Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu
Iscariote - 20 Marca 2006, 20:46
ha.. i napisałem
Anonymous - 20 Marca 2006, 21:23
Rodion napisał/a | Eureka!
Miria to tak naprawde męzczyzna! Dowody w Laboratorium! |
Ty Rodion, bo powiem, że ty jestes kotem skaczacym po klawiaturze.
Doczytaj wredziolcu, co tam napisane, zanim plotki fałszywe rozpuszczać będziesz
Rodion - 21 Marca 2006, 09:55
Miria napisał/a | Ty Rodion, bo powiem, że ty jestes kotem skaczacym po klawiaturze. |
Oj nieładnie tak bez pozwolenia, wstawiac komuś kamerę do mieszkania!
Miaaał!
I tak np. widziałem wyniki Sigmy 135-500 która zamiast obiecanego 500 mm okazało się, że miała dłuższą ogniskowa w okolicy 420 mm.
A skoro widziałeś to co miałem pomyśleć?
Anonymous - 21 Marca 2006, 12:56
Rodion napisał/a | I tak np. widziałem wyniki Sigmy 135-500 która zamiast obiecanego 500 mm okazało się, że miała dłuższą ogniskowa w okolicy 420 mm.
A skoro widziałeś to co miałem pomyśleć? |
Takis spostrzegawczy? Ale przesledzić calego watku to juz nie łaska, tylko od razu wydzierać sie, sprzedając tanią sensację?
Mam na Ciebie haka od Lu, więc cicho tam i kajać się proszę.
Rafał - 21 Marca 2006, 13:11
Miria napisał/a | Mam na Ciebie haka od Lu |
Kurczę, no bo ... mi zginął hak , jakby to powiedzieć, może on jest taki niebieski z pętelką na końcu?
Anonymous - 21 Marca 2006, 13:26
Rafał napisał/a | Kurczę, no bo ... mi zginął hak , jakby to powiedzieć, może on jest taki niebieski z pętelką na końcu? |
Niebieski trochę jest, pętelka tez by sie pewnie znalazła, ale jak więcej zdradze, to nie będzie haka.
Rodion - 21 Marca 2006, 13:29
Miria napisał/a | Mam na Ciebie haka od Lu, więc cicho tam i kajać się proszę. |
O Miria! Nieladnie, taki szantaż?
Oj, czegoś takiego sie po Tobie nie spodziewalem, a fe!
I za co to wszystko? No za co?
Anonymous - 21 Marca 2006, 14:47
Rodion napisał/a | O Miria! Nieladnie, taki szantaż?
Oj, czegoś takiego sie po Tobie nie spodziewalem, a fe!
I za co to wszystko? No za co? |
W Twoim poście zdecydowanie brakuje kajania! Szantaż szantażem, ale powinieneś uczciwie przyznać mi rację i już.
Za co? Jeszcze sie pytasz? Podważyłeś w sposób bezczelny moją kobiecość i sie jeszcze pytasz??!! Ciesz się, że nie mam problemów ze swoją tożsamością płciową, w przeciwnym razie byłoby z Tobą marnie!
Ale i tak się bój! Spodziewać się możesz wszystkiego (oprócz zmiany płci )
Rodion - 21 Marca 2006, 17:55
Cóz za bezwzgledny i niczym nie sprowokowany atak, w wykonaniu, wydawaloby sie subtelnej i delikatnej przedstawicielki płci pieknej!
Czyżby mój niewinny zarcik zawieral jednak jakies ziarenko prawdy? Co raczej jest chyba niewyobrażalne!
A zupelnie niezrozumiale groźby o eskalacji, powoduja ze z prawdziwą przykrościa musze rozwazyć konieczność wprowadzenia pewnych zmian w temacie wiadomym, niestety dotyczacych płci.
A szkoda by bylo!
Pako - 21 Marca 2006, 18:03
Ach... Rodionie łączę sie z tobą w żalu po tak niewinnym żarcie, który cna białogłowa (toż obrazem udowodniła i nikt nie śmiałby twierdzić, że jest inaczej, a jeśli już ktoś ważyłby się taki kłam zadać, sam jeden na ubitą ziemię bym wezwał i odszczekać kazał) niestety opacznie zrozumiała.
A może to nie drobna pomyłka szlachetnej Mirii, ale jej żart celowy, w nas mężczyzn, a zwłaszcza w ciebie, przyjacielu Rodionie, wymierzony?
Lu - 21 Marca 2006, 18:06
Wiesz , Pako, czasami mam wrażenie że za Ciebie też ktoś posty pisze... niektóre...
Pako - 21 Marca 2006, 18:09
Nie.. każden jeden spod moich palców wyszedł. Brata do klawiatury nie dopuszczam.. poza tym on by takiego długiego posta nie napisał
Rodion - 21 Marca 2006, 18:30
No cóz Pako przjacielu, czasami tak to z ukochamymi maszymi kobietami bywa!
Niech bedzie to dla Ciebie nauka o naturze niewiesciej.
A mi pozostaje ufac ze to co napisaleś prawda jest!
A w takim przypadku ciosy losu ( i Mirii ) zniose dzielnie!
Anonymous - 21 Marca 2006, 18:34
Wytrzymam... nie skomentuję...
Rodion - 21 Marca 2006, 18:40
Nie, no dla czego?
