny spacer, na dowód kilka zdjęć:
Agi - 14 Listopada 2010, 22:39
Fajne masz dziewczyny mBiko.
My też byliśmy na spacerze, piękny dzień dziś, jak w połowie września, a nie listopada.
mBiko - 14 Listopada 2010, 22:51
Dziękuję Agi.
Dodatkowo cieszy mnie fakt, że mogłem poświęcić chwilę również zdjęciom innego rodzaju niż powyższe. O, takim;
ketyow - 15 Listopada 2010, 00:07
Nie mieszkam w akademiku Szybka akcja i nie ma mnie. Najdłużej w całej przeprowadzce zajęło chyba odpalenie neta w nowym miejscu, bo nie wiedzieć czemu nie zaskakiwał na żadnym kompie. To już niestety nie łącze 100 Mb, ogrzewanie gazowe, szalejące temperatury wody w czasie prysznica i ogólnie potrzeba oszczędzania, ale wreszcie własny kąt. Nie sądzę, żeby z dziewczynami jakieś swady wynikły, raczej powinno być wszystko ok A szczególnie przyrównując to do poziomu srakademika.
Agi - 15 Listopada 2010, 08:10
Moi Rodzice świętują dziś 65 rocznicę ślubu.
Lynx - 15 Listopada 2010, 12:10
Agi, gratulacje dla Rodziców i jestem pełna podziwu. To musi być miłość
Cieszą mnie niespodziewane dodatkowe pieniążki, nieduże, ale zawsze I, że dzięki temu mogę trochę komuś pomóc.
Godzilla - 15 Listopada 2010, 12:12
Agi, uściski dla rodziców. Coś wspaniałego!
Lynx, cieszę się!
mBiko, fajne dziewczyny i piękne zdjęcia!
mBiko - 15 Listopada 2010, 19:22
Agi, bardzo zacny powód do radości.
Godzilla, dziękujemy.
hrabek - 16 Listopada 2010, 11:35
| Fidel-F2 napisał/a | | joe_cool, rozwiń proszę, bo ja używam mikrofalówki jako maszyny do popcornu i kupowanie kolejnego grata w celu dublowania tej samej 'usługi' nijak nie daje mi się uzasadnić |
Popcorn do mikrofali musi być specjalny, a jest on z reguły dość drogi w porównaniu ze zwykłymi ziarnami. Paczkę masz za 1,50-3zł, a kilo ziaren, które ci starczą na miesiąc, nawet gdybyś codziennie się opychał na maksa, jakieś 8 zł.
dalambert - 16 Listopada 2010, 11:43
hrabek, my tam popcorn na zwykłej duzej patelni robimy i tyz jest piknie
Godzilla - 16 Listopada 2010, 12:43
Sama sobie sprawdziłam na stronie Urzędu Patentowego, czy nikt mi z nazwą na odcisk nie włazi. I nie! Są tacy, co sprzedają majtki, i jeszcze jedni, co sprzedają lizol. A niech sobie sprzedają. Ale co ja się nagmerałam zanim doszłam jak to sprawdzić! Szkoda że nie dali instrukcji, jak dziecinnie prosto się to robi.
ketyow - 16 Listopada 2010, 14:16
Godzilla, a tak z ciekawości - jak?
Godzilla - 16 Listopada 2010, 16:37
Mają wyszukiwarkę na stronie. Wybierasz, w której bazie chcesz szukać, a potem wrzucasz w okienko poszukiwaną nazwę i wyskakują Ci firmy, które mają te elementy. Klikasz na firmę i pojawia się informacja o jej zgłoszeniu, przede wszystkim interesowało mnie na jakie dziedziny zarezerwowany jest taki znak. Jeżeli mam sprzedawać mydło, nie będę się przejmować, że ktoś coś tam sobie zastrzegł dla produkcji lokomotyw.
Kasiek - 16 Listopada 2010, 17:07
A ja się cieszę, bo odkryłam, że po trzech dniach wolnego w weekend i dwóchg dniach w pracy, jutro znów mam wolne Jakoś wcześniej to przeoczyłam Miło znaleźć taką niespodziankę w środku tygodnia.
Kai - 16 Listopada 2010, 20:15
Przyszły Bajki-grajki z furą baloników i zakładek Faaajnie!
Godzilla - 16 Listopada 2010, 20:30
Kai, świetnie! To mi przypomina, że powinnam dorwać gdzieś na mieście Bajki Pana Słonia, bo to bieżący numer, a na tę bajeczkę czekałam.
Kai - 16 Listopada 2010, 21:30
A EPK zamawia drugi rzut...
Śliczne są!
Ja jestem Kot kotando, mruczando-murmurando
Godzilla - 16 Listopada 2010, 21:31
EPK?
To ile sztuk przyszło? Pewnie zamówienie dla kilku osób?
ketyow - 16 Listopada 2010, 23:59
Wygląda na to, że wreszcie dobrze mi się będzie mieszkało. Ciężko określać po 3 dniach, ale jest dobrze
|
|
|