Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów
Diabolus - 3 Stycznia 2007, 23:41
Cóż jak widać duże znajomości mają co niektórzy forumowicze.
NURS - 3 Stycznia 2007, 23:45
Ludziska mam prośbę. Nazwa LOF Letni obóz fantastyki ma już ponad 20 letnia historie, możecie wynaleźć inny skrót, please?
Dosha - 4 Stycznia 2007, 00:03
Diabolus napisał/a | Cóż jak widać duże znajomości mają co niektórzy forumowicze. |
Ano, to prawda ;]
Co niektórzy dosyć dosadnie skwitowali
mawete - 4 Stycznia 2007, 11:03
NURS: też się o tym dowiedziałem... Niech będzie LUF-a. Lubelskie Upijanie Fantastów...
Kruk Siwy - 4 Stycznia 2007, 11:11
mawete, Lubelski Ubaw Fantastyczny
Lublę Uwielbia Fantastów
Lubię Uwalić się Fffudkom
Lublin Upija Fantastów Absolutnie (LUFA)
Coś mam dziś kiepski koncept, moze trzeba spać więcej niż 3 godziny...
Romek P. - 4 Stycznia 2007, 11:17
Lubelska Akcja Fantastyczna
LAF
albo
L.A.F
mawete - 4 Stycznia 2007, 11:19
LUFA mi sie podoba, ale zmieniłbym Upija na Upaja... bedzie bardzie dwuznacznie
Kruk Siwy - 4 Stycznia 2007, 11:23
no i dobra. No to LUFA moscie panie i mości panowie!
LUBLIN UPAJA FANTASTÓW ABSOLUTNIE!
mawete - 4 Stycznia 2007, 11:28
Ta jest!
LUBLIN UPAJA FANTASTÓW ABSOLUTNIE! Copyright by Kruk Siwy
Romek P. - 4 Stycznia 2007, 11:31
Błeeeeee, i znowu się wszystko, nawet w nazwie sprowadziło do upijania...
A pomyślał któryś z Was, że jak się nadarzy napisać o tym w gazecie, to z przyczyn ustawowych żadne medium takiej nazwy nie wydrukuje?
gorat - 4 Stycznia 2007, 11:33
No cóż - zawsze można się ograniczyć do skrótu albo na użytek mediów wstawić... no, żebym wiedział co... uwielbia?
Kruk Siwy - 4 Stycznia 2007, 11:36
Romek P., to się inne teksty podłoży pod literki.
Lublin Uprzejmie Fantastów Aromatyzuje.... na ten przykład hihihi
LUbelski Fantastyczny Absolut
a brak sensu zrzuci się na "odlotowo lyteracką prowokację". I tyla.
Rafał - 4 Stycznia 2007, 11:38
Lubelski Uniwersytet Fantastyki Alternatywnej - nazwijcie tak to dla profanów, a swoi i tak będą wiedzieć jak ma się to rozszyfrowywać. Lublin ma tradycje uniwersyteckie wszak
mawete - 4 Stycznia 2007, 11:58
Romek: przy słowie upaja wcale nie musi chodzić o upijanie
Romek P. - 4 Stycznia 2007, 12:01
mawete, jak Ty mi będziesz wmawiać niewłaściwse skojarzenia, to w dziób zarobisz
Jestem dzisiaj w nastroju boiowym, uprzedzam
mawete - 4 Stycznia 2007, 12:02
Jesteś 30-ty w kolejce
Romek P. - 4 Stycznia 2007, 12:06
Pamiętam
Kruk Siwy - 4 Stycznia 2007, 12:07
Silny Bojowy Romek Szturmowy.
Postrach Stalinogrodu i Jodłowca.
Gwiazda Zaranna GOP.
Nieustraszony Pogromca Smaków.
Klękajta Narody zwłaszcza Ty bezecny mawete któren śmiesz...
wiecie co pojdę się upić. Bo ja też dzisiaj w nastroju.
Ściskam przednią łapęRomek P., !
Romek P. - 4 Stycznia 2007, 12:13
Kruk Siwy:
Cytat | Klękajta Narody zwłaszcza Ty bezecny mawete któren śmiesz...
wiecie co pojdę się upić. Bo ja też dzisiaj w nastroju.
Ściskam przednią łapęRomek P., ! |
Łapa!