Pako - 21 Marca 2006, 18:46
O tak, przyjacielu Rodionie... Dzielnie przyjmuj ciosy na pierś, bo nie godzi się, żeby kobiecie oddać pięknym za nadobne. Taki to już ród kobiecy od Ewy pozcąwszy. Zyć bez nich nie sposób, a z nimi też ciężko. Ale z dwojga złego..
Mirio droga...nie komentuj, bo się iskry z pazurków twoich posypią
Anonymous - 21 Marca 2006, 18:48
Rodion napisał/a | No cóz Pako przjacielu, czasami tak to z ukochamymi maszymi kobietami bywa!
Niech bedzie to dla Ciebie nauka o naturze niewiesciej. |
Jak bywa, znaczy?
Tacy mężczyźni, co sie w plotkach lubują, to chyba sami jakowes problemy z tożsamościa płciowa mają... pewnie po domu biegaja w kobiecych ubraniach.
Pako - 21 Marca 2006, 18:57
Zawsze w staniku chodzę.. strasznie niewygodne.. ale ładnie jest na swoje kształty pod koszulką popatrzeć <wredne.. ale co tam >
Rodion - 21 Marca 2006, 18:58
Miria napisał/a | Jak bywa, znaczy? |
Powiesz "Nie", źle! I lzy w oczach, i tekst "Bo juz mnie nie kochasz!" itp.
Powiesz "Tak", i marny twój los! A na dodatek moze to być uzyte przeciwko tobie!
I to na dodatek przez kobietę, ktora pierwsza powinna takiej idei przyklasnąc, a nie narzedzie zemsty czynic!
Takiego zachowania predzej po przedstawicielu wlasnej płci ( ktora jak wiadomo subtelnościa nie grzeszy ) bym sie spodziewal.
Anonymous - 21 Marca 2006, 19:36
Rodion napisał/a | Powiesz Nie, źle! I lzy w oczach, i tekst Bo juz mnie nie kochasz! itp.
Powiesz Tak, i marny twój los! A na dodatek moze to być uzyte przeciwko tobie!
I to na dodatek przez kobietę, ktora pierwsza powinna takiej idei przyklasnąc, a nie narzedzie zemsty czynic!
Takiego zachowania predzej po przedstawicielu wlasnej płci ( ktora jak wiadomo subtelnościa nie grzeszy ) bym sie spodziewal. |
Czyli generalnie powyższe odnosi się do mężczyzn? Bo na pewno nie do kobiet. Rodion, za co Ty tak nie lubisz płci przeciwnej? Jakaś zazdrość, utajone kompleksy, jak to jest?
Rodion - 21 Marca 2006, 19:50
Nic z tych rzeczy! Kobiety kocham pasjami i namietnie!
Ale Pax, pax Miria.
Nigdy serio nie uwazalem ze mozesz byc mezczyzna!
I niemniejszym melduje ze moj niecny i podstepny plan zwabienia kolejnego niewinnego użytkownika w przepastne bagno foum, zakonczyl sie powodzeniem!
Jak ja sie poswiecam w słuzbie forum!
Anonymous - 21 Marca 2006, 19:53
Baty i tak Ci sie należą. Wiesz, za co.
Spróbuj tego nowego zmusic, żeby sie przywitał w odpowiednim watku.
Rodion - 21 Marca 2006, 20:00
Miria napisał/a | Baty i tak Ci sie należą. Wiesz, za co. |
Teraz to autentycznie w szoku jestem?! Co znowu chlapąlem?!
Miria napisał/a | Spróbuj tego nowego zmusic, żeby sie przywitał w odpowiednim watku. |
A Ty mu nie powiedzialaś?
Zreszta niech np. Gorat sie pomeczy! Nie moge przeciez tak sam wszystko.
gorat - 21 Marca 2006, 22:43
Pako napisał/a | bo nie godzi się, żeby kobiecie oddać pięknym za nadobne. |
Kobieta piękną jest, więc pięknym należy ją traktować!
Wyszła prawdziwa natura Rodiona - spójrzcie na jego status!
I gdzie ten nowy? (węszy)
Anonymous - 21 Marca 2006, 23:07
gorat napisał/a | Wyszła prawdziwa natura Rodiona - spójrzcie na jego status! |
Ja juz od dawna podejrzewałam?
gorat napisał/a | I gdzie ten nowy? (węszy) |
Poszukaj maniaka fotograficznego.
Ale, jakby co, ja nic nie mówiłam!
A z tym węszeniem, to przypomniała mi się scena węszącego obcego, tego z czaszką ludzka prawie. Na miejscu wszystkich nowych bardzo bym sie bała.
Rodion - 22 Marca 2006, 10:49
Miria napisał/a | Ja juz od dawna podejrzewałam? |
Co takiego podejrzewales doktorze Jones?!
gorat - 22 Marca 2006, 11:15
Róbcie screenshota - Radion kobieta rozmawia z Mirią facetem
Rodion - 22 Marca 2006, 11:18
Moderator prowokator!
Anonymous - 22 Marca 2006, 12:05
Rodion napisał/a | Moderator prowokator! |
W dodatku płci nieokreślonej i wprowadzającej zamieszanie w innym wątku!
gorat - 22 Marca 2006, 12:08
Miria napisał/a | W dodatku płci nieokreślonej i wprowadzającej zamieszanie w innym wątku! Twisted Evil |
Jak to NIEOKREŚLONEJ??? A gdzie to zamieszanie, no? W wątku kulinarnym nie uczestniczę, niczego z niczym nie mieszam itd. To jak?
|
|
|