Planeta małp - Co nas cieszy
Rafał - 4 Listopada 2010, 13:46
Nauczyłem się w końcu korzystać z wrzuty.pl (prawdziwy tuman ze mnie). Jakoś tak wszystko komplikowało się z postępem oprogramowania i rozwojowo zatrzymałem się na DOSie i Nortonie Comanderze - wszystko było jasne, proste, pachnące i miłe w dotyku
Dopiero wpadłem na odkrywczą myśl, że skoro słucham, to się nagrywa, że jak się nagrywa to w cache, że trzeba tylko zmienić nazwę i można sobie zgrać na co się chce (MP3 w moim przypadku i do auta) i na dodatek wszystko full legal, bo nie rozpowszechniam przeca
Sauron - 4 Listopada 2010, 16:26
z fizyki 4, uff
Arya - 4 Listopada 2010, 17:26
Sauron, gratulacje
Sauron - 4 Listopada 2010, 17:32
dzięki.
Kai - 4 Listopada 2010, 19:38
Sauron, super
Cieszy mnie perspektywa weekendu BEZ imprez (nieprawda, jest Hard Rock Hyde Park i idę po południu, ale nie rano, zresztą kocham to), zakupów, pichcenia, marzę o właśnie takim leniwym, spokojnym weekendzie z rockiem.
Agi - 4 Listopada 2010, 19:41
Sauron,
Sauron - 4 Listopada 2010, 19:43
Kai, Agi, dzięki. Byłoby 5, gdyby nie jedno podchwytliwe pytanie, na które odpowiedziałam dobrze, ale skreśliłam
Godzilla - 5 Listopada 2010, 23:16
Przyszła kota, usadowiła mi się przed klawiaturą i głośno mruczy. Muszę wyczyniać łamańce, żeby pisać na kompie. No przecież człowiek jest po to, żeby podziwiał kota, a nie po to żeby stukać w jakieś takie płaskie niewiadomoco.
Witchma - 6 Listopada 2010, 08:13
Godzilla, mój kot poszedł o krok dalej. Aby mi całkowicie uniemożliwić korzystanie z kompa kładzie mi głowę na przedramieniu. I rusz takiego...
Kai - 6 Listopada 2010, 08:42
Moja po prostu układa się na moim fotelu do kompa i nie da się zdjąć. Raz usiadłam obok to mnie ugryzła, nie pytajcie, gdzie
Los mi dopomógł i jak zaczął mi się podobać Satio zamiast Aino, to raptem się okazało, że Aino w Plusie jest czasowo niedostępny, a więc nowoczesności witaj i Kai uczy się posługiwać dotykowcem
Z drugiej strony przy tej okazji wiele się wyjaśniło, zazdrość ma jednak potężną moc rewidowania wszelkich znajomości
robert70r. - 6 Listopada 2010, 10:46
Kai, Cwany ten twój kotek. Wie gdzie się dobrze i wygodnie siedzi - na fotelu do kompa.
Ja tez myślę coraz bardziej gorączkowo o nowym fonie bo moja stara Nokia już wykazuje oznaki zombizmu.
Cieszy mnie dzisiejsza wizyta dawno nie widzianego wujka - pogadamy se.
Kai - 6 Listopada 2010, 11:20
Bob1970r, SE W800i miałam przez 5 lat i nie mogłam się z nim rozstać. Stąd była moja opinia "telefonicznej konserwy", o której piszę w innym wątku. A to był naprawdę świetny telefon. Zresztą teraz dalej służy, choć już komu innemu
W telefonie ważny jest dla mnie czas trzymania baterii, latarka, a dopiero dalej aparat i odtwarzacz. Z gadżetów marzę o czytniku e-booków i chyba sobie go sprawię pod choinkę.
robert70r. - 6 Listopada 2010, 11:24
Mnie głównie zależy na bateriach, dzwonieniu, i dobrym aparacie - w takiej kolejności. Gadżety są fajne i jako takie mi nie przeszkadzają. A ten czytnik e-booków - to jest to!
Kai - 6 Listopada 2010, 11:29
Nie wiem, jaki jest Satio, ale w W800i aparat był lepszy niż w jakimkolwiek innym, jakie miałam. Często słucham muzyki, więc lubię, kiedy odtwarzacz też ma choć korektor do ustawień ręcznych, innych bajerów mieć nie musi.
| Bob1970r napisał/a | A ten czytnik e-booków - to jest to! |
Na Amazonie ta przyjemność wyjdzie mnie mniej więcej 1/3 ceny i to też jest to
robert70r. - 6 Listopada 2010, 12:06
No, fakt.
Martva - 6 Listopada 2010, 12:15
Znalazłam Różowe Nauszniki Zagłady, a już się ostatnio martviłam że mi uszy odpadną jak nadal będzie tak wiało
Witchma - 6 Listopada 2010, 12:40
| Kai napisał/a | | w W800i aparat był lepszy niż w jakimkolwiek innym, jakie miałam. |
Teraz podobno najlepszy aparat jest w C905.
Kai - 6 Listopada 2010, 12:43
Witchma, miałam do czynienia, nie jest lepszy, ale porównywalny. Nie mam pojęcia, od czego to zależy (optyka? Oprogramowanie?).
Witchma - 6 Listopada 2010, 12:46
Kai, ja się nie znam, bo telefonu używam głównie jako telefonu. Ale tak czytałam A ostatnio kupiłam sobie W995 i bardzo mi się podoba.
Kai - 6 Listopada 2010, 12:49
A ja lubię sobie czasem dziwne niebo cyknąć, albo fontannę na różowo, albo kota na tęczowo. Więc aparat musi być przynajmniej niezły. Co do odtwarzacza, nie mogę czasem słuchać wynurzeń współpasażerek, więc też niech będzie mocny i głośny To tylko kwestia paru urządzeń w jednym.
Witchma - 6 Listopada 2010, 12:52
Ja miałam takie kryteria wyboru: latarka, kamera do wideorozmów, WI-FI. No i żeby był to SE
Ziemniak - 6 Listopada 2010, 16:03
Nowy służbowy laptop
mBiko - 6 Listopada 2010, 22:48
Popołudnie i wieczór spędzone sam na sam z Potworem, co prawda ledwo żyję, ale było bardzo wesoło.
Kai - 7 Listopada 2010, 08:46
Wyróżnienie Valhalli na konkursie - wygrali kasę na wydanie kolejnej płyty
robert70r. - 7 Listopada 2010, 09:30
Kai, No to bardzo dobrze!
Godzilla - 7 Listopada 2010, 11:13
No to gratulacje!
mBiko - 7 Listopada 2010, 11:46
Kai, gratuluję.
Chal-Chenet - 7 Listopada 2010, 12:11
Kai, złóż congratzy Młodemu.
Kai - 7 Listopada 2010, 12:16
Dzięki, już przekazuję
merula - 7 Listopada 2010, 12:27
Kai, pogratuluj młodemu i ode mnie.
a ja właśnie ogarnęłam ogródek przedzimowo, do czego zbierałam się już od dawna. i jestem z siebie dumna
|
|
|