To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

Godzilla - 30 Marca 2006, 15:21

No właśnie, jaki będzie temat? Bo dziś i jutro jestem na łączu, a w sobotę i niedzielę będę mieć dostęp przez modem, i mało czasu na zabawę przy komputerze.
Lu - 30 Marca 2006, 15:33

Cytat
Sobą

Eee tam, to nudne...

Możemy obgadać to na GG - ostatnio uświadomiłam sobie rozmiary inwigilacji na tym forum :twisted:

elam - 30 Marca 2006, 15:36

- co zlego, to nie ja! :)
Godzilla - 30 Marca 2006, 15:38

Inwigilacji? :shock:
elam - 30 Marca 2006, 15:40

godzillo, ty, jesli sie do akcji przylaczysz, musisz wybrac jakiegos duzego bohatera.... troll jaskiniowy? :)
Godzilla - 30 Marca 2006, 15:54

Coś sobie znajdę, tylko błagam, powiedzcie W CO się będziemy bawić. Bo pluszowego smoka już mam. To co będzie: Tolkien? Gremlinsy atakują? Bajki robotów?
Selithira - 30 Marca 2006, 16:00

No... z poprzednich postów wynika, że Tolkien na początek. Pomysł z dniem tematycznego avatara jest fantastyczny :) Do niedzieli chyba ładnego avatarka z WP chyba znajdę? :D
Romek P. - 30 Marca 2006, 16:34

Romek apelował o łagodny wymiar kary:

Cytat
Sobą

Lu się nie zgodziła:

Cytat
Eee tam, to nudne...

Dobra, dobra, same żeście dziewczyny chciały. Awanturnik przygotowany. Tylko skargi proszę pisać na Berdyczów :mrgreen:

Iscariote - 30 Marca 2006, 16:36

Ale to z filmowego WP ma być? (No tak.. a z jakiego innego sobie zdjęcie znajde) To ja zajmuje sobie Boromira i nie ma przeproś.
Pako - 30 Marca 2006, 16:41

A niech mi ktoś w skrócie powie, co się tu dzieje, bo dużoście tego nasmażyli, a czasu nie ma, żeby czytać dokąłdnie :)
Romek P. - 30 Marca 2006, 16:45

Cytat
A niech mi ktoś w skrócie powie, co się tu dzieje, bo dużoście tego nasmażyli, a czasu nie ma, żeby czytać dokąłdnie :)

Awatarka trzeba zmienić na wyrób tolkienopodobny :D

Pako - 30 Marca 2006, 16:50

O.. konkretna odpowiedź ;) A po tobie bym się spodziewał, ze się jakoś rozpiszesz :) Ja chcę wojny balonowej :P
Romek P. - 30 Marca 2006, 16:58

Cytat
O.. konkretna odpowiedź ;) A po tobie bym się spodziewał, ze się jakoś rozpiszesz :)

Chyba powinienem się obrazić :mrgreen:

Cytat
Ja chcę wojny balonowej :P

Ja też. Ale do maja niedaleko :)

Pako - 30 Marca 2006, 17:09

Cytat
Chyba powinienem się obrazić :mrgreen:

A Ty to byś się tylko obrażał, a to komplement jest ;) Taki zawoalowany, ale komplement :)
Czyli co? Awatarki z WP? Film czy książka raczej? A moze wszyscy tego samego avka sobie dają wtedy właśnie? :>

Romek P. - 30 Marca 2006, 17:18

Cytat
A Ty to byś się tylko obrażał, a to komplement jest ;) Taki zawoalowany, ale komplement :)
Czyli co? Awatarki z WP? Film czy książka raczej? A moze wszyscy tego samego avka sobie dają wtedy właśnie? :>

Mój będzie niepowtarzalny i tak Strrrrraszliwie Strrrraszny, że już teraz damy proszone są o poszukanie soli trzeźwiących ;D

Pako - 30 Marca 2006, 17:27

Pewnie strzelisz sobie w avatarka samwisea.... albo nie.. jak straszny to saurona pewnie :P
Romek P. - 30 Marca 2006, 17:35

Cytat
Pewnie strzelisz sobie w avatarka samwisea.... albo nie.. jak straszny to saurona pewnie :P

Pudeł :)