Kasiek - 4 Stycznia 2007, 22:46
Oj chłopcy, bo sobie kuku zrobicie. Lepiej będzie, jak zaoszczędzicie siły na lutowa imprezę. Może być upijanie, upajanie, i co jeszcze tylko chcecie, nazwa jest mi obojętna. LUFA w takim razie. No to mamy narodziny LUFY. Ale trzeba będzie to dziecko porządnie ochrzcić 3 lutego. Tak, żeby w Lublinie piwa zabrakło. A kto się wyłamie ten nie będzie zaproszony na następną LUFĘ. Albo postawiony będzie pod ścianą naprzeciwko LUFY. Czołem. Idę spać
mawete - 5 Stycznia 2007, 11:14
Spać powiadasz...
Lowenna - 7 Stycznia 2007, 10:41
Wczoraj przesadziłam z ganianiem po lesie. Dziś znowu mam mocno podwyższoną temperaturę i drapie mnie w gardle. Mój udział w jutrzejszym spotkaniu stoi pod dużym znakiem zapytania:(
mawete - 7 Stycznia 2007, 11:19
Selene: nie przesadzaj - grzańca się napijesz
Kasiek - 7 Stycznia 2007, 20:07
mawete napisał/a | Spać powiadasz... |
mawete, jak i mi będziesz wmawiać niewłaściwe skojarzenia to nie zagramy w kości. No. Odpoczywać poszłam.
Selene napisał/a | :( Wczoraj przesadziłam z ganianiem po lesie. Dziś znowu mam mocno podwyższoną temperaturę i drapie mnie w gardle. Mój udział w jutrzejszym spotkaniu stoi pod dużym znakiem zapytania:( |
Selene
Nie ma wymawiania się. Mawete ledwie chodzi i przyjdzie. Wpadnij na godzinkę chociaż, napijemy się grzańca (mawete mił dobry pomysł - i niestety jak zwykle miał rację ) Proszę, nie zostawiaj nas w sieroctwie. Liczymy na ciebie! Do jutra!
Pako - 7 Stycznia 2007, 20:25
Muahaha, się krew poleje ^_^
Ale skoro mawete ledwo chodzi... jeszcze Cię trzyma, mawete? Poważne siakieś to choróbsko Cię wzięło.
Kasiek - 8 Stycznia 2007, 08:24
Pako mój drogi, polonistom niektóre rzeczy się wmawia, wpaja i wybić już się nie da. Początek zdania zaczynam wielką literą. Ponieważ nie oberwało mi się jeszcze, ani w takiej formie jak CezaremuF ani w innej (na dziewczynę krzyczeć nie wolno), to jest szansa, że mawete mnie nie zabije. Co najwyżej ślinianki uszkodzi. Ale to nic. Damy radę. Jak przeżyję dzisiejszy wieczór to dam znać.
Kruk Siwy - 8 Stycznia 2007, 10:25
Kasiek, poznałem wszelkie reguły po czym natychmiast je zapomniałem. Zaczynam zdania od "więc", kiedy trzeba dla dobrej zabawy z małej litery - "mawete".
Luz polonistko, luz! Ty rządź regułami a nie odwrotnie... to dobrze robi na jakość pisaniny !
I oszczędzaj ślinianki, jeszcze się mogą przydać...
mawete - 8 Stycznia 2007, 10:29
Kasiek: jeszcze nie wiem co Ci zrobię. mawete to jest nazwa własna pisana ZAWSZE małą literą. Poniała?
Kasiek - 8 Stycznia 2007, 22:20
Dobrze, mawete, postaram się. Dla ciebie wszystko.
Żałujcie ci, co nie byliście. Jutro chyba będą zdjęcia. Ja jeszcze żyję. mawete nic mi nie zrobił (mała litera mimo początku zdania ). nawet nie zniszczył mi ślinianek. Stwierdził, że go to nudzi. Trudno
Teraz tylko byle do lutego. Dobranoc
Nivak - 6 Lutego 2007, 11:53
Już oficjalnie mogę napisać, że nastąpi ślub Nivaka z Harko
Dokładnie rzecz ujmując 21. kwietnia roku obecnego, o godzinie 15:40 w Lublinie, w Trybunale Koronnym, Rynek 1.
No wiecie, to takie wielkie coś na środku placu na starym mieście
Jak ktoś ma ochotę być tego świadkiem, to zapraszamy
PS. Wesele się nie odbędzie, bo my spokojne ludki jesteśmy i przewidujemy tylko obiadek odświętny w gronie rodziny
|
|
|