To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Luźne rozmowy bez tematu

Iscariote - 20 Marca 2006, 20:46

ha.. i napisałem
Anonymous - 20 Marca 2006, 21:23

Rodion napisał/a
Eureka!
Miria to tak naprawde męzczyzna! Dowody w Laboratorium!

Ty Rodion, bo powiem, że ty jestes kotem skaczacym po klawiaturze. :mrgreen:

Doczytaj wredziolcu, co tam napisane, zanim plotki fałszywe rozpuszczać będziesz :roll:

Rodion - 21 Marca 2006, 09:55

Miria napisał/a
Ty Rodion, bo powiem, że ty jestes kotem skaczacym po klawiaturze.

Oj nieładnie tak bez pozwolenia, wstawiac komuś kamerę do mieszkania!
Miaaał! :mrgreen:

I tak np. widziałem wyniki Sigmy 135-500 która zamiast obiecanego 500 mm okazało się, że miała dłuższą ogniskowa w okolicy 420 mm.

A skoro widziałeś to co miałem pomyśleć? :D

Anonymous - 21 Marca 2006, 12:56

Rodion napisał/a
I tak np. widziałem wyniki Sigmy 135-500 która zamiast obiecanego 500 mm okazało się, że miała dłuższą ogniskowa w okolicy 420 mm.

A skoro widziałeś to co miałem pomyśleć?

Takis spostrzegawczy? Ale przesledzić calego watku to juz nie łaska, tylko od razu wydzierać sie, sprzedając tanią sensację? :wink:

Mam na Ciebie haka od Lu, więc cicho tam i kajać się proszę. :P

Rafał - 21 Marca 2006, 13:11

Miria napisał/a
Mam na Ciebie haka od Lu

Kurczę, no bo ... mi zginął hak :cry: , jakby to powiedzieć, może on jest taki niebieski z pętelką na końcu? :roll:

Anonymous - 21 Marca 2006, 13:26

Rafał napisał/a
Kurczę, no bo ... mi zginął hak , jakby to powiedzieć, może on jest taki niebieski z pętelką na końcu?

Niebieski trochę jest, pętelka tez by sie pewnie znalazła, ale jak więcej zdradze, to nie będzie haka. :P

Rodion - 21 Marca 2006, 13:29

Miria napisał/a
Mam na Ciebie haka od Lu, więc cicho tam i kajać się proszę.

O Miria! Nieladnie, taki szantaż? :(
Oj, czegoś takiego sie po Tobie nie spodziewalem, a fe! :P
I za co to wszystko? No za co?

Anonymous - 21 Marca 2006, 14:47

Rodion napisał/a
O Miria! Nieladnie, taki szantaż?
Oj, czegoś takiego sie po Tobie nie spodziewalem, a fe!
I za co to wszystko? No za co?

W Twoim poście zdecydowanie brakuje kajania! Szantaż szantażem, ale powinieneś uczciwie przyznać mi rację i już. :twisted:
Za co? Jeszcze sie pytasz? Podważyłeś w sposób bezczelny moją kobiecość i sie jeszcze pytasz??!! Ciesz się, że nie mam problemów ze swoją tożsamością płciową, w przeciwnym razie byłoby z Tobą marnie! :twisted:
Ale i tak się bój! Spodziewać się możesz wszystkiego (oprócz zmiany płci :P )

Rodion - 21 Marca 2006, 17:55

Cóz za bezwzgledny i niczym nie sprowokowany atak, w wykonaniu, wydawaloby sie subtelnej i delikatnej przedstawicielki płci pieknej! :roll:
Czyżby mój niewinny zarcik zawieral jednak jakies ziarenko prawdy? :? Co raczej jest chyba niewyobrażalne! :shock:
A zupelnie niezrozumiale groźby o eskalacji, powoduja ze z prawdziwą przykrościa musze rozwazyć konieczność wprowadzenia pewnych zmian w temacie wiadomym, niestety dotyczacych płci. :(
A szkoda by bylo! :wink:

Pako - 21 Marca 2006, 18:03

Ach... Rodionie łączę sie z tobą w żalu po tak niewinnym żarcie, który cna białogłowa (toż obrazem udowodniła i nikt nie śmiałby twierdzić, że jest inaczej, a jeśli już ktoś ważyłby się taki kłam zadać, sam jeden na ubitą ziemię bym wezwał i odszczekać kazał) niestety opacznie zrozumiała.
A może to nie drobna pomyłka szlachetnej Mirii, ale jej żart celowy, w nas mężczyzn, a zwłaszcza w ciebie, przyjacielu Rodionie, wymierzony?

Lu - 21 Marca 2006, 18:06

Wiesz , Pako, czasami mam wrażenie że za Ciebie też ktoś posty pisze... niektóre... ;)
Pako - 21 Marca 2006, 18:09

Nie.. każden jeden spod moich palców wyszedł. Brata do klawiatury nie dopuszczam.. poza tym on by takiego długiego posta nie napisał ;)
Rodion - 21 Marca 2006, 18:30

No cóz Pako przjacielu, czasami tak to z ukochamymi maszymi kobietami bywa! :roll:
Niech bedzie to dla Ciebie nauka o naturze niewiesciej.
A mi pozostaje ufac ze to co napisaleś prawda jest!
A w takim przypadku ciosy losu ( i Mirii ) zniose dzielnie!

