To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

shenra - 18 Października 2010, 15:15

ilcattivo13, ;P: ;P:
Kai - 18 Października 2010, 15:21

shenra, super :bravo I tak Ci stoją same z siebie, czy usztywniasz czymś? Zawsze marzyłam o takiej fryzurze, ale moje klapią praktycznie zanim jeszcze dojdę do domu :D
shenra - 18 Października 2010, 15:28

Kai, są lekko psiknięte, ale bez "sztywnej" czapy. Zobaczymy jutro rano na ile stoją same z siebie. Chociaż o poranku to mi wszystko stoi :oops: przed pierwszą kawą oklapuje :mrgreen: może sierść się temu przeciwstawi :wink:
Kai - 18 Października 2010, 19:27

shenra, będę wredna, fryz śliczny i bardzo Ci pasuje :D ja chyba pozostanę przy grzywce a la Obi Wan Kenobi w pierwszej trylogii :D
mBiko - 18 Października 2010, 20:08

Z lekka demonicznie shenra.
shenra - 18 Października 2010, 20:23

mBiko, Chomik też ma pazurki ;P:
Witchma - 18 Października 2010, 20:24

Na głowie? :shock: Moje chomiki nie miały :D
shenra - 18 Października 2010, 20:28

Witchma, czy ja choć trochę przypominam któregokolwiek z Twoich chomików :twisted: 8)

Edit:Witchma nie graj! :mrgreen:

mBiko - 18 Października 2010, 20:37

shenra napisał/a
Witchma, czy ja choć trochę przypominam któregokolwiek z Twoich chomików

Bana prowokatorce!

Witchma - 18 Października 2010, 20:41

shenra, no przecież nie gram :cry:
shenra - 18 Października 2010, 20:45

Ej, Ty mnie tu nie bierz na ten motyw ze Shreka. ;P:
Dunadan - 18 Października 2010, 20:50

Witchma napisał/a
No i niech mi ktoś powie, że zakupy nie poprawiają humoru :mrgreen:

No, ja dziś kupiłem rękawiczki Marmota Exum Work na Membrain'ie i z polarem za 30% ceny katalogowej - zamiast 300zł dałem 80 :mrgreen: biłem się z myślami czy nie wziąć rękawiczek z Primaloftem i Goretexem za 130zł ( które normalnie kosztują 450 :D ) ale te były wygodniejsze. Niech no teraz zima nadejdzie :twisted: a wyprzedaże i promocje rządzą.

A rękawiczki wyglądają tak: http://outdoorequipment.g...exum-work-glove

mBiko - 18 Października 2010, 20:51

A gdzie się tak wyprzedają?
Dunadan - 18 Października 2010, 21:25

mBiko, TKMAXX w Wawie. Masakra... para butów Patagonia na Vibramie za 150zł... kurtki z gore ( miejske ale jednak ) z 1800 na 800zł... itp... polecam jak ktoś poszukuje fajnych ale nie technicznych ciuchów w dobrej cenie.
Nina Wum - 18 Października 2010, 21:54

Cześć, Dunadanie ^_*

Nieodmiennie fascynuje mnie sposób, w jaki mężczyźni robią zakupy.
Ja patrzę na rękawiczki i myślę:
"Ładne."
"Ciekawe, czy ciepłe?"
Następnie sprawdzam rzecz organoleptycznie - i do kasy.

Gdy kolega:
"O,
Cytat
Marmota Exum Work na Membrain'ie
!"

"Ale może lepsze byłyby
Cytat
z Primaloftem i Goretexem
?" :mrgreen: :mrgreen:
Dunadan - 18 Października 2010, 22:00

Nina Wum, a widziałaś owe rękawiczki? złe są? :P

Ale to jeszcze nic, dwa tygodnie temu z Anglii przyszły do mnie Five Ten Chase na podeszwie Stealth Mystique: http://fiveten.com/produc...se-black-orange
Czyż nie sa cudne? ;) z 48-procentową zniżką :twisted:

Ja gadżeciaż potworny jestem ;) Ale jednocześnie chcę żeby ciuch fajnie wyglądał. Inna rzecz że czasem trzeba pójśc na kompromis i jak chcesz mieć coś dobrego to nie zawsze musi to wyglądać pięknie, co swoją drogą jest pojęciem mocno względnym.

A i jeszcze:
Cytat
Ciekawe, czy ciepłe?

Jak mają Primaloft to wiem ze na pewno będą ciepłe ;) lubię godzić jedno z drugim. Ale wybieram w druga stronę jak ty... najpierw parametry a potem wygląd - ale jednak on tez sie liczy...

