Zadomowienie - powitania na forum - Leczą - ufff...
Chal-Chenet - 21 Stycznia 2011, 18:08
Fidel-F2 napisał/a | mnie nie proście |
Jedenastka - 21 Stycznia 2011, 18:22
Ty jesteś jedyny w swoim rodzaju
a
Titles are cheap.
Magnis - 21 Stycznia 2011, 18:31
Chal modemem - jestem za
Kai - 21 Stycznia 2011, 19:08
Ja też, zdecydowanie, Pyry górą!
ketyow - 21 Stycznia 2011, 20:27
Fidel, sądzisz że byś się nie spisał w tej funkcji?
Już widzę pod postami w linkowni:
było
Magnis napisał/a | Chal modemem - jestem za |
Routerem też!
Magnis - 21 Stycznia 2011, 20:44
ketyow napisał/a | Magnis napisał/a:
Chal modemem - jestem za
Routerem też! |
Routerem lepiej nie bo Tobie by odciął internet
To ja powiem, że chodziło mi o funkcje moderatora dla Chala
ketyow - 21 Stycznia 2011, 21:58
Ja tam bym dał dla Shenry (wiem wiem, ale Shenrze głupio brzmi) i patrzył co się będzie działo
Witchma - 21 Stycznia 2011, 22:00
ketyow, zamiast krawatów karne kołowrotki?
ketyow - 21 Stycznia 2011, 22:02
Może ankietę zróbmy?
Rafał - 22 Stycznia 2011, 00:41
Fidela na moda. Ale tego z początku wątku Sapkowskiego, wtedy jak się oburzał na kogoś za nazywanie Sapkowskiego Sapkiem, sam nie wierzyłem własnym oczom, zresztą sami sprawdźcie sobie
Fidel-F2 - 22 Stycznia 2011, 00:56
Rafał, kultura i szacunek musi być
Rafał - 22 Stycznia 2011, 01:08
aj aj ser
Jedenastka - 22 Stycznia 2011, 08:02
Witchma napisał/a | ketyow, zamiast krawatów karne kołowrotki? |
Różowe. W ostateczności fioletowe.
Jak ja lubię czas oczekiwania na nową władzę .
ilcattivo13 - 22 Stycznia 2011, 08:48
a może po prostu sklonujemy Agi?
Agi - 22 Stycznia 2011, 08:50
ilcattivo13, ja nie podlegam klonowaniu.
Niemniej, miło mi, że tak proponujesz.
ilcattivo13 - 22 Stycznia 2011, 08:51
siut
ketyow - 22 Stycznia 2011, 10:28
Nie możemy sklonować Agi, bo przestałaby być jedyna w swoim rodzaju. Za to wy to w odpowiednim wątku, chomików już tak naklonowaliście, że jak czeka nas zalew shenr, to moderatorów będzie potrzeba jeszcze ze trzydziestu
Witchma - 22 Stycznia 2011, 10:30
Należałoby sklonować Agi dwa razy i wówczas byłaby jedna w trzech osobach, czyli jak należy
Agi - 22 Stycznia 2011, 10:32
Dajcie spokój, bo w samouwielbienie popadnę.
Chal-Chenet - 22 Stycznia 2011, 10:33
Matka, córka i eee, duszyca święta?
ketyow - 22 Stycznia 2011, 10:33
Witchma, a to czasem nie byłoby podwędzenie ideologii KRK?
merula - 22 Stycznia 2011, 10:34
jeśli duch to spirit, to może "wódka święta"
Witchma - 22 Stycznia 2011, 10:35
Agi, a to jeszcze tego nie zrobiłaś?
ketyow napisał/a | a to czasem nie byłoby podwędzenie ideologii KRK? |
A to już problem KRK
Jedenastka - 22 Stycznia 2011, 10:54
ketyow napisał/a | jak czeka nas zalew shenr, to moderatorów będzie potrzeba jeszcze ze trzydziestu |
agrafek - 30 Marca 2011, 09:00
Ponieważ nosiwoda sam nie mógł się pożegnać, poprosił, bym pośredniczył w jego "do widzenia".
nosiwoda:
Cytat | Chciałem poinformować tych, którzy mnie tu mile przywitali, że moje milczenie od pierwszego, powitalnego posta nie było wynikiem mojego lenistwa czy braku kultury. Otóż gdy po pierwszym poście, napisanym w niedzielę rano, próbowałem zalogować się na forum w niedzielę wieczorem, uzyskałem komunikat „Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację”. Mówiąc wprost – dostałem bana. Nie został on opatrzony wyjaśnieniami, wyjaśnień nie było też w Pręgierzu.
Zgodnie z komunikatem próbowałem zatem skontaktować się z adminami w celu wyjaśnienia, czy to pomyłka, czy wręcz przeciwnie. Niestety, od niedzieli wieczór do tej pory (środa rano) na moje maile do dwóch adminów (do jednego mail + priv na innym forum, do drugiego – dwa maile na dwa podane tutaj i na stronie głównej SFFH adresy) nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Dopiero za pośrednictwem uczynnego moda otrzymałem informację, że sytuacja ta nie jest pomyłką, a celowym, choć nadal nie wyjaśnionym mi działaniem administracji.
W związku z tym, biorąc pod uwagę to, że moje konto nie zostało skasowane, nie mam ostrzeżeń, a ban nie został podany do Waszej wiadomości w stosownym temacie, mogliście mieć wrażenie, że po prostu nic nie piszę. Niestety, to nie tak.
Nie podważam prawa administracji do doboru użytkowników, zatem w tej sytuacji pozostaje mi tylko pożegnać użytkowników forum SFFH – uważam, że jestem to (i wyjaśnienie) winny zwłaszcza tym, którzy mnie powitali – i liczyć na spotkanie w bardziej sprzyjających warunkach. Do zobaczenia!
nosiwoda |
Fidel-F2 - 30 Marca 2011, 09:02
o w mordę
dalambert - 30 Marca 2011, 09:04
agrafek,
Można nieśmiało zapytac CO JEST grane
czyżby Przewodas ???
Marcin Robert - 30 Marca 2011, 09:07
dalambert napisał/a | czyżby Przewodas ??? |
Wprost przeciwnie, nosiwodę można nazwać Młotem na Przewodasa. Ale też jestem ciekaw co się stało.
agrafek - 30 Marca 2011, 09:08
Dalambert, nie mam pojęcia "co jest grane". Nosiwoda dostał cichego bana (jak rozumiem) i poprosił mnie o umożliwienie pożegnania się z użytkownikami forum, zwłaszcza, że w stosownym wątku został przywitany sympatycznie, więc nie chciał wyjść na milczka i gbura. Tu się moja rola zaczyna i kończy.
Nie sądzę, by Przewodas miał tak długą siekierkę
merula - 30 Marca 2011, 09:10
chyba chciałabym wiedzieć o co chodzi.
|
|
|