Anonymous - 21 Marca 2006, 18:34

Wytrzymam... nie skomentuję...
Rodion - 21 Marca 2006, 18:40

Nie, no dla czego?
Pako - 21 Marca 2006, 18:46

O tak, przyjacielu Rodionie... Dzielnie przyjmuj ciosy na pierś, bo nie godzi się, żeby kobiecie oddać pięknym za nadobne. Taki to już ród kobiecy od Ewy pozcąwszy. Zyć bez nich nie sposób, a z nimi też ciężko. Ale z dwojga złego..
Mirio droga...nie komentuj, bo się iskry z pazurków twoich posypią ;)

Anonymous - 21 Marca 2006, 18:48

Rodion napisał/a
No cóz Pako przjacielu, czasami tak to z ukochamymi maszymi kobietami bywa!
Niech bedzie to dla Ciebie nauka o naturze niewiesciej.

Jak bywa, znaczy?

Tacy mężczyźni, co sie w plotkach lubują, to chyba sami jakowes problemy z tożsamościa płciowa mają... pewnie po domu biegaja w kobiecych ubraniach. :mrgreen:

Pako - 21 Marca 2006, 18:57

Zawsze w staniku chodzę.. strasznie niewygodne.. ale ładnie jest na swoje kształty pod koszulką popatrzeć :P <wredne.. ale co tam ;) >
Rodion - 21 Marca 2006, 18:58

Miria napisał/a
Jak bywa, znaczy?

Powiesz "Nie", źle! I lzy w oczach, i tekst "Bo juz mnie nie kochasz!" itp.
Powiesz "Tak", i marny twój los! :( A na dodatek moze to być uzyte przeciwko tobie! :(
I to na dodatek przez kobietę, ktora pierwsza powinna takiej idei przyklasnąc, a nie narzedzie zemsty czynic!
Takiego zachowania predzej po przedstawicielu wlasnej płci ( ktora jak wiadomo subtelnościa nie grzeszy ) bym sie spodziewal. :mrgreen:

Anonymous - 21 Marca 2006, 19:36

Rodion napisał/a
Powiesz Nie, źle! I lzy w oczach, i tekst Bo juz mnie nie kochasz! itp.
Powiesz Tak, i marny twój los! A na dodatek moze to być uzyte przeciwko tobie!
I to na dodatek przez kobietę, ktora pierwsza powinna takiej idei przyklasnąc, a nie narzedzie zemsty czynic!
Takiego zachowania predzej po przedstawicielu wlasnej płci ( ktora jak wiadomo subtelnościa nie grzeszy ) bym sie spodziewal.

Czyli generalnie powyższe odnosi się do mężczyzn? Bo na pewno nie do kobiet. Rodion, za co Ty tak nie lubisz płci przeciwnej? Jakaś zazdrość, utajone kompleksy, jak to jest? :wink:

Rodion - 21 Marca 2006, 19:50

Nic z tych rzeczy! Kobiety kocham pasjami i namietnie! :twisted:
Ale Pax, pax Miria.
Nigdy serio nie uwazalem ze mozesz byc mezczyzna! :lol:
I niemniejszym melduje ze moj niecny i podstepny plan zwabienia kolejnego niewinnego użytkownika w przepastne bagno foum, zakonczyl sie powodzeniem! :twisted:

Jak ja sie poswiecam w słuzbie forum! :roll: :wink:

Anonymous - 21 Marca 2006, 19:53

Baty i tak Ci sie należą. Wiesz, za co.

Spróbuj tego nowego zmusic, żeby sie przywitał w odpowiednim watku. :P

Rodion - 21 Marca 2006, 20:00

Miria napisał/a
Baty i tak Ci sie należą. Wiesz, za co.

Teraz to autentycznie w szoku jestem?! Co znowu chlapąlem?! :shock:
Miria napisał/a
Spróbuj tego nowego zmusic, żeby sie przywitał w odpowiednim watku.

A Ty mu nie powiedzialaś? :twisted:
Zreszta niech np. Gorat sie pomeczy! :D Nie moge przeciez tak sam wszystko. :roll:

gorat - 21 Marca 2006, 22:43

Pako napisał/a
bo nie godzi się, żeby kobiecie oddać pięknym za nadobne.

Kobieta piękną jest, więc pięknym należy ją traktować!

Wyszła prawdziwa natura Rodiona - spójrzcie na jego status! :lol:
I gdzie ten nowy? (węszy)

Anonymous - 21 Marca 2006, 23:07

gorat napisał/a
Wyszła prawdziwa natura Rodiona - spójrzcie na jego status!

Ja juz od dawna podejrzewałam? :twisted:
gorat napisał/a
I gdzie ten nowy? (węszy)

Poszukaj maniaka fotograficznego. :)
Ale, jakby co, ja nic nie mówiłam!

A z tym węszeniem, to przypomniała mi się scena węszącego obcego, tego z czaszką ludzka prawie. Na miejscu wszystkich nowych bardzo bym sie bała. :mrgreen:

Rodion - 22 Marca 2006, 10:49

Miria napisał/a
Ja juz od dawna podejrzewałam?

Co takiego podejrzewales doktorze Jones?! :mrgreen:

gorat - 22 Marca 2006, 11:15

Róbcie screenshota - Radion kobieta rozmawia z Mirią facetem :lol: :lol: :lol:
Rodion - 22 Marca 2006, 11:18

Moderator prowokator! :evil:
Anonymous - 22 Marca 2006, 12:05

Rodion napisał/a
Moderator prowokator!

W dodatku płci nieokreślonej i wprowadzającej zamieszanie w innym wątku! :twisted:

gorat - 22 Marca 2006, 12:08

Miria napisał/a
W dodatku płci nieokreślonej i wprowadzającej zamieszanie w innym wątku! Twisted Evil

Jak to NIEOKREŚLONEJ??? :twisted: A gdzie to zamieszanie, no? W wątku kulinarnym nie uczestniczę, niczego z niczym nie mieszam itd. To jak? :mrgreen:

Partner forum