Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.
Godzilla - 30 Marca 2006, 15:21
No właśnie, jaki będzie temat? Bo dziś i jutro jestem na łączu, a w sobotę i niedzielę będę mieć dostęp przez modem, i mało czasu na zabawę przy komputerze.
Lu - 30 Marca 2006, 15:33
Eee tam, to nudne...
Możemy obgadać to na GG - ostatnio uświadomiłam sobie rozmiary inwigilacji na tym forum
elam - 30 Marca 2006, 15:36
- co zlego, to nie ja!
Godzilla - 30 Marca 2006, 15:38
Inwigilacji?
elam - 30 Marca 2006, 15:40
godzillo, ty, jesli sie do akcji przylaczysz, musisz wybrac jakiegos duzego bohatera.... troll jaskiniowy?
Godzilla - 30 Marca 2006, 15:54
Coś sobie znajdę, tylko błagam, powiedzcie W CO się będziemy bawić. Bo pluszowego smoka już mam. To co będzie: Tolkien? Gremlinsy atakują? Bajki robotów?
Selithira - 30 Marca 2006, 16:00
No... z poprzednich postów wynika, że Tolkien na początek. Pomysł z dniem tematycznego avatara jest fantastyczny Do niedzieli chyba ładnego avatarka z WP chyba znajdę?
Romek P. - 30 Marca 2006, 16:34
Romek apelował o łagodny wymiar kary:
Lu się nie zgodziła:
Cytat | Eee tam, to nudne... |
Dobra, dobra, same żeście dziewczyny chciały. Awanturnik przygotowany. Tylko skargi proszę pisać na Berdyczów
Iscariote - 30 Marca 2006, 16:36
Ale to z filmowego WP ma być? (No tak.. a z jakiego innego sobie zdjęcie znajde) To ja zajmuje sobie Boromira i nie ma przeproś.
Pako - 30 Marca 2006, 16:41
A niech mi ktoś w skrócie powie, co się tu dzieje, bo dużoście tego nasmażyli, a czasu nie ma, żeby czytać dokąłdnie
Romek P. - 30 Marca 2006, 16:45
Cytat | A niech mi ktoś w skrócie powie, co się tu dzieje, bo dużoście tego nasmażyli, a czasu nie ma, żeby czytać dokąłdnie |
Awatarka trzeba zmienić na wyrób tolkienopodobny
Pako - 30 Marca 2006, 16:50
O.. konkretna odpowiedź A po tobie bym się spodziewał, ze się jakoś rozpiszesz Ja chcę wojny balonowej
Romek P. - 30 Marca 2006, 16:58
Cytat | O.. konkretna odpowiedź A po tobie bym się spodziewał, ze się jakoś rozpiszesz |
Chyba powinienem się obrazić
Cytat | Ja chcę wojny balonowej |
Ja też. Ale do maja niedaleko
Pako - 30 Marca 2006, 17:09
Cytat | Chyba powinienem się obrazić |
A Ty to byś się tylko obrażał, a to komplement jest Taki zawoalowany, ale komplement
Czyli co? Awatarki z WP? Film czy książka raczej? A moze wszyscy tego samego avka sobie dają wtedy właśnie? :>
Romek P. - 30 Marca 2006, 17:18
Cytat | A Ty to byś się tylko obrażał, a to komplement jest Taki zawoalowany, ale komplement
Czyli co? Awatarki z WP? Film czy książka raczej? A moze wszyscy tego samego avka sobie dają wtedy właśnie? :> |
Mój będzie niepowtarzalny i tak Strrrrraszliwie Strrrraszny, że już teraz damy proszone są o poszukanie soli trzeźwiących ;D
Pako - 30 Marca 2006, 17:27
Pewnie strzelisz sobie w avatarka samwisea.... albo nie.. jak straszny to saurona pewnie
Romek P. - 30 Marca 2006, 17:35
Cytat | Pewnie strzelisz sobie w avatarka samwisea.... albo nie.. jak straszny to saurona pewnie |
Pudeł
Pako - 30 Marca 2006, 17:45
Hehe.. to żeby sobie zabawy nie psuć i innym to poczekam, aż będzie to faktem dokonanym. Ale meliskę sobie wcześniej wypiję
A ja zaraz dam do avka fotę, jaką mi zrobił kumpel po znęcaniu się nade mną przez koleżankę z klasy
Pako - 30 Marca 2006, 17:52
No i stało się.. przynajmniej na takim małym obrazku pryszczy aż tak nie widać
Lu - 30 Marca 2006, 18:33
Cytat | Mój będzie niepowtarzalny i tak Strrrrraszliwie Strrrraszny, że już teraz damy proszone są o poszukanie soli trzeźwiących ;D |
Jeszcze nie spotkałam tutaj żadnej damy
Pako - jestem ciekawa w jaki sposób koleżanka znęcała się nad Tobą...
