To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

Easy - 28 Grudnia 2009, 18:51

Patrzę jak przesłuchują Wassermana i oczom nie wierzę. Przecież to, co tam się dzieje to jawne dziadostwo! Takiej ściemy to dawno nie było, jest afera partii, która rządzi, a partia ta w sposób - przyznaję - umiejętny robi winnym opozycję!

Jak tak dalej pójdzie to faktycznie Chlebowski jeszcze będzie mógł wrócić do sejmu w błysku fleszów i chwale zwycięzcy.

dalambert - 28 Grudnia 2009, 22:08

Easy napisał/a
ak tak dalej pójdzie to faktycznie Chlebowski jeszcze będzie mógł wrócić do sejmu w błysku fleszów i chwale zwycięzcy.

Przecież już wrócił - nie widzialeś z jakim entuzjazmem kolesie z PO witali go na sli posiedzeń sejmu, te uśmiechy, te poklepywania po plecach szerokich, te uściski .. już było :mrgreen:
Kruk Siwy napisał/a
Dalciu! gdzieżeś ty?!

jakże wspaniały obliz z obliżem zaprezentował tu RAZ , a co tu można powiedzieć , można sie tylko oblizać ;P:

Kruk Siwy - 28 Grudnia 2009, 22:11

I nie obudził w Tobie Lwa Obrońcy Kościoła Jednego i Nieomylnego? A już myślałem że pięknego szczura puszczam...
dalambert - 28 Grudnia 2009, 22:15

Kruk Siwy, a co paru biskupcow ma do tego, każdy własne grzechy nosi, a przywarą ludzka jest bliźnim w majtki i papiery z lubością zaglądać, a *beep* pod własną pierzyną nie wyczuwać ;P:
Kruk Siwy - 28 Grudnia 2009, 22:16

To myślisz że ałtor pod swoją nie wyczuł?
dalambert - 28 Grudnia 2009, 23:01

Kruk Siwy napisał/a
To myślisz że ałtor pod swoją nie wyczuł?

Ja mu pod pierzynę nie zaglądam, ale tyndyncja jest ogólna, tu sie grzechów nie odpuszcza jeno z lubością cudzymi przewinami faktycznymi i domniemanymi radośnie wywija, coż taki kulowy trynd :twisted:

mad - 29 Grudnia 2009, 03:19

Easy napisał/a
Patrzę jak przesłuchują Wassermana i oczom nie wierzę. Przecież to, co tam się dzieje to jawne dziadostwo! Takiej ściemy to dawno nie było, jest afera partii, która rządzi, a partia ta w sposób - przyznaję - umiejętny robi winnym opozycję!

Jak tak dalej pójdzie to faktycznie Chlebowski jeszcze będzie mógł wrócić do sejmu w błysku fleszów i chwale zwycięzcy.

Nic dodać, nic ująć. Oglądałem dobrą godzinę i w końcu stało się to śmieszne. Tzn. dowcipne w złym guście.

Piech - 29 Grudnia 2009, 09:01

Easy napisał/a
a partia ta w sposób - przyznaję - umiejętny robi winnym opozycję!

Wielka mi umiejętność: wyeliminować opozycję większością głosów, aby móc robić co się chce, mając na to przyzwolenie tzw. opinii publicznej.

Easy - 29 Grudnia 2009, 11:30

Piech napisał/a
Easy napisał/a
a partia ta w sposób - przyznaję - umiejętny robi winnym opozycję!

Wielka mi umiejętność: wyeliminować opozycję większością głosów, aby móc robić co się chce, mając na to przyzwolenie tzw. opinii publicznej.

No właśnie, przyzwolenie. Bo co innego wykorzystywać większość głosów, a co innego motać tak, że za miesiąc dwa większość opinii publicznej będzie święcie przekonana, że to PiS jest wszystkiemu winne.

Piech - 29 Grudnia 2009, 11:32

Easy napisał/a
motać tak, że za miesiąc dwa większość opinii publicznej będzie święcie przekonana, że to PiS jest wszystkiemu winne.

Już jest przekonana. Święcie. W jedną albo w drugą stronę. I mniejsza o to jak było naprawdę, bo liczą się przekonania wynikające z... eee... z przekonania. Poczytaj choćby to, co tu się za chwilę będzie działo.

dzejes - 29 Grudnia 2009, 12:24

A wam nie szkoda życia na oglądanie tak żenujących przedstawień, jak ta komisja "śledcza"? Ja po godzinie oglądania czegoś takiego miałbym chyba ochotę uzbroić się w domowej roboty bombę z Domestosa i wysadzić pod sejmem w ramach protestu za zmarnowanie godziny życia.
dalambert - 29 Grudnia 2009, 12:30

dzejes, takiej kompromitacji POstepowej siły narodu jak aroganckie wygłupy POpaprańcow w tej komisji to dawno nie widziałem.
Nie szkoda było czasu :twisted:

dzejes - 29 Grudnia 2009, 12:44

Na umacnianie wiary w przewodnią siłę narodu (chwilowo na zesłaniu) czasu nigdy za wiele?

