To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

merula - 13 Lutego 2009, 03:31

myślał, że się cichcem w nocy powita i go minie gorące przywitanie. :twisted:

marsz do pralni poprać wszystkie gatki. i wymaglować. ups.... wciągnęło.... nie szkodzi, płaski też może się udzielać.

Chal-Chenet - 13 Lutego 2009, 07:49

kaziu, witaj. Bum w buźkę na powitanie. Baw się dobrze. :)
xan4 - 13 Lutego 2009, 08:17

kaziu, BUM :!:
Nutzz - 13 Lutego 2009, 08:53

Gollum!!! :twisted:

<wali łopatą po głowie>

Więc teraz witaj i baw się dobrze kaziu !

Witchma - 13 Lutego 2009, 09:52

kaziu, czytasz szorty albo bawisz się z Tygrysem. A Tygrys dawno nie miał się (z) kim bawić :D
Pucek - 13 Lutego 2009, 10:06

kaziu , śliweczko słodka, wpadłeś jak w kompot. Pływaj zdrowo i nie daj się pożreć tym entuzjastom literatury :wink:
Ozzborn - 13 Lutego 2009, 12:26

kaziu, ostanio na treningach robiliśmy program na kolano... miło, że chcesz mi pomóc w ćwiczeniu... ojoj... nie martw się wstawią Ci nowe ząbki. :twisted: Witaj i baw się dobrze :mrgreen:
Lynx - 13 Lutego 2009, 12:57

kaziu, chodź, chodź, bliżej chłopcze - niech Ci się przyjrzę - Pucek nazwała Cię śliweczką? Śliwkówka gollumowa :twisted: :roll: właź do słoiczka, za 4 tygodnie powinieneś dojrzeć do spożycia. :mrgreen:
qbard - 13 Lutego 2009, 14:38

kaziu strzałeczka, też niedawno byłem gollumem. Szybko przechodzi.
Nocturn - 17 Lutego 2009, 15:17

kaziu, Chyc do gara! ... gardła?
Maurycy - 21 Lutego 2009, 00:25
Temat postu: witam.
czekajcie, czekajcie... ej, ty! z latarką! dobrze mnie oświetlaj, bo jak wyjde w kadrze jak jakiś oszołom, to cie zwolnie!
panie reżyserze, dobrze jest? znaczy ten profil mam lepszy. nie, kręcimy jak zjem pumpernikiel z provolone. nie, nie podziele sie, bo to mama mi zrobiła. dobra, smaczne było!
a więc... możemy zaczynać... oświetleniowiec pamiętaj, latarka wyżej niż głowa!

*chrząka* kamera! akcja!

no cóż, zawitałem na to forum przypadkiem, poszukując sobie w internecie modelu galeonu z XVII wieku. tak, podlizuję się p. Komudzie, którego mega hiper ultra szanuję i podziwiam.
i w sumie gdy przeczytałem z nim wywiad w necie, na którym to wymienił kilka forów, na których się udziela, wybrałem to jedno. cóż... jak sie nazywam co bystrzejsi już wiedzą. nie lubie tego imienia, żeby nie było.
babram się w ruchu rycerskim od jakiegoś czasu. jak na razie XIII wiek, ale zaczynam robić przymiarki do kapra gdańskiego z XVII wieku, z czasów Bitwy pod Oliwą. a to dzięki "Galeonom Wojny" wymienionego wyżej Pana :)
oczywiście, jak każdy poczciwy metalowiec, rzucam mięsem z mocno przesterowanej gitary i wbrew wszystkiemu i wszystkim czuję bluesa.
fantastyka nie jest mi obca, zdecydowanie istnieją dla mnie dwie pisarskie trójce: polska i zagraniczna. polska to takie nazwiska jak Maja Lidia Kossakowska, Andrzej Sapkowski, Jacek Komuda (rany, ale ze mnie straszny lizus!), a z zagranicznej (pewnie dostanie mi sie za retoryke i bardzo oklepanych autorów... J.R.R. Tolkien, Terry Goodkind, Terry Pratchett.

ach i pracuję nad własną powieścią, osadzoną w przyszłości, z podróżami międzygwiezdnymi i Templariuszami w roli głównej. tytuł w podpisie.

godnie sie przywitałem.

