Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...
gorat - 14 Kwietnia 2006, 10:25
Mnie to się nigdy nie pozbędziecie :f
Wpadam na chwilkę (helo), parę uwag naklepię i wracam do pakowania się.
NURS - 14 Kwietnia 2006, 10:31
Witajcie, odwiedzili mnie Orbit z Emilią, miło było, i czas wracać do życia... forumowego. nowy numer już jest mam nadzieję wszędzie.
Pako - 14 Kwietnia 2006, 10:33
Cześć wam!
NURS, a co Ty tak wcześnie wstałeś ?
gorat - 14 Kwietnia 2006, 10:36
NURSie, tak to powiedziałeś, że odniosłem wrażenie, że Orbit z Emilią mają wiele wspólnego
NURS - 14 Kwietnia 2006, 10:44
Emilia to żona Orbita, gdybyś chciał wiedzieć.
Pako - 14 Kwietnia 2006, 10:46
Ale nie ta Emilia, która jest u nas na forum?
Hauer - 14 Kwietnia 2006, 10:54
Dzień dobry bardzo
Pako - 14 Kwietnia 2006, 11:04
Guten morning w this schön dzień.
fonsztyk - 14 Kwietnia 2006, 11:20
Dzień dobry. Dziś trochę bumeluje sobie - taka ładna pogoda
Ziuta - 14 Kwietnia 2006, 11:39
Witam wszystkich w ten wietrzny i deszczowy Wielki Piatek
Godzilla - 14 Kwietnia 2006, 11:43
Witajcie!
mawete - 14 Kwietnia 2006, 12:02
Znikam do teściowej ... "WAR IS ON..." 3majcie się ciepło... i do zobaczenia po świętach
Iscariote - 14 Kwietnia 2006, 12:49
Cześć wszystkim tu zgromadzonym.
Iscariot i jego nowa zabawka: Kostka Rubika witają wszystkich serdecznie
(za cholerę tego nie mogę ułożyć)
Piech - 14 Kwietnia 2006, 13:48
Wypisałem sobie urlop na dzisiaj, ale okazało się, że i tak muszę przyjść do pracy. Nic to. Święta spędzimy u szwagrów w Gdyni, a to jest dobrych pięć godzin jazdy, więc zaraz wychodzę.
Życzę Wam pogodnych Świąt Wielkanocnych, miłego przy tej okazji odpoczynku od codzienności, a na co dzień wszelkich potrzebnych łask Bożych.
NURS - 14 Kwietnia 2006, 14:22
Właśnie, wesołych Świąt wszystkim, którzy wybywają i tym, którzy zostają. forum zawsze będzie dla was otwarte.
Pako - 14 Kwietnia 2006, 15:04
A co wy już tak z tymi życzeniami Jak ktoś wybywa, to ja rozumiem. ale jajo to razem potem zjemy
agrafek - 14 Kwietnia 2006, 15:18
Ja jestem ten, co wybywa do wtorku.
Niech Wam dobrze będzie w te święta!
Pako - 14 Kwietnia 2006, 15:27
Najlepszego wam, smaczej wody, mokrych jajek czy jak kto woli
.:CyberCat:. - 14 Kwietnia 2006, 15:43
O matko jak mnie dawno nie było Ale i tak mimo wszystko:
Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego Alleluja
Pako - 14 Kwietnia 2006, 20:04
Dziękuję pięknie za życzonka Sam złożę w poranek wielkanocny
A na dziś podziękował już wam za miłe towarzystwo w ciagu dnia Do zobaczenia jutro!
Lu - 14 Kwietnia 2006, 21:15
NURS
Cytat | Witajcie, odwiedzili mnie Orbit z Emilią, miło było, i czas wracać do życia... forumowego. nowy numer już jest mam nadzieję wszędzie. |
Cieszę sie że przeżyłeś Pamiętaj zeby teraz pić dużo wody.
Pako: nie sądzę zeby żona Orbita miała coś wspólnego z naszą forumową Emilią... no, moze poza kolorem włosów
Żegnam wszystkich którzy wyjeżdzają i pozdrawiam tych, którzy zostają. Ja już definitywnie mam wolne i zatroszczyłam sie o świąteczną atmosfere w domu - wstawiłam ogromny bukiet żonkili do wazonu i od razu się jakoś tak czysciej zrobiło, więc można powiedzieć że sprzątanie mam załatwione... trzeba szukać niekonwencjonalnych rozwiązań starych problemów
Rodion - 14 Kwietnia 2006, 21:59
Na dziś wystarczy.
Jutro stukne sie z Wami jajeczkiem.
A na razie dobranoc.
elam - 14 Kwietnia 2006, 22:08
hej, to ja, wasz gremlinek! wrocilam!
akurat na czas, aby zyczyc wszystkim smacznych swiatecznych przysmakow, slonca i duzo wody w smingus-dyngus, no i czego tam jeszcze...
ilosc nieprzeczytanych postow przekroczyla dozwolona liczbe.. co to znaczy?? no dobra, skoro przekroczylam jakis limit, nie bede ich czytac.. moze ktos pokrotce mi stresci??
hmm, widze, ze nie teskniliscie za mna specjalnie..
Robert MW - 14 Kwietnia 2006, 22:34
Witam wszystkich, ja tylko na chwilę, żeby złożyć życzenia. Wesołych Świąt, smacznego jajka, mokrego dyngusa, leżenia do góry brzuchem i opychania się po dziurki w nosie.
I dobrej nocy
Ziuta - 14 Kwietnia 2006, 22:35
Ależ skąd, tęskniliśmy i to jak!
Ja ze swojej strony tez składam wszystkim życzena; zdrowia, szczecia, radości, pieniażków, spełnienia marzeń i odpoczynku podczas zbliżających sie Świąt Wielkiejnocy.
Yeri - 14 Kwietnia 2006, 23:19
Czołgiem!
Miłej nocki wszystkim,a jeżeli macie zamiar spać to kolorowych snów.
Hauer-wczoraj zniknąłem nagle bo miałem autobus.Dziś też zaraz znikam.Dojadę jutro do Krosna,ale trocę póżniej niż planowałem.
Lu-Mycie naczyń co dwa tygodnie?!!Nie mieszkam w szpitalu,żeby sterylne warunki utrzymywać!!!
Hauer - 14 Kwietnia 2006, 23:47
Dobrywieczór
Wszystkim forumowiczom zyczę radosnych świąt zmartwychwastania Pańskiego.
Dobranoc.
NURS - 15 Kwietnia 2006, 02:11
Fajna koincydencja niedawno zaistniała. Na dwójce leciał jakiś horror, albo fantastyka, za oknem nagle błysneło, burza się zaczęła, taka normalna z pierunami. Błysk, huk, a pan w telewizorze pyta - co to za hałasy? na to pani odpowiada - to tylko burza
A mówią, że nie ma interaktywnej telewizji.
Dobrej nocy.
NURS - 15 Kwietnia 2006, 15:15
Witam wszystkich w świątecznym klimacie. mielismy pada strony, ale już wszystko działa. Jak widać.
Ziuta - 15 Kwietnia 2006, 15:17
Dzien dobry. Długo się tą naprawą nie nacieszę, bo jadę do święcenia, a potem do dziadków w odwiedziny.
|
|
|