Serio serio taką ci to frajdę sprawia? Akurat sprawa hazardu to przykład bezprecedensowego porozumienia ponad podziałami. Każdy kolor i każde ugrupowanie jest w tym umoczone, a że akurat wybiło teraz? Super, może przynajmniej trochę syfu zostanie uprzątnięte.

dalambert - 29 Grudnia 2009, 12:57

dzejes, otóż nie wszyscy sa tu umoczeni, mówisz to co platformersom się marzy, ze swoim gownem zdolają innych obrzucić.
O to właśnie biega w tej łotrowskiej rozgrywce, a jak byś nie zauważył to pan Sobiesiak już dostał to co chciał! Jednorękich bandytów / fakt było tego za dużo/ ustawa "antyhazardowa" Tuska przeniosła do kasyn gdzie Pan S. włada / w części, w częsci oczywiście/ :mrgreen:

dzejes - 29 Grudnia 2009, 14:08

Tak, tak. Skoro to czyni cię szczęsliwym.
mad - 29 Grudnia 2009, 16:50

dzejes napisał/a
A wam nie szkoda życia na oglądanie tak żenujących przedstawień, jak ta komisja śledcza? Ja po godzinie oglądania czegoś takiego miałbym chyba ochotę uzbroić się w domowej roboty bombę z Domestosa i wysadzić pod sejmem w ramach protestu za zmarnowanie godziny życia.

Właśnie na godzinę wystarczyło mi cierpliwości, spokoju. Potem wzrost tendencji anarchistycznych murowany.

Easy - 29 Grudnia 2009, 16:58

Ale przecież właśnie o to chodzi. Ma wam być szkoda czasu na oglądanie tego żałosnego widowiska. Tak, po co marnować cenny czas, media później same podadzą wam wnioski na tacy, z potrzebą delegalizacji PiS na samej górze.

I później są takie cyrki, jak to, co zrobił niejaki poseł Urbaniuk z PO. Publicznie zarzucił kłamstwo Wassermanowi, zaraz dodając, że nie może tego udowodnić, bo to wynika z tajnych dokumentów, no i co on teraz biedny może zrobić?

Dziadostwo.

dzejes - 29 Grudnia 2009, 21:13

Easy napisał/a
Ale przecież właśnie o to chodzi. Ma wam być szkoda czasu na oglądanie tego żałosnego widowiska. Tak, po co marnować cenny czas, media później same podadzą wam wnioski na tacy, z potrzebą delegalizacji PiS na samej górze.

Wiesz co? Weź antykonspiran. Ty w ogóle przeczytałeś to, co napisałem?

dalambert - 31 Grudnia 2009, 11:03

O ROKU ów !!!!
Roku cudów i kuglarstwa - Był Inwestor z Kataru i NIMA inwestora,
były stocznie NIMA stoczni
Byli Rychu, Zbychu, Zdzichu NIMA ich, za to winien jest Wasserman z Kępą.
Cuda sie dzieją, a rurę w Bałtyk już wtykają, a ekologi w d... to mają, bo Bałtyk nie Rospuda NIMA się do czego przykuć
Podobnych sukcesów i cudów w NOWYM NADCHODZĄCYM ROKU 2010 życzy Wan szczerze oddany :twisted: :twisted: :twisted:

Kruk Siwy - 31 Grudnia 2009, 11:11

Dobrego lekarza, bo udar mózgu u fanatyka się zdarza.
Dobrej wódeczki być nie tropił ciągle czarnej teczki.
Dobrego jedzonka byś miał siłę tropić gdzie tuskowa desantuje stonka.
Dobrego całego roku i... o rany by od ciągłego się nadymania nie pękły ci galoty w kroku.

Wszystkim Pismenom by działali jak działają dotąd. Naród dzięki temu ma ich o! potąd.

Wybaczcie rymy nieudolne. Czasami wezmę i coś z rana...

dalambert - 31 Grudnia 2009, 11:15

Kruk Siwy, żeby Cie w Katarze wydali ;P:
Kruk Siwy - 31 Grudnia 2009, 11:18

Hehehe.
Nie po to robię w specsłużbach żeby mnie w Katarze wydawali.

NURS - 31 Grudnia 2009, 11:21

a tobie dalambercie 38 milionów ujawnionych konfidentów. Może wtedy szaleństwo się skończy :-)
dalambert - 31 Grudnia 2009, 11:56

NURS, konfidentów było na prawdę 36 milionów, na szczęście walczyły z nimi tak prawe i szlachetne postacie jak Wałęsa i Michnik i wygrały :mrgreen:
Dużych Lwów i przystojnych Żyraf w Nowym Roku :D

NURS - 31 Grudnia 2009, 12:01

nie da rady przedzielic Polski taka krechą, może być nią bieg rzeki - i na wschód przenieśc ludzi pragnących rozliczania przeszłości (żeby mieli blizej do Rydzyka i ruskich na wypadek wojny i nie przechodzili przez ten drugi kawałek, a na zachód ci, którzy chca budowac swoja przyszłość lejąc na michników, kaczyńskich i całą resztę? Warszawę można podzielić na trzy strefy, wschodnia, zachodnią i rządową.
Kruk Siwy - 31 Grudnia 2009, 12:02

Pragę proszę z tego wykluczyć. Dalamberta też wykluczyć. Z Pragi.
Fidel-F2 - 31 Grudnia 2009, 12:09

Praga - teryturium autonomiczne. Od PiSu. :mrgreen:
dalambert - 31 Grudnia 2009, 12:11

Kruk Siwy napisał/a
Dalamberta też wykluczyć. Z Pragi.

dziekuję Szanownemu koledze, jak na razie to ja żyję na Grochowie, a Ty czortu na kuliczkach :mrgreen:
A co do wykluczeń to widzę , ze dupmokracja platformerska zaczyna szaleć, zupelnie jak w hazardzianej komisji ;P:

Fidel-F2 - 31 Grudnia 2009, 12:14

dalambert, wszystko co dokopie PiSowi, choćby nielegalne, niemoralne i niesmaczne było jest dobre.
dalambert - 31 Grudnia 2009, 12:32

Fidel-F2 napisał/a
wszystko co dokopie PiSowi, choćby nielegalne, niemoralne i niesmaczne było jest dobre.

Gratuluję uczciwości , moralności i przyzwoitości ;P:

Partner forum