Konwenty, te fandomowe i te forumowe - Towarzyskie Spotkanie Fantastów
mawete - 21 Grudnia 2006, 11:37
No to niech będą fotki
Jak admin z użyszkodnikiem, czyli Nivak i Harkonnen2
Taki to miał dobrze, czyli piękna Kasiek, Marcin Wroński i Jego piękan żona (vel Basia)
Harkonnen2 i ja. Zgadnijcie co robimy.
Basia - piękna żona androida (czy te oczy mogą kłamać? ) z mężem.
Dyskusja, czyli Basia, Marcin W., Krzysiek Księski (szef Cytadeli Syriusza) i piękna żona Krzyśka.. Rozmawialiśmy oczywiście o literaturze...
Czasami trzeba było zrobić przerwę.
Marcin W.
Milena W. (ójtowicz)
Taka to miała dobrze, czyli Harkonnen2, Kasiek i ja
Spotkanie na szczycie, czyli Marcin Wroński i ja.
Harkonnen2, Nivak, Dexter, Achika, Milena Wójtowicz i potylice Basi, Marcina, i Kasiek.
Czy tylko androidy piszą fantastykę? Milena, Nivak i Harko.
Nivak i Marcin Wroński.
Dexter, Achika, Milena i Marcin.
Kasiek20 i Marcin.
Kasiek20 i Krzysiek Księski
Jak zawsze piękna
//edit: zmiany w opisach.
Kasiek - 21 Grudnia 2006, 11:45
MilleniumFalcon napisał/a | koło 22 towarzystwo zaczęło się rozchodzić. |
halo halo, niektórzy tak dobrze się bawili ze sobą, że rozeszli się około północy. A wszyscy, którzy nie byli, niech żałują i w pokorze i skrusze czekają na kolejną LOF-ę.
gorat - 21 Grudnia 2006, 11:47
Się zapytam otwarcie: o czym są "Krajobrazy" widoczne masowo na zdjęciach i gdzie można je dostać?
Edit: Kasiek nasunął mi pewną myśl: do Lublina z Warszawy podobno 10zł w jedną stronę. Tylko przechowalnię jakąś znaleźć... Nie, ja nie planuję, ja tylko innym myśl podsuwam.
mawete - 21 Grudnia 2006, 11:53
gorat: tak knajpa wygląda może jednak nas odwiedzisz?
Nivak - 21 Grudnia 2006, 11:54
goratCytat | Się zapytam otwarcie: o czym są Krajobrazy widoczne masowo na zdjęciach i gdzie można je dostać? |
Ładnie wydany tomik poezji Achiki Z dostaniem trudno, bo nakład niski.
gorat - 21 Grudnia 2006, 11:58
Nivak, Ty nie pisz, że trudno, tylko pisz, gdzie (i za ile)
mawete - 21 Grudnia 2006, 12:01
Anonymous - 21 Grudnia 2006, 12:04
10 zł? niemożliwe. A ile z wawy do Lubli jest kilometrów? No i strasznie drogie hotele tam mają. Wiem coś o tym .
Nivak - 21 Grudnia 2006, 12:08
gorat, zapytaj tę osóbkę Ja dostałam z rąk autorki i z autografem
Kruk Siwy - 21 Grudnia 2006, 12:16
Nivak, a coś więcej o tym zbiorku? Ciom? hihihi
Znaczy pytanie jak najbardziej poważne.
Nivak - 21 Grudnia 2006, 12:40
Jeszcze nie czytałam, więc ciężko mi powiedzieć coś więcej. Ale ilustracje autorki są ładne. Szkoda tylko, że na okładkę wybrał ktoś jakieś brzydkie licho-wie-co
Romek P. - 21 Grudnia 2006, 12:44
A kto wydał?
mawete - 21 Grudnia 2006, 13:09
Moja sztuka chyba została w lokalu...
Kasiek - 21 Grudnia 2006, 17:58
mawete, możemy poprosić Achike, da ci na pewno jeszcze jeden tomik.
