Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
Anonymous - 22 Marca 2006, 12:16
gorat napisał/a |
Jak to NIEOKREŚLONEJ??? A gdzie to zamieszanie, no? W wątku kulinarnym nie uczestniczę, niczego z niczym nie mieszam itd. To jak? |
W wątku o opowiadaniu Wegnera. Wzięłam za Ciebie baty o ironii.
gorat - 22 Marca 2006, 12:19
Oj, chyba wezmę Fidela na pręgierz. Przestanie mylić samogłoski
Anonymous - 22 Marca 2006, 12:21
gorat napisał/a | Oj, chyba wezmę Fidela na pręgierz. Przestanie mylić samogłoski |
Myślę, że pod porządnym pręgierzem zacznie się posługiwać wyłącznie samogłoskami.
gorat - 22 Marca 2006, 12:50
Dobra, przyznam się: jestem od 40 postów Kapitanem Kirkiem i nie zauważyłem tego.
Czyżby on miał problemy ze spostrzegawczością?
Lu - 22 Marca 2006, 13:30
gorat napisał/a | jestem od 40 postów Kapitanem Kirkiem |
A więc jednak mężczyzna...
Godzilla - 22 Marca 2006, 14:09
O, a ja jestem Connor MacLeod. Czyli zostałam mężczyzną.
Od 300 postu możecie mi mówić Napoleon.
gorat - 22 Marca 2006, 16:06
Godzilla napisał/a | Od 300 postu możecie mi mówić Napoleon. |
Niestety nie. Ścierpisz Predatora?
Edit (16.32): Juz widzę tego gościa od zdjęć. Po Summie się tylko pęta, nijak go publicznie nie dorwę. Bez straszenia na privie się nie obejdzie...
Pako - 22 Marca 2006, 16:27
Predator to facet jest chyba.. przynajmniej w ludzkiej kobiecie sie zakochał
gorat - 22 Marca 2006, 16:28
Napoleon też jest, więc na jedno wyjdzie (ufff...).
To jak, straszyć na privie???
Pako - 22 Marca 2006, 16:52
Strasz na privie.. jak wpadł, to wypada go oficjalnie pobi... powitać.. Ale jak z Mirią daje radę,to i z nami przeżyje
Anonymous - 22 Marca 2006, 18:14
gorat napisał/a | To jak, straszyć na privie??? |
Pewka Ja go straszne, ale on mówi, że zaden mod go nie atakuje więc się nie boi. Niech się trochę wystraszy!
Pako napisał/a | Ale jak z Mirią daje radę,to i z nami przeżyje |
Pako... ze mna? Tylko wtedy, jak mu pozwolę
Pako - 22 Marca 2006, 18:19
Miria napisał/a | Pako... ze mna? Tylko wtedy, jak mu pozwolę |
Hehe.. ile już latek po powiedzeniu sobie "tak"? Mniejsza o to nawet.. chociażby rok i pewnie i tak wystarczył, żebys ty myślała, że masz nad nim władzę, a władzę faktyczną sprawowął i tak on. Ot, taki spisek męski na świecie wszędzie... poza niektórymi arabskimi chyba tylko Tam faceci otwarcie rządzą :/
Piotrek Rogoża - 22 Marca 2006, 18:23
Pako napisał/a | Ot, taki spisek męski na świecie wszędzie... poza niektórymi arabskimi chyba tylko Tam faceci otwarcie rządzą :/ |
No i się rozczuliłem. Wydrukuję sobie to zdanie. Pako, wymiatasz .
Pako - 22 Marca 2006, 18:27
A tak konkretnie to która część zdania wymiata? Ta, że spisek jest (nei wierzę w spiski światowe, ale je lubię fajne wyjaśnienie na wszystko) czy ta, że niestety tam faceci otwarcie rządzą i odłamuja się od tego, co na świecie jest.. co myśmy wypracowali.. ręcami naszymi
A że wymiatam, to wiem.. spójrz na mojego avka.. jak taki przystojniak ajk ja miałby nie wymiatać
Piotrek Rogoża - 22 Marca 2006, 18:35
Ogólne brzmienie, Pako, ogólne brzmienie mnie rozczuliło. Awatar: no ba. Ale spójrz na mojego, spójrz w te szczere oczęta...
Pako - 22 Marca 2006, 18:40
Hehe... oczęta iście szczere... i takie... takie... Rogożowate Kurde.. ależ my przystojni jesteśmy obaj... dziw aż, że świat na raz dał dwóch takich gości jak my... tyle szczęśćia naraz
Pako - 22 Marca 2006, 19:19
Tak se oglądam filmiki skate'ów amerykańskich.. aż dziw bierze, ile ci faceci i te laski potrafią wyciągnąć z deski i czterech kółek.. czego to oni na tym nie zrobią... respekt dla nich...
Piotrek Rogoża - 22 Marca 2006, 20:29
Pako napisał/a | takie... takie... Rogożowate |
Obrażam się .
Pako - 23 Marca 2006, 08:38
Pfff... obraził się... na mnie się nie można obrazić... za piękny na to jestem...
A ty jesteś za piękny na to, zeby się obrażać. Jak tak można
Piotrek Rogoża - 23 Marca 2006, 17:53
Już się nie boczę. Ja tam nie umiem chować urazy .
