Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
Adanedhel - 5 Grudnia 2008, 20:27
Gdzież bym śmiał
Lodzermensch - 7 Grudnia 2008, 16:01
Witam wszystkich. Jestem łodzianinem , mam 38 lat , miłośnik sf.
dalambert - 7 Grudnia 2008, 16:17
Lodzermensch, cześ 0 łup, i bec i tup - trzymaj sie
Witchma - 7 Grudnia 2008, 16:53
Lodzermensch, łodzian to chyba nie powinnam tykać Baw się dobrze.
mBiko - 7 Grudnia 2008, 17:27
Mnie też jakoś niezręcznie, witaj Lodzermensch.
Martva - 7 Grudnia 2008, 17:31
Lodzermensch, cześć. Zmęczona jestem, to nie biję
xan4 - 7 Grudnia 2008, 17:34
a ja owszem i mogę i nie z Łodzi i nie zmęczony,
a więc:
nie chce mi się, baw się dobrze
Lynx - 7 Grudnia 2008, 18:07
Lodzermensch, miłośnik powiadasz... hmmm, niech pomyślę-doczegóżby można to wykorzystać... <myśli>
syndrom poskofowy- zapomniałam: witaj i baw się...
Chal-Chenet - 7 Grudnia 2008, 18:24
Lodzermensch, witaj na forum.
Nutzz - 7 Grudnia 2008, 22:07
Łopatą go, łopatą
Lodzermensch, "witaj i spamuj zdrowo"
shenra - 7 Grudnia 2008, 23:31
Lodzermensch, niech Ci ziemia lekką będzie
Adashi - 8 Grudnia 2008, 11:03
Lodzermensch, witaj na forum, miłej zabawy
ilcattivo13 - 8 Grudnia 2008, 13:40
Howdee, Lodzermensch! Niech spam będzie z Tobą!
Elendil - 9 Grudnia 2008, 00:40
Witam wszystkich sympatyków, fanów i fanatyków SCI-FI, fantasy, horroru oraz literatury w ogóle.
Czytałem nieco to forum ("nieco", bo chyba nikt nie przeczytał chcociaż połowy tutejszych postów ), oprócz wysokiego (jak na średnią krajową) poziomu postów bardzo ucieszył mnie fakt, że są tutaj (i piszą!) także autorzy.
Zim (bowiem z grudnia jestem) mam 21, Krakus z krwi, kości i plazmy. Nałogowy "czytacz" od 13 roku życia - nie wstydzę się przyznać: pierwszą książką, która mnie wciągneła, był Harry Potter. Noo, byli wcześniej "Chłopcy z Placu Broni" (ale czemu Nemeczek musiał umrzeć?), ale to lektura, poza tym płakałem po niej. Potem był "Władca Pierścieni" i inne tomiszcza Mistrza. Nick, od 7 lat, mam ten sam, właśnie rodem z Numenoru. A potem sie potoczyło, hej! Na pewno nie będę tutaj w czołówce, ale 50-60 ksiązek rocznie na pewno podwyższa średnią krajową (zauważyliście, że już drugi raz o niej wspominam?). Obok S-F-F-H pochałaniam wszystko, nie licząc tanich romansów (co innego te droższe). Dodatkowo czytam różne czasopisma: Auto-Świat, Men's Health, Nczas!, Polska Zbrojna - to moje ulubione. Dochodzi do tego z 50 innych, które jednak z braku czasu tylko szybko przeglądam. Pasożytuje na empiku, ale co tam.
Ksiązki raczej wypożyczam, gdyż jako student nie stać mnie na wydawanie ok 200 zł na same ksiązki co miesiąc - jednak jedną co pare tygodni kupuję. Poza tym w bibliotece nie ma tyyyylu dobrych powieści. Zresztą, jak pomyślę, ilu wspaniałych ksiązek nie przeczytam w ciągu życia, ogarnia mnie czarna rozpacz.
Czasem próbuje samemu coś napisać, ale zazwyczaj szybko mi przechodzi. Nie mam chyba predyspozycji do pisarstwa: szybko mi się nudzi. Nie potrafie się w to tak wczuć jak w czytanie. Niby jakieś idee, pomysły łażą po tej głowie, ale sądze, że Świat nie ucierpi z powodu, że nie będę pisac.
Jest tu gdzieś temat o ulubionych ksiązkach/autorach? Pewnie tak, więc tam się rozpiszę.
poza czytaniem kocham muzykę. Rock, metal, ale też rózne elektroniczne wariacje. W moim pokoju wisi obraz św. Kazika, który mimo że żyje, czyni cuda nie z tej ziemi. I łypie spode łba na figurkę błogosławionego Stephena Kinga.
Studiuję na Uniwersytecie Ekonomicznym. Zaznaczam: studiuję, a nie "ucze się" czy coś. Ale jakoś daję rade. W tym roku czeka mnie pisanie pracy licencjackiej, coś musi być z hanldu zagranicznego. Nie podoba mi się to. Bedę musiał 80 stron pisać o jakis Joint Ventures, leasingu albo innych nadętych rzeczach. Ale chcę skończyć magistra i iśc na studium oficerskie. Myślę, że dyscyplina by mi się przydała, bo takie leżenie do góry brzuchem z głową w chumrach nie jest dobre na dłuższą metę dla zdrowia. Np.zamiast powiedzieć grzecznie "cześć, jestem Michał"i spadać z tego forum, stukam jak łoś w tę klawiaturę. Aha, mam na imię Michał.