PS: jednym z powodów wyboru tańszych rękawiczek był i wygląd i kolor właśnie ( żółta skóra ) - te z Gore i Primaloftem były czorne :-/

Nina Wum - 18 Października 2010, 22:23

Że dobre, to pewne - wyglądają na takie, w których można się przekopać przez pięciometrową warstwę syberyjskiej zmarźliny, jeno lekuchno uszkadzając szpadel.
Zaś te cichobiegi to mogłabym sobie sprawić nawet. Czy robią różowe? ;P:
Dun, widzę, że bardzo serio podchodzisz do rzeczy. ;) To się chwali. Ja jestem wielkomiejskim leniwcem, sportów starannie unikam (za wyjątkiem nart, ale to było, zanim mojej nodze skończyła się gwarancja) i dlatego odzież kupuję przede wszystkim na oczy. Ma być piękna. No, za wyjątkiem butów - te służą do sprawnego przemieszczania się. Po za tym nikt mi nie wmówi, że kuśtykająca, skwaszona obywatelka na taaakich obcasach stanowi widok powabny.

Gadżeciarstwo pojmuję, zakupy zaś uwielbiam. Zajrzę na pewno do tego TKMaxxa, ale to już po wypłacie(chlip!).

merula - 18 Października 2010, 22:31

Dunadan, a na Skofę byś nie zajrzał aby?
Dunadan - 18 Października 2010, 22:32

Nina Wum napisał/a
Czy robią różowe?

Mówisz masz:
http://fiveten.com/produc...0-savant-womens

Te dostaniesz w Alpin-Sklepie na polach Mokotowskich, jak jesteś studentką lub masz takowego to 10% taniej ;) sa lekkie i super przewiewne ale na zimę/jesień się nie nadają.

Nina Wum napisał/a
wyglądają na takie, w których można się przekopać przez pięciometrową warstwę syberyjskiej zmarzliny, jeno lekuchno uszkadzając szpadel.

:mrgreen: mam nadzieję że tak się spiszą jak opisałaś ;)

Martva - 18 Października 2010, 22:34

Nina Wum napisał/a
dlatego odzież kupuję przede wszystkim na oczy. Ma być piękna.

Kupiłam sobie dzisiaj piękne skarpetki. W paski. Różowe, fioletowe i inne. Do tego jak się okazało w domu - są ciepłe i mają od środka warstwę frotte. Szkoda że nie było innych zestawów jeszcze, znaczy był jeden ale nie mówił do mnie.
Kurczę, przez większość życia uznawałam wyłącznie czarne, ale chyba z tego wyrosłam 8)

merula - 18 Października 2010, 22:35

oooo.... ja miałam swego czasu *beep* skarpetkowego, normalnych, gładkich nie miewałam.
Dunadan - 18 Października 2010, 22:40

O i tu was mam dziewczyny:
http://www.altrec.com/sma...margarita-socks
Ładne? i do tego dobre bo z Merino ( wełna z nowozelandzkich owiec merynosów - nie ma lepszej ). A tu więcej: http://www.google.pl/imag...iw=1680&bih=856

Czyli da się i dobre i ładne ;P:

merula - 18 Października 2010, 22:42

Dunadan, śliczne. :D

A na Skofie będziesz? :mrgreen:

Dunadan - 18 Października 2010, 22:46

merula, :mrgreen: jeeeej, SKOFa... wieki mnie nie było :D ostatnio mało czasu, inne priorytety... ale w sobotę będę zdaje się wolny. Rozważę bardzo poważnie :D
merula - 18 Października 2010, 22:49

i ta odpowiedź zmierza w kierunku "bardzo dobrze" :mrgreen:

przyjdź, pokrytykujesz moją nową zabawkę :wink:

Martva - 18 Października 2010, 22:49

Dunadan napisał/a
Ładne?

Nie krzyczą 'kup mnie', ale o gustach się nie dyskutuje :P:

Dunadan - 18 Października 2010, 22:54

merula, o chętnie, lubię zabawki :twisted:
Martva, no to pochwal się swoimi ;P:

Martva - 18 Października 2010, 22:57

Moich nie ma w sieci, to znaczy że nie istnieją :(
Dunadan - 18 Października 2010, 23:02

Martva, chodzisz w nieistniejących skarpetkach :shock: woah... fotę zrób i wklej ;P:
Witchma - 19 Października 2010, 12:12

Koszulka z tygryskiem :mrgreen:

Partner forum