A na okładce jest całkiem fajna grafika, pasuje do tomiku. Kruk Siwy: poezja kobieca, krajobrazy- tytuł mówi sam za siebie. Poza tym haiku. Muszę przyznać, że całkiem niezłe. gorat a czym za 10 zl do Lublina z Wawy i vice versa? Bo to jednak 160 km i zawsze kolo 20 placiłam jadąc do siorki.
gorat - 21 Grudnia 2006, 23:31
*beep* się zapatrzyłem na cennik BigStara, ale nie w tą stronę co trzeba (Tomaszów->Warszawa). Popytałem, co i jak, i jednak te dwie dychy wychodzą. Przepraszam za narobienie nadziei :/
Kasiek - 23 Grudnia 2006, 00:31
Kto wie coś o LOFie tego pytam co sadzi o terminie 8 stycznia? Wystarczajaco, żeby wytrzeźwieć po Sylwku, wyspać się i schudnąć po Świętach? Niech da znać. To się coś załatwi, bo jak mówi słynna mądrość narodu- jak się da to się zrobi
mawete - 23 Grudnia 2006, 12:50
Może być 08.01.2007r. ja nie mam daleko
Kasiek - 23 Grudnia 2006, 14:23
mawete napisał/a | Może być 08.01.2007r. ja nie mam daleko |
Dobra mawete, to już jest nas dwoje. Podejrzewam, że Marcin Wroński też będzie, razem z Basią. Zaraz się zapytam. Wszyscy chętni niech się zgłaszają, bo trzeba zamówić odpowiednia ilość miejsc.
gorim1 - 23 Grudnia 2006, 19:48
a może wpadniecie tydzień później do wawy co ???
bo kurdebele ciężko coś wykombinować a z marcinem mam trochę do pogadania w realu
Lowenna - 28 Grudnia 2006, 17:24
<nieśmiało macha łapką> Jeżeli jakieś nowe choróbsko nie zdąży mnie dopaść, to zajrzę:)
Anonymous - 28 Grudnia 2006, 22:33
Selene, zdrowia życzę, przyjeżdżaj do Wawy.
Kasiek - 28 Grudnia 2006, 23:01
Halo halo!!! LOFa najbliższa już 8 stycznia ) z możliwością dostosowania) Kto ma zamiar przybyć ten niech się zapowie, żeby potem stać i na wszystkich z góry patrzeć nie musiał. Najlepiej na PW
Lowenna - 29 Grudnia 2006, 00:26
krisu, w Wawie bywam nader często. Jednak zwykle nie mam czasu na 'poboczne' spotkania;)
Nivak - 29 Grudnia 2006, 08:37
Coś mi się wydaje, że ja i Harko będziemy na LOFie
mawete - 29 Grudnia 2006, 12:28
Cholerka, nie wszystkim ta data pasuje... może być chwilkę później, za to w mocno rozszerzonym gronie.
Nivak - 29 Grudnia 2006, 12:57
Mnie osobiście dziwi poniedziałkowy wieczór Nie żeby to był dla mnie jakiś problem, ale i tak dziwi
Kasiek - 2 Stycznia 2007, 15:17
Poniedziałkowy wieczór bo wtedy mało ludzi w knajpach. mawete a co szkodzi spotkać się i pogadać i teraz i później? Co? W lutym zrobimy sobie megaLOFę. Co ty na to?
mawete - 2 Stycznia 2007, 15:26
To pózniej to mniej więcej miesiąc. W 8-go sie nie wtrącam - to działka Kasiek.
Dosha - 3 Stycznia 2007, 22:23
Hmm... Pozwolę sobie wrzucić w ten temacik pewne zdjątko ze specjalną dedykacją dla Rodiona
tak, żeby za szybko nie zapomniał o Sylwestrze
Kasiek - 3 Stycznia 2007, 22:37
mawete napisał/a | W 8-go sie nie wtrącam - to działka Kasiek |
Ty mnie nie wrabiaj w jakieś działki. Działkę miałam kiedyś i dzięki Bogu rodzice już z niej zrezygnowali. Nie muszę już chwastów wyrywać i kopać i się babrać.
Poza tym 8 się spotkamy, żeby sobie porozmawiać o literaturze, sylwku i innych takich.
mawete napisał/a | o pózniej to mniej więcej miesiąc. |
O, a to będzie zupełnie co innego. Taka megaLOFa.
A co to, miesiąc to tak dużo? Zresztą, może i dobrze, do sesji trzeba się przygotować. Jezu, sesja...
Dziś nawet CezaryF stwierdził, że w lutym będzie się działo.
|
|
|