Pako - 30 Marca 2006, 17:45

Hehe.. to żeby sobie zabawy nie psuć i innym to poczekam, aż będzie to faktem dokonanym. Ale meliskę sobie wcześniej wypiję :)
A ja zaraz dam do avka fotę, jaką mi zrobił kumpel po znęcaniu się nade mną przez koleżankę z klasy :)

Pako - 30 Marca 2006, 17:52

No i stało się.. przynajmniej na takim małym obrazku pryszczy aż tak nie widać ;)
Lu - 30 Marca 2006, 18:33

Cytat
Mój będzie niepowtarzalny i tak Strrrrraszliwie Strrrraszny, że już teraz damy proszone są o poszukanie soli trzeźwiących ;D

Jeszcze nie spotkałam tutaj żadnej damy :wink:

Pako - jestem ciekawa w jaki sposób koleżanka znęcała się nad Tobą... :twisted:
Jak masz jeszcze jakieś swoje zdjęcia to wstawiaj - na każdym zdjęciu człowiek wygląda inaczej, a im więcej zdjęć obejrzę, tym lepsze mam pojęcie o Twoim wyglądzie :P

Iscariote - 30 Marca 2006, 19:53

Nieee noo... ja uważam, że kluczowe postaci/postacie( :? ) powinni posiadać kluczowi członkowie Forum. Czyli Gandalf, Sauron, Saruman, Aragorn, o głównym bohaterze nie zapominając. Tak więc Logan, Nurs, Gorat (on to się nie bedzie chciał bawić), Czarny i Heletha z racji, że są modami.

Pako, tamto zdjęcie było chyba lepsze. A zdjątko koleżanki też dać możesz.. porównamy i zobaczymy kto wygrał :twisted:

Anonymous - 30 Marca 2006, 19:58

Cytat
Nieee noo... ja uważam, że kluczowe postaci/postacie( ) powinni posiadać kluczowi członkowie Forum. Czyli Gandalf, Sauron, Saruman, Aragorn, o głównym bohaterze nie zapominając. Tak więc Logan, Nurs, Gorat (on to się nie bedzie chciał bawić), Czarny i Heletha z racji, że są modami.

Dla reszty zostaje anonimowa rzesza orków :twisted:

Logan - 30 Marca 2006, 20:17

Logan rezerwuje dla siebie Nazgula. I biada temu to będzie miał Nazgula w awatarze oprócz mnie... :twisted:
elam - 30 Marca 2006, 20:57

moj awatarek juz zrobiony :) czeka sobie do niedzieli w zaciszu dysku D... ale sie ciesze, ze jest odzew i ze wam sie podoba pomysl!
Iscariote - 30 Marca 2006, 20:59

elam, a kogo masz? możesz zdradzić(a właściwie musisz, żeby się nie powtarzały :wink: )?
elam - 30 Marca 2006, 21:01

z milosci do Karla Urbana mam Eomera.
elam - 30 Marca 2006, 22:13

ojej, do wszystkich, ktorzy nie zajrzeli do watku pt. 2 kwienia: zajrzyjcie. nie robimy akcji w niedziele. moze byc inny dzien tygodnia. ?
Aga - 30 Marca 2006, 22:43

Romek P.:
Cytat

Paluch Froda? A może Różyczka Cotton? :mrgreen: Albo... Tom Bombadil. Strrrrraszliwie Strrrrrraszny. :wink: Porazi zestawem kolorystycznym ubrania? Tak, to właśnie typuję.

Romek P. - 30 Marca 2006, 23:05

Romek P.:
Cytat

Aga:
Cytat
Paluch Froda? A może Różyczka Cotton? :mrgreen: Albo... Tom Bombadil. Strrrrraszliwie Strrrrrraszny. :wink: Porazi zestawem kolorystycznym ubrania? Tak, to właśnie typuję.

:bravo

Ale nie zgadłaś: to będzie coś strrraszliwie strassssssznego, okroopniejszego niż Naszcool :) to będzie prawdziwy potwór, jaki Tolkienowi śnił się, kiedy już skończył pisać bajędy dla grzecznych dzieci i chciał zaszaleć, to znaczy przestraszyć złodziei grasujących w ogrodzie:D

Nie, to nie będzie jego szlafmyca :P

Lu - 30 Marca 2006, 23:15

A czy ja mogę być pierścieniem?

Partner forum