JASNA CHOlERA MAKE UP MI SPŁYWA! CIĘCIE! KAMERA STOP!
oświetleniowiec, do mnie! mówiłem ci, że masz używać lampy, która mniej się grzeje, bo niszczysz mi cere! zwalniam cie.

fin. the end. kóniec.
:)

Ozzborn - 21 Lutego 2009, 00:39

Jak ładnie nam się gollumiek przywitał. Ale nie myśl sobie, że dzięki temu klepanie cię ominie.... będzie potrzeba znaaacznie więcej miejakpu :twisted:
Ja na razie tylko przytrzymam, bo krótki staż to i pierwszego zadawać ciosu nie wypada :P

Chal-Chenet - 21 Lutego 2009, 02:39

Maurycy, bum. W buźkę prosto.
Witaj i baw się dobrze.

xan4 - 21 Lutego 2009, 08:19

Maurycy, BUM :!:
Lynx - 21 Lutego 2009, 09:27

Maurycy, chodź no tu, chodź :twisted: Wzrost, waga, zawartość tłuszczyku podaj. Sprawdzimy, wszystko o Tobie wiemy, nie wykręcisz się. Zapraszam tutaj- słoiczek wygodny, poczekasz sobie. Pasteryzowany gollum raz. :mrgreen:
Witaj i baw się dobrze.

Witchma - 21 Lutego 2009, 09:35

Maurycy, witaj. Skoro mejkap masz już ładnie rozmazany, to przyda Ci się wieczny uśmiech :) Gdzie to ja położyłam brzytwę...

Baw się dobrze.

banshee - 21 Lutego 2009, 09:56

leżącego bić nie wypada :wink: witam nowego kolegę
Pucek - 21 Lutego 2009, 10:23

Witaj Maurycy! To na początek przeciąganie pod kilem. A potem się zobaczy...
Pływaj zdrowo i pisz wiele :wink:

Nutzz - 21 Lutego 2009, 10:40

Hmmm... Za to gitarowe mięcho daruję ci tortury ;) Choć najchętniej zamoczył bym twe stopy w kiszonce i udostępnił je jakiejś zgłodniałej kozie :twisted:
Witaj Maurycy i baw się dobrze

shenra - 21 Lutego 2009, 11:01

Maurycy, mam dziś pozytywne nastawienie, obejdzie się bez ran gryzionych, ciętych i szarpanych. Klaps w tyłek i ruszaj przed siebie :wink:
qbard - 21 Lutego 2009, 12:14

cacy cacy buch po glacy :idea:
mBiko - 21 Lutego 2009, 18:26

Kaper mówisz? To na powitanie dostaniesz beczkę po rumie.

A teraz załoga na pokład, to jest do beczki i do spływu z jeziora Erie na Ontario przystąp.

Maurycy - 22 Lutego 2009, 20:49

au, ała, ałć!
co do brzytwy- o przepraszam, jeden joker już nie żyje [*], ja nie chce być następnym.
przeciąganie pod kileeeem! <3 ajm lowyn yt
shenra-a można jeszcze jeden? :D
wzrost- na perszeronie, czy jako piechota? <żart>
waga- w zbroi czy bez?
zawartość tłuszczyku przemilczę ^^
sir, yes sir! a właśnie, ma pan, sir, może kilka prześcieradeł? bym sobie zrobił chociaż jednomasztowca... i pare gałęzi na maszty... plosiem? :D

Nocturn - 23 Lutego 2009, 08:02

Maurycy, Oh. Nowy gollum do schrupania.. a ja taki głodny byłem.

Chyc Maurycy, na patelnię!

Virgo C. - 23 Lutego 2009, 12:02

Skoro Marucycy tak lubisz galeony to zaraz dostaniesz tony zapałek i będziesz robił wierną kopie... w basenie pełnym rekinów. A jak będzie chociaż jedno uchybienie to się całość spali i od nowa :twisted:
dalambert - 23 Lutego 2009, 20:30

Maurycy,
Żegluj, żegluj żeglarzu
Całą nockę po Forum
A jak skończysz żeglować
To już możesz spamować :P

mBiko - 23 Lutego 2009, 20:45

Maurycy, ja rozumiem, że po spływie Niagarą musisz się przewinąć, ale żebyś od razu całe prześcieradło musiał zmarnować.
dalambert - 23 Lutego 2009, 20:47

A gdzie ta RESZTA Golimów co cichcem przemknęła na Forum się pojawiajac :?: :?:
Co jest gdzie szacunek dla TRADYCJI :!: :?: :evil:

Godzilla - 23 Lutego 2009, 20:51

dalambercie, dokąd nie napiszą choć jednego postu, to nie są Gollumy, to Kotokłaki!

Edit: przepraszam, teraz nawet nie Kotokłaki. Teraz w ogóle statusu nie mają. Na Golluma trzeba zasłużyć.

Maurycy - 25 Lutego 2009, 19:43

mBiko nie musze sie przewinąć, ale lubie czuć wiatr w żaglach :D
niagara to piiikuś.

Partner forum