Poglądy polityczne oscylują wokół libertarianizmu. Głosuję na UPR, i czuję się tą 1,5% elitą.
Wolę brunetki od blondynek. Pewnie dlatego, że partnerki dobiero się takie, które są podobne do matki. Ciepłe, czułe, zmysłowe. Niecierpię wulgarnych kobiet.
poza tym to wszyscy zdrowi, dziękuję, dziś deczko zmęczonym na pisanie w innych tematach, dlatego kładę się spać. Tylko pierw poczytam nieco "Udław się" Palahniuka.
Branoc.
Adashi - 9 Grudnia 2008, 00:47
Elendil, jestem pod wrażeniem. Witaj na forum
| Elendil napisał/a | | ale czemu Nemeczek musiał umrzeć? |
Prawda? Też mnie to męczyło.
shenra - 9 Grudnia 2008, 02:16
Elendil, witaj (pyk pyk)
Nutzz - 9 Grudnia 2008, 08:38
Witaj, Elendil
No, zaiponowałes mi. I tylko dlatego oszczędzę Ci szpadla
Witchma - 9 Grudnia 2008, 10:06
Elendil, powalające powitanie.
| Elendil napisał/a | | Wolę brunetki od blondynek |
I jak ja mam go teraz bić...?
| Elendil napisał/a | | poczytam nieco Udław się Palahniuka. |
Za Palahniuka to chyba nawet pogłaszczę
Baw się dobrze
Martva - 9 Grudnia 2008, 10:19
| Elendil napisał/a | | Wolę brunetki od blondynek. |
Czuję się dyskryminowana.
| Elendil napisał/a | | Niecierpię wulgarnych kobiet. |
Ups.
Witaj na forum, pisz dużo i z sensem. Możesz zajrzeć do wątku o spotkaniach w Krakowie
Fidel-F2 - 9 Grudnia 2008, 11:27
Elendil, robisz miłe wrażenie i błędy, pamiętaj, wszystkie kobiety sa rude
spamuj zdrowo jak juz sobie wątrobę zszyjesz
xan4 - 9 Grudnia 2008, 11:46
Elendil, przeczytałem Twojego posta
baw się zdrowo, na bicie nie mam już siły po tak dłuuugim czytaniu
Martva - 9 Grudnia 2008, 11:47
Niezła taktyka w sumie
Adanedhel - 9 Grudnia 2008, 12:37
| Elendil napisał/a | | Głosuję na UPR, i czuję się tą 1,5% elitą. |
I nosisz muszki?
| Elendil napisał/a | | Wolę brunetki od blondynek. |
Niektórzy to są dziwni
Witaj. Baw się dobrze i spamuj zdrowo.
Chal-Chenet - 9 Grudnia 2008, 12:45
Elendil, witaj na forum.
ilcattivo13 - 9 Grudnia 2008, 13:49
Witaj Elendil, niech Ci forum lekkim będzie
Kruk Siwy - 9 Grudnia 2008, 13:52
Komu dzwonią temu dzwonią... Tobie Elendil, zaś nie dzwony ale zęby zadzwonią. Blammm! Dobrze użyty szpadel gwarancją sukcesu!
Baw się dobrze i jakbyś chciał jeszcze zadzwonić - upomnij się, nie odmówię.
Lynx - 9 Grudnia 2008, 14:33
Elendil, Michałku - żebyś ty jeszcze miał 150 cm wzrostu i szabelką zacnie machał jak ozorem to byś palmę pierwszeństwa zdobył w spamowaniu na i nie na temat. A tak witaj cieplutko ogniem piekielnym... z życzeniami przymusu przeczytania własnych i nie tylko wypocin...
Elendil - 9 Grudnia 2008, 20:12
ho, ho (ho), jakie miłe powitanie Niemalże wzruszonym.
| Witchma napisał/a | | Za Palahniuka to chyba nawet pogłaszczę |
czytając tę książkę, można mięc skojarzenia nawet co do niewinnego głaskania. Ale powieść rewelacja, plecam każdemu, kto skończył 18 lat i nie jest dziewicą.
| Martva napisał/a | | Witaj na forum, pisz dużo i z sensem. Możesz zajrzeć do wątku o spotkaniach w Krakowie |
nie omieszkam, aczkolwiek przydałoby się nieco zapoznać pierw wirtualnie. A patrząc, ile tu postów do przeczytania i ludzi do gadania, będzie to ciężkie. Na początku.
| Fidel-F2 napisał/a | | wszystkie kobiety sa rude |
a idź, siło nieczysta!
| Xan4 napisał/a | | Elendil, przeczytałem Twojego posta |
winuszuje, jeszcze trochę i będziesz mógł przystąpić do matury
| Lynx napisał/a | | żebyś ty jeszcze miał 150 cm wzrostu |
to bym nie dorabiał jako ochroniarz
I wcale nie macham ozorem... przed 6. piwem.
Okej, można rzucić się w wir postów i tematów wszelakich. To będzie ciężka orka.
Nutzz - 9 Grudnia 2008, 20:14
O tak... słusznie pravisz. A do dzisiaj jeszcze we wszystkim sie nie orientuję
Fearfol - 9 Grudnia 2008, 20:26
| Elendil napisał/a | | Okej, można rzucić się w wir postów i tematów wszelakich. To będzie ciężka orka. |
no no mógłbyś tak dla wprawy zobaczyć i zdać mi relacje o czym była rozmowa w wątku:
Karczma pod ,,Zdechłym Smokiem na stronach od 112-164 ? o.k?
bo przecież nie chcesz dostać przez łeb złamanym mieczem
|
|
|