To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

shenra - 30 Października 2010, 12:33

Lynx, to świetnie :!: :D
Adon - 30 Października 2010, 12:34

Zapowiada się ładna pogoda na Halloween. :mrgreen:
turelie - 30 Października 2010, 14:22

Adon napisał/a
Zapowiada się ładna pogoda na Halloween. :mrgreen:

Dla podkreślenia atmosfery przydałaby się jedynie szczypta gęstej mgły ;)

Adon - 30 Października 2010, 14:31

Będzie na pewno! :D
Rodion - 30 Października 2010, 14:36

Lynx a nie mogłaś się pochwalić?
merula - 30 Października 2010, 16:03

no przecież się pochwaliła :wink:
shenra - 30 Października 2010, 17:25

Spotkanie z bardzo dawno niewidzianym znajomym :D
Kai - 30 Października 2010, 22:21

Bardzo udana impreza w przemiłym gronie. Pyszne jedzenie (lasagne i zupa dyniowa), wspaniałe wina (zielone wytrawne) i dyniolud imieniem Harvey :D

No i udany zakup kontrolera MIDI, wprawdzie okupiony nerwami, kombinacjami z możliwością zwrotu i sauną w sklepie, ale opłaciło się!

ketyow - 31 Października 2010, 10:56

Kolejny dzień wolnego od wszystkiego, można się oddać leniowi. Nie boli mnie głowa i do startu dnia wystarczy kawa (wczoraj bolała tak, że dwie kawy i cztery ibupromy jedynie częściowo pomogły). Zaraz będę grał w Borderlands po sieci i nie myślę o problemach.
Kai - 31 Października 2010, 22:45

Chłopcy poszli jak burza, po pełnej godzinie mieli jeszcze dwa bisy i mój ulubiony "Fear". Wyglądali i grali naprawdę dość profesjonalnie.

No i poznałam przemiłe nauczycielkokoleżanki syna. Zaprosiły mnie na jakiś celtycko-gotycki festiwal. Chyba pojadę :D

Sauron - 1 Listopada 2010, 21:12

Jakoś tak bez powodu mam dobry nastrój :D to chyba przez to, że oglądałam "Powrót Jedi" wczoraj.
Chal-Chenet - 2 Listopada 2010, 06:13

Hmm. Jeszcze tylko 4 dni i weekend...
ketyow - 2 Listopada 2010, 14:57

A wczorajsza wizyta i pysznyyyy obiad mnie cieszy :D
joe_cool - 2 Listopada 2010, 20:13

Moja zajefajna kurteczka do biegania z Tchibo okazała się być faktycznie zajefajna :) I koszulka też. Bluzy jeszcze nie wypróbowałam, bo jest za ciepło, ale coś czuję, że w tym zestawie nie zmarznę nawet przy mocno minusowych temperaturach. To teraz tylko jeszcze jakieś portki... :roll:
merula - 2 Listopada 2010, 20:34

Ostatnio w Tchibo są i spodenki do biegania. Jak chcesz mieć kieszenie, to z mikropolaru, a jak nie, to z takiej specjalnej dzianiny.

edyta: odwiedziłam jedno miejsce w sieci, gdzie nie było mnie ze dwa-trzy lata. i nadal moje konto działa :D

joe_cool - 2 Listopada 2010, 23:19

Widziałam te spodenki, kupiłam sobie takie 3/4, bo długich nie było w moim rozmiarze. A te z polaru były tylko różowe, kolor mało praktyczny jak na spodnie do biegania po parku i lesie :roll:
merula - 2 Listopada 2010, 23:52

ja dziś trafiłam czarne. może mogłyby być nieco większe, ale liczę, że z czasem do nich dorosnę :wink:
Godzilla - 3 Listopada 2010, 13:14

Mam trochę szczęścia. Rano byłam tak niewyspana po zarwanej nocce, że aż chora, a robota czeka. Ale tak się złożyło, że nie muszę odbierać dzieciaków ze szkoły i mogłam się dwie godziny przespać. Teraz siedzę i pracuję. Szok - jakoś to się posuwa do przodu. Bez tego spania chyba bym jajo zniosła przez ten czas, a pożytku nie byłoby żadnego.

Edit: a dopiero co przeżyłam chwilę grozy a potem ulgę. Bo to coś brązowego pod krzesłem w kuchni, to nie było kocie gie, tylko plastikowy niedźwiedź rzucony tam przez dzieciaki.

shenra - 3 Listopada 2010, 13:27

Godzilla, powinnaś się jeszcze przespać. Żeby niedźwiedzia w gie zamienić...nono. :mrgreen:
Witchma - 3 Listopada 2010, 13:28

Godzilla, :D :bravo
dalambert - 3 Listopada 2010, 13:29

shenra napisał/a
Żeby niedźwiedzia w gie zamienić...nono

aby nie odwrotnie :wink: :?:

shenra - 3 Listopada 2010, 13:36

dalambert napisał/a
aby nie odwrotnie
No właśnie nie, bo teoretyczne gie okazało się niedźwiedziem. dalambert, kawusi? :mrgreen:
ketyow - 3 Listopada 2010, 18:29

No jakby tak zamienić gie w niedźwiedzia, to nie wiem czy by się to jeszcze łapało pod kocie ;P:
Kai - 3 Listopada 2010, 20:59

Nie wiem, czy to bardziej śmieszne, czy smutne.
Jadę autobusem, obok mnie pani, widać że świeżo od fryzjera. Dosiadają się dwie koleżanki "Ach, jaka fryzurka, jak ślicznie, gdzie chodzisz do fryzjera?" więc pani cierpliwie tłumaczy, że ma fryzjerkę dochodzącą do domu, z włoskimi kosmetykami, że jest najlepsza, ale trzeba trochę poczekać w kolejce...
Po chwili wysiadła.
Pozostałe panie jedna do drugiej "Ale koszmar, jak ją to postarza, w jaśniejszych jej było lepiej". :mrgreen:
n/c

Witchma - 3 Listopada 2010, 21:00

Kai napisał/a
zy to bardziej śmieszne, czy smutne.

Dla nas śmieszne, dla tej pani smutne (no chyba że się nie dowie :D ).

Kai - 3 Listopada 2010, 21:04

Pomyliłam wątki, to miało być w "co nas śmieszy".

A cieszy mnie przesyłka od Martvej, kociaki są prześliczne :)

Fidel-F2 - 3 Listopada 2010, 21:06

Witchma napisał/a
Dla nas śmieszne, dla tej pani smutne (no chyba że się nie dowie ).
a zasadniczo głupie
Martva - 3 Listopada 2010, 21:07

O, to już doszły? A nie zdążyłam przed 14.00, kolejka była, myślałam że jutro dopiero :)
Kai - 3 Listopada 2010, 21:43

Martva, napisałam coś w stylu "za koty na koty", najwyżej będzie, że chodziło o aukcję i nie, nie dziwię się, sama mam to samo co Ty :D
Adon - 4 Listopada 2010, 13:46

Piękna pogoda w Londynie. Wziąłem sobie zimowe rzeczy, a tu zaskoczyło mnie słońce i ciepło. Oby tak zostało do końca mojego pobytu.

Partner forum