To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

hrabek - 28 Lipca 2009, 13:57

Może wystarczy już tych coming outów nie na temat, co? :twisted:
Karl - 28 Lipca 2009, 21:14

dalambert napisał/a
Niech się zgłosi ten kto NIE MA pirackich programów[..]

Ja używam Linuxa... ;)

NURS - 28 Lipca 2009, 21:22

dalamberciku złoty, otóż mam legalne oprogramowanie. dziwne, nieprawdaż? :-)
A ty jak zwykle wykręcasz kota ogonem, przykład KDT jest dla ciebie biczem na PO, niczym więcej, gdyby analogiczną decyzję podjął kaczuś, wyzywałbyś kułaków oszustów. Ja widze tę sprawę prosto, kolesie starali się wyciągnąć maksimum z układu. kiedy inni dorabiali się normalnych sklepów, oni ciągnęli kult szczeki i tyle.

dalambert - 28 Lipca 2009, 21:23

A ja cholera wie co mam i nie mam pojęcia czy okienka w compie dostanym od kumpla są koszerne czy nie - ot życie :?
Nie wątpę ze Nurs ma wyłącznie koszerne , ale wojowanie z podróbkami nie zawsze powoduje unikanie hipokryzji .

NURS - 28 Lipca 2009, 21:39

teraz jest prosto, kupujesz kompa wraz z oprogramowaniem, ale parę lat temu była tragedia. legale nie chciały ze sobą działać :-)
dalambercie, na pociechę powinieneś wiedziec, że byłem kiedyś piratem video - cały fandom stał na filmach, które załatwiałem. Nawet rewolucję w nagrywaniu dźwięku bez charakterystycznych szumów branża zawdzięcza moim chłopakom :-)
dlatego wiem jedno, szczękoczułki do kibla, te czasy już się skończyły. Dla mnie to pasożyty, które najtańszym kosztem chca przetrwać wszystko, i tyle.

Anonymous - 28 Lipca 2009, 21:49

Ale co Ty się tak upierasz przy tych szczękoczułkach? Ja nie widzę różnicy między większością sklepów w KDT (może z wyjątkiem chińszczyzny) a małymi sklepami w moim mieście. Byłeś w KDT?
NURS - 28 Lipca 2009, 21:52

tak, byłem, ale dawno. powiedz mi czym to się, prócz dachu, rożni od bazaru?
Chociaż nie, nie mów, przecież to offtop. tu chodzi o coś zupełnie innego.

dalambert - 28 Lipca 2009, 21:53

NURS napisał/a
szczękoczułki
znaczy primo gdzie ty widzisz te szczękoczułki /
A secundo to dzis juz nie wolno próbować jakoś zacząć i kombinować, kręcić i oszukiwać wolno bylo w latach 1990 2005 - a teraz wara Ci co się wtedy nachapali i dobrze ustawili teraz nie odpuszczą i nowych do pudla wsadzą.
Interesu na pewno otwierać nie będę , ale chciałbym wiedzieć, czy to oznacza, ze wczorajsi cwaniacy obecnym wymyślają od szczekocośtam i czujnie gromią, jak myśmy się dorobili to won nowych bo nam estetykę psują.
cóż tyż piknie .
Niech zyje wolny rynek.
ps. A czym Arkadia, czy inna Promenada różni się od Bazaru poza cenami ;P:

NURS - 29 Lipca 2009, 00:32

sam się posłuchaj, albo poczytaj. czasami dalambercie niczego nie kumiesz.
Ja piję do tego skowytu, że miejsca pracy zle państwo zabiera, "dzisiaj my, jutro wy" itd. hucpa panie, nie z tej strony, z której ty ja przedstawiasz. Dla mnie ci ludzie to handlarze, nie kupcy, bo kupiec mój drogi, to zawód.
A czym się rózni Arkadia od bazaru, zrób sobie zdjęcia obu, powieś obok siebie, zobaczysz. :twisted:

I tak, niech żyje wolny rynek, na którym działa się zgodnie z prawem.

mawete - 30 Lipca 2009, 16:08

Fajna zadyma, a mnie nie było... :evil:
dalambert - 9 Sierpnia 2009, 16:47

O rany, ale wakacje :mrgreen:
NURS - 11 Sierpnia 2009, 10:59

komuchy z komuchami!
http://www.newsweek.pl/ar...e-z-sld,42189,1
towariszcz dalambertow, zostaliście obnażeni i wasze spiski też! :twisted:

dalambert - 11 Sierpnia 2009, 11:14

NURS, a gucio, co mnie obchodzą dywagacje tych pismaków. Czuj się zdrowo :twisted:
Czy po koalicji Panów Tuska i Giertycha mam Ci mówić
parteigenosse NURS ;P:

NURS - 11 Sierpnia 2009, 12:18

dywagacje? masz tam cycat z Girzyńskiego. Cycat!! Cycat!! Od dawan twierdziłem, że PiS=PZPR bis, i oto jest dowód. Całują się z komuchami dla ciastka czyli wladzy. Weszliby z nimi w koalicję, gdyby tylko dawała im mozliwość rządzenia.

Giertych, jak widac, może tylko blokować dostęp do telewizji czerwono-czerwonej koalicyjce. Nie ma realnej siły za nim, co pokazały Eurowybory. Jest mniejszym złem.

