To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

gorat - 14 Kwietnia 2006, 10:25

Mnie to się nigdy nie pozbędziecie :f
Wpadam na chwilkę (helo), parę uwag naklepię i wracam do pakowania się.

NURS - 14 Kwietnia 2006, 10:31

Witajcie, odwiedzili mnie Orbit z Emilią, miło było, i czas wracać do życia... forumowego. nowy numer już jest mam nadzieję wszędzie.
Pako - 14 Kwietnia 2006, 10:33

Cześć wam!
NURS, a co Ty tak wcześnie wstałeś :twisted: ?

gorat - 14 Kwietnia 2006, 10:36

NURSie, tak to powiedziałeś, że odniosłem wrażenie, że Orbit z Emilią mają wiele wspólnego :P ;)
NURS - 14 Kwietnia 2006, 10:44

Emilia to żona Orbita, gdybyś chciał wiedzieć.
Pako - 14 Kwietnia 2006, 10:46

Ale nie ta Emilia, która jest u nas na forum?
Hauer - 14 Kwietnia 2006, 10:54

Dzień dobry bardzo :)
Pako - 14 Kwietnia 2006, 11:04

Guten morning w this schön dzień.
fonsztyk - 14 Kwietnia 2006, 11:20

Dzień dobry. Dziś trochę bumeluje sobie - taka ładna pogoda :)
Ziuta - 14 Kwietnia 2006, 11:39

Witam wszystkich w ten wietrzny i deszczowy Wielki Piatek
Godzilla - 14 Kwietnia 2006, 11:43

Witajcie!
mawete - 14 Kwietnia 2006, 12:02

Znikam do teściowej ... "WAR IS ON..." 3majcie się ciepło... i do zobaczenia po świętach :D
Iscariote - 14 Kwietnia 2006, 12:49

Cześć wszystkim tu zgromadzonym.
Iscariot i jego nowa zabawka: Kostka Rubika witają wszystkich serdecznie
(za cholerę tego nie mogę ułożyć)

Piech - 14 Kwietnia 2006, 13:48

Wypisałem sobie urlop na dzisiaj, ale okazało się, że i tak muszę przyjść do pracy. Nic to. Święta spędzimy u szwagrów w Gdyni, a to jest dobrych pięć godzin jazdy, więc zaraz wychodzę.

Życzę Wam pogodnych Świąt Wielkanocnych, miłego przy tej okazji odpoczynku od codzienności, a na co dzień wszelkich potrzebnych łask Bożych.

NURS - 14 Kwietnia 2006, 14:22

Właśnie, wesołych Świąt wszystkim, którzy wybywają i tym, którzy zostają. forum zawsze będzie dla was otwarte.
Pako - 14 Kwietnia 2006, 15:04

A co wy już tak z tymi życzeniami ;) Jak ktoś wybywa, to ja rozumiem. ale jajo to razem potem zjemy :P
agrafek - 14 Kwietnia 2006, 15:18

Ja jestem ten, co wybywa do wtorku.
Niech Wam dobrze będzie w te święta!

Pako - 14 Kwietnia 2006, 15:27

Najlepszego wam, smaczej wody, mokrych jajek czy jak kto woli :)
.:CyberCat:. - 14 Kwietnia 2006, 15:43

O matko jak mnie dawno nie było :roll: Ale i tak mimo wszystko:

Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego Alleluja

Pako - 14 Kwietnia 2006, 20:04

Dziękuję pięknie za życzonka :) Sam złożę w poranek wielkanocny :)
A na dziś podziękował już wam za miłe towarzystwo w ciagu dnia :) Do zobaczenia jutro!

Lu - 14 Kwietnia 2006, 21:15

NURS
Cytat
Witajcie, odwiedzili mnie Orbit z Emilią, miło było, i czas wracać do życia... forumowego. nowy numer już jest mam nadzieję wszędzie.

Cieszę sie że przeżyłeś 8) Pamiętaj zeby teraz pić dużo wody.

Pako: nie sądzę zeby żona Orbita miała coś wspólnego z naszą forumową Emilią... no, moze poza kolorem włosów ;)
Żegnam wszystkich którzy wyjeżdzają i pozdrawiam tych, którzy zostają. Ja już definitywnie mam wolne i zatroszczyłam sie o świąteczną atmosfere w domu - wstawiłam ogromny bukiet żonkili do wazonu i od razu się jakoś tak czysciej zrobiło, więc można powiedzieć że sprzątanie mam załatwione... trzeba szukać niekonwencjonalnych rozwiązań starych problemów 8)

Rodion - 14 Kwietnia 2006, 21:59

Na dziś wystarczy. :)
Jutro stukne sie z Wami jajeczkiem. :D
A na razie dobranoc.

elam - 14 Kwietnia 2006, 22:08

hej, to ja, wasz gremlinek! wrocilam!
akurat na czas, aby zyczyc wszystkim smacznych swiatecznych przysmakow, slonca i duzo wody w smingus-dyngus, no i czego tam jeszcze...

ilosc nieprzeczytanych postow przekroczyla dozwolona liczbe.. :) co to znaczy?? no dobra, skoro przekroczylam jakis limit, nie bede ich czytac.. :) moze ktos pokrotce mi stresci?? :)
hmm, widze, ze nie teskniliscie za mna specjalnie.. :twisted:

Robert MW - 14 Kwietnia 2006, 22:34

Witam wszystkich, ja tylko na chwilę, żeby złożyć życzenia. Wesołych Świąt, smacznego jajka, mokrego dyngusa, leżenia do góry brzuchem i opychania się po dziurki w nosie. :D
I dobrej nocy :)

Ziuta - 14 Kwietnia 2006, 22:35

Ależ skąd, tęskniliśmy i to jak! :)
Ja ze swojej strony tez składam wszystkim życzena; zdrowia, szczecia, radości, pieniażków, spełnienia marzeń i odpoczynku podczas zbliżających sie Świąt Wielkiejnocy.

Yeri - 14 Kwietnia 2006, 23:19

Czołgiem!
Miłej nocki wszystkim,a jeżeli macie zamiar spać to kolorowych snów.
Hauer-wczoraj zniknąłem nagle bo miałem autobus.Dziś też zaraz znikam.Dojadę jutro do Krosna,ale trocę póżniej niż planowałem.
Lu-Mycie naczyń co dwa tygodnie?!!Nie mieszkam w szpitalu,żeby sterylne warunki utrzymywać!!! :D

Hauer - 14 Kwietnia 2006, 23:47

Dobrywieczór

Wszystkim forumowiczom zyczę radosnych świąt zmartwychwastania Pańskiego.

Dobranoc.

NURS - 15 Kwietnia 2006, 02:11

Fajna koincydencja niedawno zaistniała. Na dwójce leciał jakiś horror, albo fantastyka, za oknem nagle błysneło, burza się zaczęła, taka normalna z pierunami. Błysk, huk, a pan w telewizorze pyta - co to za hałasy? na to pani odpowiada - to tylko burza
A mówią, że nie ma interaktywnej telewizji.
Dobrej nocy.

NURS - 15 Kwietnia 2006, 15:15

Witam wszystkich w świątecznym klimacie. mielismy pada strony, ale już wszystko działa. Jak widać.
Ziuta - 15 Kwietnia 2006, 15:17

Dzien dobry. Długo się tą naprawą nie nacieszę, bo jadę do święcenia, a potem do dziadków w odwiedziny.

Partner forum