Jak masz jeszcze jakieś swoje zdjęcia to wstawiaj - na każdym zdjęciu człowiek wygląda inaczej, a im więcej zdjęć obejrzę, tym lepsze mam pojęcie o Twoim wyglądzie
Iscariote - 30 Marca 2006, 19:53
Nieee noo... ja uważam, że kluczowe postaci/postacie( ) powinni posiadać kluczowi członkowie Forum. Czyli Gandalf, Sauron, Saruman, Aragorn, o głównym bohaterze nie zapominając. Tak więc Logan, Nurs, Gorat (on to się nie bedzie chciał bawić), Czarny i Heletha z racji, że są modami.
Pako, tamto zdjęcie było chyba lepsze. A zdjątko koleżanki też dać możesz.. porównamy i zobaczymy kto wygrał
Anonymous - 30 Marca 2006, 19:58
Cytat | Nieee noo... ja uważam, że kluczowe postaci/postacie( ) powinni posiadać kluczowi członkowie Forum. Czyli Gandalf, Sauron, Saruman, Aragorn, o głównym bohaterze nie zapominając. Tak więc Logan, Nurs, Gorat (on to się nie bedzie chciał bawić), Czarny i Heletha z racji, że są modami. |
Dla reszty zostaje anonimowa rzesza orków
Logan - 30 Marca 2006, 20:17
Logan rezerwuje dla siebie Nazgula. I biada temu to będzie miał Nazgula w awatarze oprócz mnie...
elam - 30 Marca 2006, 20:57
moj awatarek juz zrobiony czeka sobie do niedzieli w zaciszu dysku D... ale sie ciesze, ze jest odzew i ze wam sie podoba pomysl!
Iscariote - 30 Marca 2006, 20:59
elam, a kogo masz? możesz zdradzić(a właściwie musisz, żeby się nie powtarzały )?
elam - 30 Marca 2006, 21:01
z milosci do Karla Urbana mam Eomera.
elam - 30 Marca 2006, 22:13
ojej, do wszystkich, ktorzy nie zajrzeli do watku pt. 2 kwienia: zajrzyjcie. nie robimy akcji w niedziele. moze byc inny dzien tygodnia. ?
Aga - 30 Marca 2006, 22:43
Romek P.:
Cytat | Mój będzie niepowtarzalny i tak Strrrrraszliwie Strrrraszny, że już teraz damy proszone są o poszukanie soli trzeźwiących ;D |
Paluch Froda? A może Różyczka Cotton? Albo... Tom Bombadil. Strrrrraszliwie Strrrrrraszny. Porazi zestawem kolorystycznym ubrania? Tak, to właśnie typuję.
Romek P. - 30 Marca 2006, 23:05
Romek P.:
Aga:
Cytat | Paluch Froda? A może Różyczka Cotton? Albo... Tom Bombadil. Strrrrraszliwie Strrrrrraszny. Porazi zestawem kolorystycznym ubrania? Tak, to właśnie typuję. |
Ale nie zgadłaś: to będzie coś strrraszliwie strassssssznego, okroopniejszego niż Naszcool to będzie prawdziwy potwór, jaki Tolkienowi śnił się, kiedy już skończył pisać bajędy dla grzecznych dzieci i chciał zaszaleć, to znaczy przestraszyć złodziei grasujących w ogrodzie:D
Nie, to nie będzie jego szlafmyca
Lu - 30 Marca 2006, 23:15
A czy ja mogę być pierścieniem?
|
|
|