Jestodobrze, jak dobrze jest dobrze tak jak jest.

dalambert - 11 Sierpnia 2009, 13:46

NURS, ciekawostka jak Po gra w Sejmie równo a SLD to Szanowny cicho siedzi i pary z gęby nie puszcza , a jak zaczynają Po ogrywać to , obraza, wyzwiska, i wrzask po niebiosa,
Oj parteigenosse wyluzujta :D

NURS - 11 Sierpnia 2009, 14:19

Róznica polega na tym, że PO może, bo nie przysięgała, że nie cmoknie w pupcie Napieralskiego, tak jak PiS.
O tym wlasnie mówie. Kaczorki pluły jadem, ze nigdzie i nigdy i co masz? :lol:

dalambert - 11 Sierpnia 2009, 14:23

NURS, gdzie te przysięgi widziałeś i do czego naprawdę sie odnosiły, to primo
a secundo rozumiem, ze jesteś chory na PiS, ale nie martw się w 2011 dojdą do włądzy a wtedy się uleczysz :P

NURS - 11 Sierpnia 2009, 14:30

Wszędzie były, Juz nie pamiętasz zapewnień, ze oni z wszyswtkimi tylko nie z LSD? :-)

A co do zmartwien, uwierz mi, ta bajka tylko w waszych głowach jeszcze się tli. Za rok zdmuchniemy ze stołka kaczora bełkotka, a bez niego rozsypie sie reszta tej piso-bolszewii.

BTW jak ci sie podoba najwiekszy przyjaciel Lechutka, Wiktor Banderas Juszczenka? Mały prezydęcik celnie sobie wybiera sojuszników.

dalambert - 11 Sierpnia 2009, 15:09

NURS, oj ale cię sparło i na przezwiska i na wyzwiska, mówie Ci weź wyluzuj bo Ci się nie daj Boże zawal trafi , albo co insze :D
NURS - 11 Sierpnia 2009, 15:21

dalamberciku złoty, czy ty przed chwila napisaleś, że PiS nie kolaborował z brunatnym Romanem?
Nagle podawanie mu reki jest czyms fe? Przecież rządziliście z brunatno-waciakową koalicją chyba ze dwa lata.

dalambert - 11 Sierpnia 2009, 15:23

NURS napisał/a
koalicją chyba ze dwa lata.

jakie dwa sto i jeden dzien dłuzej - lepiej Ci ;P:

Easy - 11 Sierpnia 2009, 23:13

No dobra, ale dalambert przyznaj, PiS dogadało się z komuszkami i smrodek jest.

Ja przynajmniej, jako osoba często sympatyzująca z PiS, poczułem się zniesmaczony.

NURS - 11 Sierpnia 2009, 23:17

Nie przyzna, czegoś takiego nie ma. to tylko spisek POpaprańców. :-)
dalambert - 12 Sierpnia 2009, 00:10

Easy, ależ ostatnio wszyscy dogadują się tam ze wszystkim, PiS z SLD co by sojusz PO LPR wykopać z Tv, PO wisi u klamki SLD błagając co by im pomogli veto Prezydenta odrzucić, Pazerniaki potupują na PO i pilnują stołków itd - w sumie chcieliśta Sejmu no to go macie sku... w tomacie , pstrąg !
NURS - 12 Sierpnia 2009, 10:48

piknie unikasz odpowiedzi a ona taka prosta.
Kiedy LPR pomagał rządzić nie byl brunatny, Lepper chamstwem nie odstręczał. A teraz ryczycie w niebogłosy, że któś mógłby się dogadać z ludźmi Giertycha :-)
BTW, takimi krzykami wystawiacie sobie świadectwo gigantycznej hipokryzji i kalizmu.

Zauważ też, ze większośc partii nigdy nie twierdziła, ze z SLD nie bedzie się ukladać. Tylko PiS to robił czyniąc z tego hasło na sztandary. Wszyscy tylko nie SLD, tak było mówione i wielu z nas na pewno jeszcze to pamięta. :twisted:

ihan - 12 Sierpnia 2009, 19:04

Już w momencie uruchamiania tego połączenia, budowy peronów i torów wiadomo było, ze to kasa wyrzucona w błoto i opłacalne nie będzie (jak nie wierzycie, pogadajcie sobie z ludźmi pracującymi na kolei). I proszę bardzo: http://polskalokalna.pl/w...z-trasy,1352082
ciekawe czy ktoś odpowie za szastanie kasą i jak PKP ma odwagę wyciągać łapy po pieniądze i skamleć, że musi podwyższać ceny biletów. :evil:

Easy - 18 Sierpnia 2009, 13:57

http://www.dziennik.pl/po...sza_niz_SB.html

Wałęsa: Walentynowicz gorsza niż SB

No pewnie, że gorsza, bo ona Lechowi pieniążków nie dawała...

Martva - 18 Sierpnia 2009, 15:45

Muszę zapamiętać na przyszłość: nigdy nie zostawać bohaterem narodowym w tym kraju.
dalambert - 18 Sierpnia 2009, 15:49

Oj biedny Wałek ciagle jeszcze nie tylko jego chwala, ale bloga ma i tam autorytet gra ;P:
Martva, pffff :mrgreen:

Gustaw G.Garuga - 26 Sierpnia 2009, 12:12

Ciekawe, jak to będzie interpretowane: http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8221896.stm I co za mistrzostwo w delikatnym formułowaniu myśli: Others have suggested that the ethnic mix of the Polish population may have played a part in the decision to change the photo. :mrgreen:

Partner forum