Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Chal-Chenet - 15 Stycznia 2009, 21:40
Feroluce, witaj kociarko. Z uwagi na ten fakt nie biję. Spamuj, i bądź tu stałym gościem.
mBiko - 15 Stycznia 2009, 22:06
Feroluce, witaj kociarko. Pomimo tego faktu biję. Śledziem.
xan4 - 15 Stycznia 2009, 22:24
feroluce, BUM
Nutzz - 16 Stycznia 2009, 10:31
feroluce witaj! A teraz gin!
Lynx - 16 Stycznia 2009, 22:30
feroluce, miau, miau... witaj kiciu... pazurkiem po pleckach przejadę, tak dla porządku, a później oddam moim kotom do zabawy... niech też mają trochę radochy.
Sally - 18 Stycznia 2009, 21:19
Czy ja też już mogę witać? A jeśli nie, to proszę mi tu podać przybliżoną datę, żebym se mogła w kalendarzu zaznaczyć
Agi - 18 Stycznia 2009, 21:30
Sally, witać możesz, ale bez bicia, gollumowi nie przystoi. Poczekaj, aż 25 merytorycznych postów napiszesz
shenra - 18 Stycznia 2009, 21:46
feroluce, pif paf, a teraz mów duuużymi słowami
Nocturn - 18 Stycznia 2009, 21:49
Feroluce Witaj i choduj koteczki, choduj. Przepyszne są. Mniam
Nabu Nezzar - 21 Stycznia 2009, 00:15
Witam wszystkich:)
Nazywam się Nabu Nezzar i jestem alkocho(ch)likiem. Przybyłem do Was ponieważ liczę na to, że wyleczę się z mego uzależnienia i wrócę do społeczeństwa jako zdrowy człowiek. Liczę na to, że nowatorska terapia leczenia fantastyką sprawdzi się i poskutkuje w moim przypadku. Co prawda przed nickami szanownych forumowiczów nie zauważyłem przedrostków w stylu dr mgr hab. prof. nadzw., które świadczyłyby o praktyce lekarskiej i doświadczeniu w leczeniu takich przypadków jak mój, aczkolwiek sądzę, że to tylko wyraz Waszej wrodzonej skromności.
P.S. Mam nadzieję, że jest tutaj jakiś okres ochronny dla nowych?;p
P.S.2 Nie napiszę skąd jestem, ile mam lat itp. bo to chyba nie jest temat na podobne zwierzenia;p
Poza tym, my anonimowi alko(ch)ochlicy nie czujemy się dobrze zbyt obnażeni i wolimy pozostać... anonimowi;)
Chal-Chenet - 21 Stycznia 2009, 00:17
Nabu Nezzar, witaj. Bęc, trzask, plask, bum.
shenra - 21 Stycznia 2009, 00:18
Nabu Nezzar, flaszka, flaszka i jeszcze raz flaszka
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2009, 00:18
Zamiana jednego nałogu na drugi? Hm.
W dybyNabu Nezzara, potrenujemy na nim rzucanie chomikiem.
Spamuj zdrów!
Witchma - 21 Stycznia 2009, 00:19
Nabu Nezzar, w ramach okresu ochronnego idź się pobaw z misiem. Taki smutny siedzi i dawno nikogo nie zagrizli.
I baw się dobrze
shenra - 21 Stycznia 2009, 00:19
| Kruk Siwy napisał/a | | potrenujemy na nim rzucanie chomikiem. |
nie no Kruku nieładnie
Kruk Siwy - 21 Stycznia 2009, 00:22
Wiem, ale to bardzo skuteczne. I tak śmiesznie rozplaskują się na Nabu Nezzarze,
O zobacz! Plask! Plask! Hihii ten w łaty utkwił mu w uchu!
shenra - 21 Stycznia 2009, 00:25
Ale rudy dynda mu na włosach w nosie...niesmaczne Kruku, niesmaczne, poćwicz celowanie
Nabu Nezzar - 21 Stycznia 2009, 00:29
Jak wkrótce zobaczycie kogo Nabu będzie miał w avatarze to pewnie jeszcze więcej rzeczy poleci w moim kierunku;p Od panów. Panie raczej omdleją z wrażenia;)
Toudisław - 21 Stycznia 2009, 00:36
!@$#%% mać ty zawsze przychodzisz na forum na którym piszę ? To jakaś obsesja mojej osoby ? <wali sztachetą na przywitanie >
Chal-Chenet - 21 Stycznia 2009, 00:38
Znaczy znajomy?