Pako - 23 Marca 2006, 18:04
A to i dobrze. Ostatnio coraz więcej takich osób spotykam. Pokłucić się z takim to sama przyjemność - jutro zapomni
Mi Metallica w tle, word na tapecie i dalej, pisać (bynajmniej nie opowiadania, ale też ciekawe rzeczy )
A co wy tam porabiacie w ten wiosenny wczesny wieczór/późne popołudnie wiosenne?
Piotrek Rogoża - 23 Marca 2006, 18:17
Pako napisał/a | A co wy tam porabiacie w ten wiosenny wczesny wieczór/późne popołudnie wiosenne? |
Ja osobiście się po raz kolejny opieprzam i marnuję czas. To chyba oczywiste. Jak możesz pytać?
A słucham dla odmiany Sisters Of Mercy.
Pako - 23 Marca 2006, 18:22
E tam.. nie można się opieprzać. Ja piszę.. za jakiś czas (chyba nie dziś ) za bibliografię się wezmę do matury, bo trza to w końcu zrobić (do 7 kwetnia najpóźniej muszę oddać, a coś czuję, że mnie wtedy w szkole nie będzie :/ ). W pon kupuę zbiór zadań do matematyki (wczoraj nie mieli ) i będę się dzielnie zmagał z cyferkami przed maturą... brrr... ale jakoś tam dam radę chyba Taką przynajmniej mam nadzieję
W razie czego to mam tu was, a zwłaszcza gorata bodajże, który mówił, że nie sposób nie zdać tej amtury na świetny wynik Czujcie się więc zobowiązani
Ride The Lightning
Piotrek Rogoża - 23 Marca 2006, 18:27
Bibliografię i w ogóle prezentację mam gotową od września - mieliśmy coś na kształt próbnej matury ustnej. A ja leń, zachowałem sobie ten sam temat. "Motyw buntu w literaturze". Pasuje mi idealnie. Poza tym nieśmiało zaczynam przygotowania do matury z historii. O WOS i angielski się nie boję.
A od przyszłego tygodnia (po Pyrkonie) to już w ogóle postanowiłem przysiąść fałda i wziąć się do nauki, żeby potem nie było obciachu, gdy przyjdą wyniki .
Pako - 23 Marca 2006, 18:35
A.. to masz fajnie.. ja mam w ogóle przepały z tą ustną. Najpierw miało być, że będziemy mieli rzutniki na ekran, żeby z komputera fajnie sobie wszystko przedstawiać. Teraz się dowiedzieliśmy, że ekranu jednak nie dostaniemy, a jak chcemy coś na ekranie pokazywać, to tylko na telewizorze na dvd, bo monitor komputera będzie ładne parę metrów oddalony od komisji :/ A ja, jako że kontrolę muszę mieć nad wszystkim pełną pilotem od telewizora bawić się nie będę. Chyba będę musiał samą gadanina, odczytaniem cytatu, prezentacją grafiki jakieś może (może znajomy mi obraz walnie ze smokiem ^^ ) nadrobić.
A teraz tak interesownie z mojej strony - zna ktoś jakieś opracowanie motywu smoka w literaturze lub filmie fantasy, żeby do bibliografi można było dołączyć? Nie musi byc tego nawet dużo, kilka linijek chociażby starczy, tak jak smok w "Rękopisie znalezionym..." Sapka. Zna ktoś? Będę wdzięczny za kontakt w takim wypadku
Argael - 23 Marca 2006, 19:48
Haha! Urlop podpisany, dzisiaj odebrałem bilet na samolot. Już nic mnie nie powstrzyma przed wyjazdem do Japonii w kwietniu. Na całe 3 tygodnie
Piech - 23 Marca 2006, 20:00
Mogę się pochwalić, że dziś do mnie napisał Sir Arthur C. Clarke!
From: Sir Arthur C. Clarke and Dan Werthimer <donors@ssl.berkeley.edu>
Niestety chce pieniędzy. Nie dla siebie, oczywiście.
Subject: SETI@home Needs your Help
Przy okazji pochwalił mnie. Czuję się pochwalony. Rzeczywiście, zamiast animować latające tostery moje komputery w wolnych chwilach maglowały dane z Arecibo.
We would first like to thank you for your participation in SETI@home. During the first SETI@home project you personally assisted us by searching for extraterrestrial signals in 6078 data chunks and providing 7.375 years of computing time. We want you to know we appreciate your efforts and the efforts of the other 5.4 million volunteers who have donated over 2.4 million years of processing time.
Iscariote - 23 Marca 2006, 20:49
A ja dziś świętuję mojego 1000 posta... tak więc jestem pełnoprawnym Stalowym Szczurkiem haha... i nikt mi tego sześcia dziś nie odbierze
Emilia - 23 Marca 2006, 21:14
Iscariote
Iscariote
Iscariote
Iscariote
Iscariote
gorat - 23 Marca 2006, 21:17
Iscariote napisał/a | i nikt mi tego sześcia dziś nie odbierze |
O zerowaniu licznika nie słyszałeś?
Witamy w gronie tysięczników
|
|