shenra - 21 Stycznia 2009, 00:39
| Nabu Nezzar napisał/a | | Jak wkrótce zobaczycie kogo Nabu będzie miał w avatarze to pewnie jeszcze więcej rzeczy poleci w moim kierunku;p Od panów. Panie raczej omdleją z wrażenia;) |
Tylko kolega z tej dumy niech się nie rozpuknie, zanim do czynów przejdzie
Toudisław - 21 Stycznia 2009, 00:41
Znaczy że 20 osób aż forum założyło żeby nie mieć tym panem nic wspólnego. Do tego narcyz i wielbiciel zdublowanych kont ( zbanujesz jedno pisze na drugim ) ciekawe czy starym zwyczajem pisze s Proxy ( pewnie tutaj nie )
Chal-Chenet - 21 Stycznia 2009, 00:45
Dobrze, że mamy dobrych modów.
Nabu Nezzar - 21 Stycznia 2009, 03:00
| shenra napisał/a | | Nabu Nezzar napisał/a | | Jak wkrótce zobaczycie kogo Nabu będzie miał w avatarze to pewnie jeszcze więcej rzeczy poleci w moim kierunku;p Od panów. Panie raczej omdleją z wrażenia;) |
Tylko kolega z tej dumy niech się nie rozpuknie, zanim do czynów przejdzie | Spokojnie, nie miałem na myśli zamieszczenia własnego zdjęcia lecz Cr... o nie, nie powiem więcej;p
[quote="Toudisław"]Znaczy że 20 osób aż forum założyło żeby nie mieć tym panem nic wspólnego. Do tego narcyz i wielbiciel zdublowanych kont ( zbanujesz jedno pisze na drugim ) ciekawe czy starym zwyczajem pisze s Proxy ( pewnie tutaj nie )Zabrakło ci jednego zera - to było dwieście osób! I nie narcyz lecz hmm... raczej róża. Taka piękna mocno czerwona. Wielbiciel konta, lecz tylko jednego - swojego bankowego. A to i tak tylko wtedy gdy znajdują się na nim jakieś środki.
P.S. Nie zwracajcie uwagi na Toudiego. Nienawidzi mnie odkąd odbiłem mu żonę;) Z nim jest jak z Kaczyńskim - wszędzie widzi układ - tylko trochę gorzej. Dublowanie kont, serwery proxy, ogólnoświatowy spisek, narcyzi, Murzyni, geje i cykliści... A na dokładkę Nabu pojawia się zawsze gdy Toudi otwiera lodówkę. Też bym od czegoś takiego zwariował:)
Agi - 21 Stycznia 2009, 06:09
Nabu Nezzar, witaj na Forum. Ostrzeżony - uzbrojony. Będę Cię obserwować
Nocturn - 21 Stycznia 2009, 08:04
Nabu Nezzar Witaj witaj. Pożrę Twoje ciało, wyssam szpik z kości, mózg wrzucę w formaline obok innych a serce i wąttrobe zjem na Twoich oczach. Czuj sie ostrzeżony.
Toudisław - 21 Stycznia 2009, 08:14
Witaj Nabu w Sprawie Groźby jaki wysyłasz pod moim Adresem już poszła skarga do odpowiednich władz
Tutaj jednak trafiłeś na takich co sobie w kaszę dmuchać nie dadzą więc może ktoś ci da nauczkę
Witaj
Fidel-F2 - 21 Stycznia 2009, 09:18
Nabu Nezzar, czy Ty aby nie jesteś moim zaginionym bratem bliźniakiem?
Toudisław - 21 Stycznia 2009, 09:25
| Fidel-F2 napisał/a | | Nabu Nezzar, czy Ty aby nie jesteś moim zaginionym bratem bliźniakiem? |
Chyba tym złym
Jak ejsteś narcystycznym PiSowczykiem z przerostem Ego to się polubicie
Martva - 21 Stycznia 2009, 09:42
Nabu Nezzar, cześć. Zastanawiałam się czy Cię nie pacnąć, ale... chyba mi się nie chce
Może później, jako najbardziej narcystyczny z narcyzów nie lubię konkurencji.
|
|
|